Laster
21030724
xhandel.no

Om Xhandel.no

Xhandel leverer i hovedsak produkter som er importert direkte fra fabrikk i utlandet. Dette gir oss muligheten til å vise oss sterke på pris sammenlignet med våre konkurrenter.

Videre fokus ligger i oppfølging og support, slik at ved eventuelle feil eller mangler vil vi fremstå som en leverandør med også gode "etterhandels" vilkår. Xhandel sin success ligger i engasjerte og dyktige medarbeidere med lang erfaring og høy serviceinnstilling.

Nyeste omtaler
 • 5 dager

  tore 04.12.2011

  De selger jo alt mellom himmel og jord. Forvent leveringstid på en uke eller to, men billige priser og vanvittig utvalg.

  Kjøpte selv en billig harddisk adapter som ellers var vanskelig og finne, kom i posten en drøy uke etter. Alt i alt fornøyd.
 • Ca. 1 uke

  Anette 04.12.2011

  Dette er ikke en butikk som feks komplett.no, de har masse mer produkter, er billige men er tregere på levering.

  Med ovenstående i betraktning - ja, fornøyd.
 • 3 uker eller mer

  erlend 24.11.2011

  Bestilte "ALFA" trådløs nettverksadapter til min pc den 27 oktober, fikk beskjed om at den var klar til henting på mitt lokale postkontor den 21 november! Hentet pakken og oppdaget raskt at dette ikke var en orginal adapter fra ALFA! Hvis jeg ville hatt en uorginal adapter hadde jeg kjøpt den fra dealextreme.com til 110 kroner og gratis frakt. Istedenfor å betale 434 fra xhandel.no for samme produkt! Skuffet til de grader. Googler man deres produkter finner man de som regel på dealextreme til en 1/4 av prisen.. Aldri mer xhandel.no
 • 3 uker eller mer

  Anne 25.10.2011

  Det tok lang tid før varen ankom ettersom det sto at de hadde varen på nettsiden, men når jeg fikk betalt for den kom en mail om at de ikke har den og den må bestilles fra asia. Når jeg endelig fikk varen var det en dårlig kopi som ikke fungerte som den skulle. Har sendt den tilbake, men plages med å få pengene mine tilbake fra xhandel.
 • Espen 31.08.2011

  Ikke bra. Lang leveringstid, rimelig pris, men dårlig kvalitet.
 • Trine 05.05.2011

  enormt utvalg. Leverte som annonsert (1 dag før tror jeg). Produktene er av enkel standard men det gjenspeiler seg i prisen. Virker som de kan ha ekstremt lave priser på endel og moderate priser på andre..
 • Egil 28.04.2011

  Butikken i seg selv er grei nok, men vær oppmerksom på at flere produkter er åpenbare forfalskninger, og dyre i tillegg.
  Denne butikken tar seg godt betalt for å importere produkter, hvilket er hovedgrunnen til at denne omtalen skrives. For øyeblikket selges det flere utgaver av Monster-produkter, deriblant "Beats Pro", som tydelig er falske.

  Resten av utvalget er ålreit, men forhandleren er tydelig lite seriøs, og bør vurderes å unngå til fordel for å bestille direkte fra Østen (Dealextreme).
Skriv omtale av Xhandel.no
Totalvurdering:

Hva syns du om butikken?

Levering: