Prisguide.no - Rett produkt, til rett pris i rett butikk

Prisguide hjelper deg å finne rett produkt og laveste pris. Her søker du enkelt i priser fra mer enn 250 norske nettbutikker og 3 millioner varer. Butikkenes beste tilbud har vi samlet på en egen side, og her finner du billige produkter og daglig oppdaterte tilbud på alt fra hvitevarer og kjøkkenutstyr til bærbar PC og mobiltelefoner. Prisene oppdateres fortløpende, og vi leser inn nye priser fra nettbutikkene hver time.


En av våre mest populære tjenester er prisvarsling på epost. Legg inn din epostadresse på produktene du er interessert i, og så vil du bli varslet når produktet faller i pris. Sammen med prishistorikken på hver enkelt vare gir dette en unik mulighet for å gjøre et kupp.


Prisguide har ukentlig 150 000 unike brukere og en rekke gode samarbeidspartnere. Blant annet er Prisguide synlig hos Tek.no, Gamer.no, Amedia lokalaviser, Side3.no, Kvasir.no og 1881.no.


Vil dere bli synlig på Prisguide.no?

På Prisguide treffer dere kunder som er i kjøpsmodus. Det eneste vi trenger for å vise deres priser er en butikkavtale og tilgang til en prisliste slik at vi kan lese inn prisene automatisk. Ta kontakt med oss på post@prisguide.no for å komme i gang.


Prisguide AS eies av Digitale Medier 1881 AS og er en del av Amedia.


Logoen vår

Klikk her for informasjon og nedlasting av vår logo »


Har du spørsmål, ris eller ros, kan du benytte vårt kontaktskjema eller sende en e-post til post@prisguide.no

Ansatte
Kontakt
 • Besøksadresse

  Rolf Wickstrøms vei 15

  0484 OSLO


  Org.nr: 914 463 092

 • Postadresse

  Prisguide AS

  Rolf Wickstrøms vei 15

  0484 OSLO

 • Fakturaadresse

  Prisguide AS

  Fakturamottak

  Postboks 4458

  8608 MO I RANA


  Ref: 503582910

 • Epost

  post@prisguide.no