Laster
Nyeste omtaler
 • 3 uker eller mer

  Kristine 12.01.2013

  Rett og slett ikke fornøyd.
 • Terje 12.10.2012

  Kjøpte telefon i Telekioskens butikk på Bryne. Stolte på selgeren, som påsto HTC Sensation XE var en "musikktelefon" med "god lyd". Når jeg prøver den to dager etter, oppdager jeg at det ikke er mulig å slå av den såkalte "lydforbedringen", dem farger lyden på en fullstendig destruktiv måte. I tillegg er det hørbar forvrening i konvensjonelle headsett. For alle praktiske hensyn er telefonen ubrukelig for meg, men å få bytttet den? Å neeeeii....Aldri mer Telekiosken, heretter handler jeg kun hos **seriøse*** aktører med returrett og fornøydgaranti.
 • Ca. 1 uke

  Rune 10.05.2012

  Kjøpte telefon hos Telenor nettbutikk, når den skurret i høyttaler etter ca 2år fikk jeg beskjed at den kunne leveres hos telekiosken.
  Hyggelig betjening, kjapp reperasjon og alt gikk på garanti :-)

  Kommer garantert til å handle telefon hos Telenor eller Telekiosken neste gang.

  Lav pris er ikke alt her i livet, er viktig med oppfølging etter kjøp og det er noe telekiosken/telenor kan.
 • Samme dag

  Stian 16.03.2012

  Har absolutt ikke noe å klage på hos Telekiosken. De koster kanksje noen kroner ekstra, men det betaler jeg gledelig så lenge jeg fortsetter å få den gode servicen jeg får der. Som åge sier, "Godt å vite at noen tar vare på deg etter du er ferdig med å handle også!"
 • Arne Aasen 25.08.2011

  Veldig bra nettbutikk med bra leveringstid og service. Hvis det skulle være noe som helst så er det bare å gå innom, så ordner de alt for deg. Dette gjelder både service, og abo.
 • åge 24.08.2011

  Veldig god nettbutikk, selv om prisene kanskje kan være noe høyere enn hos konkurentene så vet jeg at jeg får hjelp i telekiosken i nærheten om det skal være noe. Godt å vite at noen tar vare på deg etter du er ferdig med å handle også!
Skriv omtale av Telekiosken.no
Totalvurdering:

Hva syns du om butikken?

Levering: