69155294
techbay.no
Nyeste omtaler
 • Neste dag

  Trond 08.07.2015

  Den raskeste ordrebehandlingen jeg har vært borti. Bestilte noen varer fredag kveld, de var fremme på postkontoret tirsdag. Har et bredt utvalg av varer man vanskelig får tak i i Norge, og prisene er gode. Min nye go-to-butikk for kjøling, filtre og casemods.
 • Ca. 1 uke

  Kim 25.12.2012

  Meget bra utvalg, Norges beste mtp. vannkjøling, og godt servicenivå. Selskapet som har satt opp nettbutikken deres har ikke skjønt at Svalbard er momsfritt, så da ble vi enige at jeg bestiller via mail og at de sender via oppkrav med fratrukket moms. Ingen problemer i det hele tatt!

  Gode produkter og de er også hjelpsomme hvis uforutsette feil skulle oppstå. Det tar ca ei uke før jeg får varene i posten men sånn er Svalbard. :)
 • 2 dager

  Lars 17.08.2012

  Bestilte opprinnelige en Mugen 2 CPU-kjøler, men fikk beskjed av butikken om at denne ikke lenger var i sortimentet. Som et plaster på såret tilbød de meg en Mugen 3 i stedet, noe som er en noe dyrere kjøler, til samme pris.

  Jeg spurte om jeg i stedet kunne få tilsendt en annen kjøler (samme pris som Mugen 3), noe de gikk med på. Dette er meget bra service!
 • Neste dag

  Willy 20.07.2012

  Hvis du trenger pålitelige produkter av høy kvalitet, knallbra service og skikkelig kundeoppfølging - dette er butikken for deg. Jeg har handlet fra Techbay de tre siste årene og bygd flere systemer som sviktet aldri. I tillegg har jeg fått gode råd og svar på vanskelige spørsmål. Anbefales på det sterkeste!
 • 2 dager

  Roger 26.06.2012

  Er meget fornøyd, kjøpte mitt første vannkjølingsett av dem! De har kort leveringstid og utrolig service, blir nok en del handling hos dem fremover:)
 • Anders Tangedal 17.05.2012

  Svært skuffa. Forsøkte og kjøpe ei vannpumpe og nippler. Eg fekk ikkje betalt ordren ettersom på grunn av ein feil mellom techbay og betalingsselskapet deira.

  Dette kan ha vert ein tilfeldigheit, men heile selskapet framsto veldig useriøst. Sjølv om eg hadde dokumentert feilmeldinga eg ekk opp virka det ikkje som dei trudde på meg.
 • Ca. 1 uke

  jostein 27.04.2012

  Veldig bra. Kjøpte komplett vannkjølingssett. Fikk det 7 dager etterpå i posten.
  Veldig vennlig og informativ service. Har ringt flere ganger.
 • Neste dag

  erik 15.04.2012

  Knallbra butikk!

  Har handlet alt til mitt oppsett der, knallbra service og gode priser. Utvalget er ikke enormt men mer enn godt nok. Hans Petter Faale er en HJELPSOM man, svarte til og med på e-post når han var på ferie i Bejing.

  Anbefaler Techbay på det sterkeste!
 • Neste dag

  Gaute 15.03.2012

  Kjøpte et par vannblokker og en radiator hos dem. Jeg hadde i utgangspunktet tenkt å handle fra Performance-PCs, en stor amerikansk butikk, men sjekket også prisene på Techbay før jeg handlet. Skjermkortblokka var marginalt billigere (etter at jeg la til MVA), og selv om CPU-blokk og radiator var en del dyrere, kom Techbay ut marginalt billigere når jeg la til frakt og fortollingsgebyr. Når...
  Kjøpte et par vannblokker og en radiator hos dem. Jeg hadde i utgangspunktet tenkt å handle fra Performance-PCs, en stor amerikansk butikk, men sjekket også prisene på Techbay før jeg handlet. Skjermkortblokka var marginalt billigere (etter at jeg la til MVA), og selv om CPU-blokk og radiator var en del dyrere, kom Techbay ut marginalt billigere når jeg la til frakt og fortollingsgebyr. Når jeg i tillegg fikk norsk fobrukerrett og raskere levering på kjøpet var valget klart.

  Det som virkelig overrasket meg var leveringstiden. Jeg la til bestillingen sent på mandag kveld, pakken ble sendt tirsdag formiddag og var fremme onsdag ettermiddag. Jeg valgte frakt med Tollpost, da jeg har bedre erfaring med dem enn med Posten, og de er billigere.

  Sammenlignet med utenlandske butikker har Techbay litt dårlig utvalg, spesielt innenfor radiatorer der de bare fører sitt eget merke pluss Coolgate, men de har de fleste av de mest populære produktene.
 • 3 dager

  Jørgen 25.12.2011

  Bestilte en viftekontroller på mandags kveld 19.12 og fikk den levert på torsdag 22.12. Til å være midt i julerushet var det raskt.
 • 2 dager

  Trond Eirik 14.10.2011

  Kjøpte komplett vannkjøling.
  Litt kluss med feil deler og litt småting som manglet, men fikk kjappt og enkelt nye deler og det som manglet.

  Ellers har jeg kun opplevd god og rask support på mine spørsmål.

  Kan sterkt anbefales!
 • Neste dag

  Trond 12.10.2011

  helt super, topp service og levering, hyggelig og behjelpsom. Ber du om tilbud så får du kjempepris. Jeg fikk super pris på vannkjøling. Her handler du trygt og raskt med topp kvalitet.
 • Truls 10.10.2011

  Flott utvalg i det ingen andre selger, f.eks Cube :) Rask levering.
 • Jan 29.09.2011

  Flott butikk som har Norges beste utvalg innen vannkjølingsutstyr. Kjapp levering og god kundeservice.

  Utvalget kunne vært litt bedre, men det er en relativt nyåpnet butikk så man må vel trå litt forsiktig i starten. Den ene returen jeg har hatt her har også gått fullstendig smertefritt. De kan dog være litt trege til å sende sporingsnummer/sendingsbekreftelse, men det viktigste er tross alt at varene blir sendt kjapt.

  Alt i alt en svært positiv opplevelse:)
Skriv omtale av Techbay
Totalvurdering:

Hva syns du om butikken?

Levering: