2151 9000
netonnet.no

Om NetOnNet

NetOnNet åpnet den 10. mars 1999 med en enkel forretningsidé: å selge hjemmeelektronikk til lavere priser enn i vanlige butikker. Vi fantes bare på nett og solgte våre produkter direkte fra lagerhyllen. I 2001 ble nettsalget supplert med Lagershoper i Sverige der man handler til samme lave priser som på nett.

På nett gjennomfører du hele kjøpsprosessen selv og får etterpå varen levert hjem. Våre Lagershoper i Sverige har ingen selgere eller dyre lokalkostnader. I stedet slår du akkurat som på nett opp varen på en av våre søkestasjoner, og henter den etterpå selv fra anvist lagerplass. Det gjør at vi kan holde lave kostnader ved salg og distribusjon, noe som kommer deg som kunde til gode i form av lavere priser.

Vi nøyer oss ikke med lave priser. Vi tror at du vil handle av en seriøs bedrift med god service i form av raske og sikre leveringer, proff rådgivning, bra garantibetingelser og dyktige serviceverksteder. For at du skal kunne HANDLE SIKKERT har NetOnNet bl.a. angrefrist og åpent kjøp i 14 dager, 1- 2 års garanti og raske leveranser. Du velger selv den leveringsmåten som passer deg, ut fra Posten Norges leveringsmuligheter.

Vi på NetOnNet selger hjemmeelektronikk som TV, lydanlegg, datamaskiner, mobiltelefoner, kamera, Dvd-spillere, MP3-spillere og mye mer. Vår jobb er å hjelpe deg til å finne akkurat det du vil ha, uansett om du er ekspert eller bare litt nysgjerrig. Dersom du har noen spørsmål, kontakt oss gjerne!

Fordelene med NetOnNets modell:
Lave priser: Som nettbutikk/Lagerhop minimerer vi kostnadene for lager, eksponering, leie, administrasjon og personale. Kostnadsfordelene kommer deg som kunde til gode i form av lavere priser.

Enkelt: På nett har vi åpent 24 timer i døgnet, året rundt. Det gir deg muligheten til å handle når du selv vil. Er du i Sverige og heller vil handle i Lagershopene har de åpent alle dager i uken.

Sikkerhet: Vi følger Forbrukerrådets retningslinjer når det kommer til reklamasjonsrett. Via våre nettsider kan du ta kontakt med nærmeste autoriserte verksted, eller med oss når det passer deg.

Kundens betingelser: I en nettbutikk/Lagershop gjør du ditt eget valg uten stress eller press. NetOnNet har ambisjoner om å ha markedets beste produktinformasjon i tillegg til det bredeste utvalget. Vi vet nemlig at du bare kommer til å handle hos oss hvis det skjer på dine betingelser.

Omtaler av NetOnNet

Totalt 1.5 av 5

Basert på 56 erfaringer, siste 12 måneder

Nyeste omtaler
 • 3 dager

  Sondre 27.04.2017

  Bestilte varer på kvelden. Fant produktet billigere et annet sted. Forsøkte å avbestille orderen, nettbutikken har ikke mulighet for å avbestille selv, man må sende epost/kontakt kundeservice. Sendte epost, fikk beskjed at det bruker 48timer på å svare. Ringte kundeservice så fort de åpnet neste morgen, da var pakken på vei ut og kunne ikke avbestilles. Fantastisk dårlig opplegg. Kundeservice var maksimalt lite hjelpsomme.

 • Ca. 1 uke

  Elisabeth 05.04.2017

  Kjøpte for en uke siden en robotstøvsuger, da toppmodell til i underkant av 10 000,- men da jeg fikk hentemeldingen og dro avgårde for å hente pakken fra netonnet ble jeg alt annet en glad. Det jeg hentet ut fra posten den dagen var en håndholdt liten støvsugersak fra phillips til knappe 500 lappen. Jeg visste ikke om jeg skulle le eller gråte. Jeg ringte kundeservice og fikk snakke men en svensk dame som tydelig ikke hadde det travelt med å ordne opp i saken og ba meg sende bilder av varen jeg har motatt så skulle de se hva de skulle gjøre. I mitt synspunkt er det ikke vanskelig, de skulle ordnet opp der og da å sendt meg returlapp og sendt en ny støvsuger UMIDDELBART. Men neida, dette lukter en lang og kjedelig prosess. Som jeg ser at er helt typisk for netonnet. Kommer aldri til å anbefale denne siden.

 • Olve 22.03.2017

  Fekk varen etter 2-3 dager. Pc'n til 9500kr var feil med så eg fekk levert den inn og skulle få pengene igjen etter 3-10 dager. No har de gått langt over tie.


  Har fått svar kvar gong at: Jag beklagar verkligen att du inte har mottagit återbetalningen ännu! Jag har kontaktat vår ekonomiavdelning gällande ärendet och jag återkopplar självklart så fort jag fått svar.


  No synest eg de har gått langt nok. Først og siste gong eg handel her.

 • Ca. 1 uke

  Ida 10.03.2017

  Mottok en vare jeg aldri har kjøpt. Fulgte ikke med noe fraktbrev eller noe. Kontaktet kundeservice og spurte om hvorfor de hadde sendt meg varen, men har ikke fått svar på tre uker. Fornøyd med å ha fått en tilfeldig og nyttig vare gratis, men antar at en annen kunde et sted som er veldig misfornøyd med å ikke ha mottatt kjøpet sitt.

  ...

  Mottok en vare jeg aldri har kjøpt. Fulgte ikke med noe fraktbrev eller noe. Kontaktet kundeservice og spurte om hvorfor de hadde sendt meg varen, men har ikke fått svar på tre uker. Fornøyd med å ha fått en tilfeldig og nyttig vare gratis, men antar at en annen kunde et sted som er veldig misfornøyd med å ikke ha mottatt kjøpet sitt.


  Hadde store problemer med å bytte en vare jeg hadde kjøpt i rødt, men mottok i svart for et halvt år siden. Kuneservice snakker ok norsk til å begynne med, men så ble ordvalget rare og rarere. Virker som de legger om til en vnaksligere svensk dialekt når de vil at kunden skal gå bort og la de være i fred.


  Billige og pålitlige om alt går knirkefritt.

 • 3 uker eller mer

  N 06.03.2017

  Reklamasjonsprosessen er helt tydelig laget for at du som kunde skal gi opp reklamasjonskravet. Prosesen bruker en blanding av norsk og svensk reklamasjonslovverk som alltid faller i butikkens favør.

 • 3 dager

  Vegard 02.03.2017

  Kundeservicen er OK, men returnering av varer er helt forferdelig. Kommer ikke til å kjøpe noen varer som koster 1000,-+ der mer i mitt liv pga problematikk ved innlevering. For min del; styr unna.

 • Erlend 16.02.2017

  Butikken har alltid sendt varene til rett tid.


  Fikk en pikselfeil på en dyr OLED-TV jeg hadde kjøpt halvannen måned tidligere. Bring brukte mange uker på ferden til NetOnNet, men butikken sendte meg ny TV to dager etter at de mottok den. Veldig fornøyd!

 • 4 dager

  Dag Øystein Johansen 10.02.2017

  Jeg har tidligere hatt positive erfaringer med NetOnNet, inkludert kundeservice. Men nå har jeg hatt en opplevelse som ikke bare er dårlig service, men som etter mitt skjønn er direkte bedragersk. Kjøpte i oktober 2016 en Moto G4 Plus som plutselig døde etter bare to måneders forsiktig bruk. Jeg reklamerte, men NetOnNet var alt annet enn hjelpsomme. Etter mye frem og tilbake fikk jeg omsider en fraktseddel for å returnere telefonen, og sendte den i retur i original emballasje med alt som fulgte med, og regnet det som en selvfølge at jeg ville få ny telefon. I stedet fikk jeg beskjed om at telefonen var bøyd - en REN FABRIKASJON da den overhodet ikke hadde noen synlige tegn på skade (jeg forsøkte selvsagt å se om jeg kunne se noen tegn på skade da den sluttet å virke) og dessuten hadde vært forsiktig behandlet. Jeg oppbevarer alltid telefonen i innerlomme i jakke eller frontlomme i buksene, aldri i baklommen, og det er jo helt hårreisende at en telefon liksom ikke skal kunne tåle dette. NetOnNet har vært helt umulige å ha med å gjøre i denne saken og jeg har nå sett meg nødt til å klage dem inn for Forbrukerrådet. I tillegg legger jeg igien omtale her og på liknende steder til skrekk og advarsel for andre. Kjøp heller mobil i en fysisk butikk, så slipper du at det tar måneder å få svar og kan stå ansikt til ansikt med motparten, hvilket bør gjøre det en del vanskeligere å ty til BLANK LØGN for å prøve å sno seg unna det soleklare ansvaret selger har etter Forbukerkjøpsloven.

 • Ca. 1 uke

  Erland 19.01.2017

  Grei kundeservice, men å betale for raskere frakt er bare humbug! Det tar ca en uke før produktet kommer, fra komplett.no tok det 19 timer! Jeg bor litt nord for Hamar. Jeg bestiller nok ikke mer fra netonnet!

 • Ca. 1 uke

  Eyvind 16.01.2017

  Har aldri hatt et problem med dem. Har bestilt smått og stort, men alltid opplevd leveranse som avtalt og ryddig informasjon! Det de lister som lagervare er lagervare - i motsetning til andre aktører...

 • 3 uker eller mer

  Ole 11.01.2017

  Styr unna denne butikken. Alt virker greit til du får problemer med produkt. Da svarer dem ikke. Og hvis du skulle være så uheldig å kjøpe noe der ikke betal for raskere levering bare tull. Aldri vært borti så dårlig kunde behandling noen gang. Må aldri kjøpe noe på Netonnet.

 • Torun Trydal 16.12.2016

  Forferdelig dårlig service og de følger ikke kjøpsloven. De ville at jeg skulle betale en reparasjon da telefonen låste seg etter 3 måneder. Malin skriver at software-feil dekkes ikke av garantien! Jeg visste bedre,  hva med de andre? Alle der ute, styr unna denne butikken!

 • 3 uker eller mer

  Mohammad 14.12.2016

  Kjøpte en tlf fra dem med forsikring for 12 mnd. etter ca 4 mnd fikk jeg bruk for å sende mobilen på service. da disse fant ut at det var bedre å gi meg ny tlf istedet og skrote tlf oppsto det problemer. netonnet hadde ikke varen i sitt sortiment lenger, nektet å gi meg pengene tilbake. tilbydde meg å kjøpe ny tlf å betale mellomlegget der . forsikringen kunne jeg bare glemme den var slettet . jeg betalte for 12 mnd men fikk 4 mnd total svindel hold unna. og kundeservice er ikke tilgjengelige i det hele tatt tar over en time om du ringer og flere dager om du sender mail bare for å få ett svar.

 • Ca. 1 uke

  Kristian 09.12.2016

  STYR LANGT FAEN UNNA!


  Kjøpte subwoofer fra NetonNet, holdt i én uke før den var ødelagt. Prøvde å ringe kundeservice for å benytte meg av reklamasjon, men der er det tydelig 'tekniske problemer' og har vært det i over to dager nå. 


  Tenkte å benytte meg av noe annet enn Komplett.no for en gangs skyld, men aldri igjen. Var i kontakt med kundeservice tidligere ved en annen bestilling og makan til slappe jævler har jeg aldri vært borte i. 

 • 3 uker eller mer

  Rächer 08.12.2016

  Grusom kundeservice! 
  Noen setter antagelig feil etikett på pakke så den blir borte i postsystemet. Etter å ha mast på kundeservice i flere dager er de ikke villige til å forsøke å løse situasjonen. Posten har også purret på dem! Betalte heldigvis med visa, så jeg skal kontakte banken for å få igjen pengene mine...

 • Roger 08.12.2016

  Styr unna denne butikken. Elendig kundeservice, lang leveringstid. Hvis noe er galt med produktet og du må sende det i retur, kommer det tilbake som arvegods. Svarer på henvendelser etter 4 dager, og det eneste som kommer derfra er beklagelser. Det hjelper ikke, da det gjentar seg gang på gang.


  Vil du ha en positiv opplevelser når du handler på nett, styr unna denne butikken.

 • Ca. 1 uke

  John 07.12.2016

  Veldig dårlig erfaring her ifra, bestilte 2 varer (gopro + minnebrikke) og de sender dette separert i 2 kolli som ikke kommer frem samme dag.... Elendig leveringstid har de og! 

 • 3 uker eller mer

  Svein 06.12.2016

  Elendig

 • Ca. 2 uker

  Thomas 05.12.2016

  Aldri igjen. bruk komplett.no eller CDON.com som er mye mye bedre. Her er det bare borkastet tid og penger å finne


  Mvh Rasende kunde 

 • Ca. 2 uker

  Aba 01.12.2016

  Verdens verste kundeservice. Tar de 4-5 dager å svare pr e-mail du sender de, enda du svarer de straks.

 • Ca. 2 uker

  Rune 30.11.2016

  Som mange andre sier, elendig kundeservice! Om man i det hele tatt får tak i kundeservice, har sittet 30 min og lenger i kø på servicenummeret deres flere ganger.


  I tillegg har de lang leveringstid, styr unna denne nettbutikken!

 • Ca. 1 uke

  Camilla 26.11.2016

  De som har mottar øydelagde produkt; var det Ipad Air?


  Me har mottat ein, har hatt problem med at den slår seg av og ikkje vil på igjen. Venter i spenning på mail frå netonnet :-)

 • 4 dager

  petter 06.11.2016

  får produkter som ikke fungerer som det skal.. har skjedd 4 ganger på rad :( dårlig kundeservice, virker som de har uproesjonelle folk i de telefonene. svarer nesten aldri på mail.

 • 3 uker eller mer

  Magnus 05.11.2016

  Treg leveranse. Bestilte øreplugger som var "på lager", og fikk beskjed 2 ganger om forsinkelse fra leverandør. Etter en måned fikk jeg beskjed om at varen var sendt, men det har snart gått en uke uten at bring har fått inn pakken... Uprofesjonelt

 • Knut 31.10.2016

  prisen er bra og leveransen ok men der manglet bruker manual som netonnet påsto var i pakken, jeg er da ikke interesert med 2 stk. Etuiet var heller ikke med. dere må sjerpe dere, vi som kunde er ikke interesert i denslaks handel

 • 4 dager

  Kristoffer 30.10.2016

  Først vil jeg bare si, aldri les kundeanmeldelser på netonnet! De godkjenner kun de anmeldelsene de vil, og dermed sikrer jeg gode anmeldelser med å slette de andre. Uansett om anmeldelsen din er innenfor reglementet deres  eller ikke. De har en forferdelig kundeservice, vil aldri anbefale noen å bruke denne butikken uansett hva man skal ha. Det er rusisk rullett å handle der. Alt av reperasjon er ubrukelig. Kjøpte en vannkjøler der med defekt pumpe. De gir deg heller ikke ny vare, noe en vanlig nettbutikk ville gjort. Det sendes til service i over en måneds tid, konstaterer om det kan repareres å returnerer det til deg. Jeg fikk ny pumpe etter 1-1.5 måned, med småfeil, men jeg orket rett og slett ikke levere inn igjen. Så dårlig er det. Defekte audio technica hodetelefoner ble også kjøpt der. Jeg konstaterte nøyaktig hva feilen var, og hva som måtte gjøres når jeg sendte de inn. Så får jeg de tilbake etter 1-1.5 måned, men det eneste de har gjort er å finne ut at de var defekte, de reparerte altså ingenting. Uansett prisforskjell, Aldri kjøp noe hos Netonnet!

 • Ca. 1 uke

  Yannic 19.10.2016

  Prisene er gode, men Kundeservicen er så utrolig elendig at det går ann. Kundeservicen er hovedsakelig treg, vil si at vis du får en E-Mail fra dem tidlig på morgen angående en eller annen sak, og du skriver tilbake, er ofte at du ikke får tilbake melding før dagen etterpå eller dagen derpå igjen, selvom du sender svaret ditt på saken bare 5 minutter etter at du har mottatt E-Mailen fra dem. Telefon supporten er heller ikke de kjappeste, selvom de i det minste prøver. De har lite orden på sakene demmes, fordi de alltid sier de ikke kan gjøre noe mer med saken når det gjelder saker som blir behandler per E-Mail support. All in all er websiden helt ok, fine priser og godt utvalg av varer, men om du har ett problem med dem, kan du nesten innstille deg på at dette kommer til å ta noen uker.

 • Samme dag

  Kjell 14.10.2016

  Kjap levering og god pris

 • 3 uker eller mer

  Lars 11.10.2016

  Har aldri opplevd så grov mangel på respekt for kundene sine, og mangel på kundeservice. 


  Varen ble levert tilbake med 30 dagers åpent kjøp. Fikk e-post om at returen var mottatt, og penger skulle tilbakebetales ila. 10 dager. Nå, en måned senere, fortsatt ingen tilbakebetaling. "Kundeservice" lover å gi tilbakemelding iløpet av dagen, ingenting skjer. 


  Netonnet har fortsatt både varen og pengene mine, tiden vil vise hva som skjer.

 • 5 dager

  Stian Kvia 10.10.2016

  Fikk defekt vare. Pengene er fremdeles ikke kommet i retur etter 3 måneder


  Anbefales ikke

 • Ca. 1 uke

  Allan Gullåg 01.10.2016

  Greit kjøp, elendig service og treg levering.

 • 5 dager

  anders 28.09.2016

  Utrulig treg leveringstid i forhold til komplett som bruker postnord som bruker 1 døgn fra bestilling til ankommet postkontor. Mens netonnet bruker snileposten bring som bruker 1 døgn per "stasjon".

 • Ca. 2 uker

  Torbjøn 20.09.2016

  Sendte reklamasjon på mitt ASUS gtx 1080. fikk nytt kort iløpet av 2 uker. veldig fornøyd. bra Kundeservice

 • 4 dager

  Elise Sofie 16.09.2016

  Bestilte på mandags kveld, ble sendt dagen etter. Kom fram i dag (til nord-Norge) veldig fornøyd med rask levering og greie priser. 

 • 3 uker eller mer

  Per 02.09.2016

  Produktet jeg bestillte fikk stadig ny leveringsdato. Hver gang det kom til oppgitt dato, kom det en ny leveringdato. Har ventet i 1 mnd tid på noe som skulle ta bare noen dager. Har ringt kundeservice to ganger ( 24min og 30min ventetid før svar) og har avbestillt produktet. Tilbakeføring av beløpet skal de bruke mellom 3 - 10 dager på!! 

 • 3 dager

  Geir 31.08.2016

  De har gode priser. Men som de fleste sier kundeservice er meget dårlig. Tar dager før de svarer og telefon tar de skjelden. Dumt at de ikke tar dette mer seriøst. Jeg har handla noen ganger her. Men siste gang trengte jeg hjelp av menneskene på Netonnet og det var frustrerende. Jeg kjøpte en dyr ting, 10.000 kroner. Måtte sendes in og ingen svarte. Mail etter mail. Den var ny også noe som gjorde saken enda værre. Ble lovet max 2 uker. Det føles forferdelig når du skriver og de aldri svarer. Man kan sende in og etter 1 uke kan man få svar. Dette taper de på. Folk finner andre steder og handle når de ikke tar kundene mer seriøst. Men jeg fik hjelp tilslutt. Tingen ble tatt in fordi man ikke kunne reparere den. Fik beskjed om at pengene 10.000 kroner måtte brukes hos dem. Jeg valgte en litt dyrere vare og betalte et mellomlegg. Men skjerp dere Netonnet!! 90% skriver det samme elendig kunde behandling. Jeg har fått alle mine varer. Håp at du ikke trenger og kontakte de i ettertid.

 • tor-atle 25.08.2016

  Rask levering ved kjøp.


  Ubrukelig kundeservice ved reperasjon/service. Kansje det verste jeg har opplevd. Umulig å få tak i på tlf, og en må vente dagesvis på svar på mail.

 • 3 uker eller mer

  Synnøve 24.08.2016

  Enormt lang leveringstid. Fekk ikkje beskjed om at produktet kom til å kome mykje seinare enn det som opprinneleg var oppgitt frå Net on net. Forbrukerservice brukte og lang tid på å svare.

 • 2 dager

  Lasse 20.08.2016

  Bra pris og rask levering. Trekk for treigt svar fra kundeservice

 • 3 dager

  Stian 18.08.2016

  Gode priser, men dårlig kundeservice. Bakplaten på min Xperia Z3 compact sprakk då eg la den på baderomsvasken. Brukte 6 mnd pluss eit vedtak frå forbrukerrådet før dei gjekk med på at det var fabrikkfeil og ikkje forbrukerfeil.

 • 3 dager

  Sigurd 17.08.2016

  Greie priser med virkelig udugelige når det kommer til kundeservice. Bestilte deler til ny pc, som ut av boksen ikke fungerte. Ringe kunde"service", men fikk bare beskjed om at de ikke kunne hjelpe meg pr telefon, måtte bare sende inn alt... og siden de holder til å Sverige tar det evigheter å sende tilbake til de. Er nå 1,5 uke siden jeg sendte inn og de skal vistnok ha begynt å sett på maskina for over ett døgn siden, uten at jeg har hørt noe mer. 
  STYR UNNA ubrukelig når det gjelder service!

 • 5 dager

  Linda Høyvik 16.08.2016

  Rask levering ..... Bra helt til du må levere inn en vare pga feil! Leverte inn pc garantisak, fikk pc tilbake etter 5-6 uker, prøvde den, og fungerte ikke nå er den sendt tilbake for 3 uker siden.. Men får ikke info om hva som skjer??. Så totalt har har pc vert borte i 8 uker...... Og er fortsatt i Sverige:-(...

 • 3 uker eller mer

  Jonas Spjelkavik 16.08.2016

  Elendig kundeservice har jeg aldri opplevd. Har venter i to måneder uten ordentlig svar. Venter 20 minutter hver gang jeg ringer. Har faktisk tatt tiden. Skal aldri handle der igjen!

 • Ca. 2 uker

  Ann-Kristin 10.08.2016

  Elendig kundeservice, utrolig lang svartid på mail og telefon. Får forskjellige beskjeder hver gang vi endelig får kontakt. Uvitende med tanke på forskjell mellom reklamasjon og garanti. Skal aldri handle herifra igjen!! 

 • 3 uker eller mer

  Morten 10.08.2016

  Billig og rask levering... helt til du må sende inn noe på reklamasjon eller service. Da starter kaoset for å si det mildt. Måtte levere inn smartklokka, Sony smartwatch 3, grunnet at den regelmessig hang seg og mistet konstant kontakt med telefonen. Tok 5 uker fra jeg leverte inn smartklokka til jeg fikk den tilbake, da med beskjed fra verksted om at "ingen feil funnet på klokka i henhold til kundens beskrivelse". Ble passe forbanna, men startet opp klokka... og akkurat samme feilene er der fremdeles! Det tok nøyaktig 10 sekunder før den hang seg igjen. Sitter igjen med en følelse av at den ikke er testet i det hele tatt, bare sendt tilbake til meg. Aldri mer netonnet. 

 • 3 uker eller mer

  Robin 07.08.2016

  Elendig service og uendelig lang tid mellom hver mail. Ventet på en vare i 5 uker,  så fikk jeg mail om at varen ikke kunne leveres men at jeg kunne få en tilsvarende i annen farge. Jeg takker ja i mailen tilbake, fikk da som svar at de ikke kunne skaffe den heller. De er ubrukelige og inkompetente på netonnet. Anbefales ikke! 

 • 3 uker eller mer

  Knut 03.08.2016

  Seriøse firma gir klar informasjon om lagerstatus. Når du handler hos Netonnet må du selv finne ut hva lagerstatus er. Først etter kjøpet vil nok de fleste av kundene bli informert, i de tilfeller at produktet faktisk ikke var på lager. Da er det definitivt ikke snakk om levering om noen dager - det kan fort gå uker og måneder. Når produktet ikke er inne på lager, så er lagerstatusinformasjonen svært lite pålitelig - det oppgis en forventet dato, og når denne datoen endelig kommer, så kommer gjerne en melding om ytterligere forsinket levering. Tydelig informasjon om pris (inkl. frakt) og om produktet er på lager (og kan leveres) burde være soleklare krav når man handler på internett.

 • Martin 26.07.2016

  Forferdelig kundservice.  Kommer aldri i gjennom på telefon.  Styr unna!  Useriøst å drive et firma som ikke kan besvare telefonen.  I tillegg har de "tastebonanza" for å komme til akkurat det du trenger hjelp om på telefonen - men hjelper det... nei - for ingen svarer.

 • 3 uker eller mer

  Miran 26.07.2016

  Frekke folk! Det tar altfor lang tid med alt. Styr unna denne netbutikken. Oppfølging var elendig.  

 • Ca. 1 uke

  Skjalg 08.07.2016

  Verste kundeservice jeg har vært borti. Har vært i kø i over en time uten å få svar. Mottok en HGST-disk med smart-feil. Må antageligvis til forbrukerrådet for å få noe respons. STYR UNNA!!

 • Kim 04.07.2016

  Den desidert verste kundeservicen jeg noen gang har vært borti.
  De som jobber på kundeservice forstår dårlig norsk og er utrolig arrogante og liyr hjelpsomme. Reklamasjoner er et totalt mareritt.
  STYR LANGT UNNA! Komplett.no er et mye bedre alternativ

 • Frank 01.07.2016

  Elendig.. Sitter 37 min for å kontakte kundeservice. (Legger på etter 37 min)


  Får deretter 68 extra kroner på tlf regninga for 5 siffrede nr.


  Dette for å ha hørt ræva musikk og en stemme som forteller deg at du rykker stadig frem i køen i 37 min!


  Styr unna... Ræva kundeservice...

 • 3 uker eller mer

  Mordi Djjwkebsbsj 09.06.2016

  Elendig!

 • Mads 07.06.2016

  Fikk ødelagt vare, og oppfølgingen var helt elendig.

 • Ca. 1 uke

  Jon 07.06.2016

  Ble informert om 2-3 dager levering, men nå er det snart gått en uke. Ikke noen svar på tross av forsøk på både mail og telefon. Det mystiske er at alt er treigt, tilogmed ordrebekreftelsen tok en dag å få.

 • 4 dager

  Ole_Harald 03.05.2016

  Grusom kundeservice. Greit med ordre så lenge alt var i orden. Men når jeg måtte returnere noe, etter feil info på websiden, måtte saken til forbrukerrådet.

 • Ca. 1 uke

  Stian 29.04.2016

  Dårlig forpakning og skadet vare. Alt for mye jobb med å sende tilbake på grunn av dårlig jobb.


  Treg service.


  Handler ikke her mer. 

 • 5 dager

  Jovsen Trondhjæm 21.04.2016

   Valgte netonnet når jeg skulle bestille PS4 fordi de lovet "levering 1-3 dager". Ettersom bursdagen som denne skulle være den store gaven til var om 4 dager så skulle det være god margin. Ordrebekreftelsen sa pluttselig at pakken ville bli etter 14 dager fordi jeg hadde trykket ok på å ta med et anbefalt tilbehør (lader). Etter mailing og telefonsamtale med tilhørende lovnader så er den nå lovet å dukke opp 2 dager etter at bursdagen er ferdig. Kunne tenke meg en varslig når det dukker opp tilbud om tilbehør som gjør at leveransen blir utsatt. Seriøse aktører har orden på slikt. Hva skal jeg si til bursdagsbarnet tro...

 • Ca. 2 uker

  tove 14.04.2016

  Dårligste servicen jeg har vært bort i

 • 4 dager

  Anders K 31.03.2016

  Aldri hatt noen problemer!

 • 4 dager

  Thor 13.03.2016

  Jeg har vært kunde her i flere år og har som oftest fått det jeg har bestilt uten trøbbel, men de siste to handlene har overbevist meg om å aldri handle her igjen.

  ...

  Jeg har vært kunde her i flere år og har som oftest fått det jeg har bestilt uten trøbbel, men de siste to handlene har overbevist meg om å aldri handle her igjen.


  Første handel var det nettverksroutere som ikke hadde repeater-funksjonalitet likevel, og sist bestilling så var det et hovedkort hvor all informasjonen var kopiert fra en annen (og bedre) modell fra samme leverandør. 


  Den siste bestillingen jeg gjorde var en komplett datamaskin i deler. Her var fabrikkforseglingen brutt på bl.a minnebrikkene hvor 2 av dem var defekte og hovedkortet hadde ikke wifi som avertert. Jeg valgte å heve kjøpet og sende maskinen i retur.


  Når returen var behandlet så valgte de å ikke returnere pengene for M.2 disken som var montert i hovedkortet eller den ekstra viften som stod montert i kabinettet eller forbruksmateriell som ble brukt under monteringen av maskinen. Totalt over 3 tusen kroner.


  De har ikke ringt eller sendt e-post for å ta opp problemstillingen, i stedet har de valgt å endre den originale ordren til å nå gjelde disse komponentene som de allerede har fått.


  Enten har de tjuvradder som jobber på lageret (defekte minnebrikker med brutt forsegling, returvarer som aldri blir mottatt) eller så har de inkompetente folk som ikke vet hva de driver med ... eller en kombinasjon av begge.


  Uansett årsak så er dette en butikk som byr på trøbbel!


   

 • Wenche 27.02.2016

  Elendig service. Burde ikke få lov og drive. Styr unna hvis du ikke er HELT sikkerpåat du får det du skal ha. De tar ikke reklamasjon,bytte på grunn av feil vare,du får ikke pengene igjen.Skriver dette til skrekk og advarsel.Har gitt 1 stjerne,fordi det ikke var mulig å gi 0


   

 • Marius 02.02.2016

  Grei nettbutikk med gode fraktalternativer, men helt elendig kundeservice. Først og fremst er det svensker som bruker automatisk oversettelse til "norsk" så det er ganske så vanskelig å forstå hva de mener. For det andre ble det gitt veldig lite og dårlig info da det var snakk om reklamasjon på et hovedkort. Hvis man ikke får problemer med NetOnNet er de greie, men så snart det blir problemer er de ganske så vanskelige.

 • Ca. 1 uke

  Niklas 26.12.2015

  Til tider gode priser, men tidenes tregeste levering og ELENDIG service i ettertid. Styr unna denne butikken om du har noe annet valg.
 • 3 dager

  Ronny 23.12.2015

  Leverer alltid ! Handlet i årevis og knirkefritt hver gang
 • 5 dager

  Eivind 20.11.2015

  Greie priser, pluss for gratis frakt, men leveringstiden er ikke den beste. Hvis en velger gratis frakt blir leveringstiden oppgitt til 4-6 dager, så en blir advart på forhånd.
 • 5 dager

  Ådne jenssen 26.10.2015

  Veldig bra. Så det var lite omtaler om netonnet så jeg tenkte jeg kunne skrive en. Netonnet er ofte billigere en utrolig mange andre. Jeg har ikke hatt noen problemer med varer fra netonnet, så har aldri snakket med kundeservice. Men som sagt, Veldig fornøyd!
 • Ca. 2 uker

  Freddy 08.10.2015

  Netonnet har lave priser. men det er også det eneste de har. De har virkelig ikke peiling på det de selger. ALDRI kjøp komponenter eller ting du må sette sammen selv fra denne butikken.
 • 5 dager

  Michael 28.09.2015

  Flott butikk, gratis frakt, god kundeservice de gangene jeg har handlet der, ingen problemer med ny vare dersom noe galt med levert vare. Meget fornøyd!
 • Ca. 1 uke

  Ricky 28.07.2015

  Egentlig en veldig god butikk, både på pris og utvalg. Det som irriterer meg er at når man velger gratis frakt, så er det lengre leveringstid. Det tar 6-10 dager? Det er helt latterlig. De lar ordren ligge uten å røre den på 6 dager bare fordi det er leveringstiden ved gratis frakt. Kunne spart seg for å reklamere med gratis frakt når det er slike betingelser.
 • 4 dager

  Ole 30.05.2015

  Fantastisk nettbutikk.. Pakker bestilt med express levering er her på ca 4 dager, men det er jammen pakkene som blir bestilt med gratis frakt 6-10 dager. Har hatt uflaks med en ting jeg har kjøpt fra Netonnet. Sendte dette inn, og etter 1 uke var en ny pakke ankommet posten. De har super kundeservice både før og etter kjøp. Å avbestille har aldri vært noe problem. De få gangene jeg har ringt og spurt om det blir det gjort på et par minutter hvis ikke varen allerede er sendt. Begge totter opp for Netonnet :) :)
 • Ca. 1 uke

  Vegard 04.05.2015

  Virker som en bedrift som liker og ha fritid. ELENDIG service. Ringer du inn til kundeservice, vær forbedredt på lang ventetid, og samme sang som spiller x antall ganger. Når de tar den, blir du møtt med en irritert svenske. Jeg kunne ikke avbestille min ordre, da den var KLAR for sending, altså IKKE sendt. Så da må jeg bare vente å se hva jeg får. virker som om flertallet har fått enten feil produkt eller defekt.
 • 3 uker eller mer

  Kari 15.04.2015

  Ikke fått produkt og kan ikke få tilbake pengene!
 • Ca. 1 uke

  Sverre 19.03.2015

  Har nylig kjøpt 2 stk laptop, raskt og veldig bra levert. Betalte 74kr i porto og angrer ikke på det. Måtte returnere den ene og da tok det bare 8 dager før ny lå i postkassen. Har tidligere også angret på kjøp og da har pengene vært på konto etter ca 8 arbeids dager. Handler der gjerne igjen, prisen er forholdsvis lave men sjekk prisguide.no før kjøp det finnes butikker ned lavere priser på enkelte varer.
 • Ca. 1 uke

  Tor 13.03.2015

  Elendig kundeservice. Ikke kjøp fra NetOnNet. Hvis problemer oppstår i ettertid, yter de ingen service.
  Det hjelper lite med forbrukerrettigheter, hvis nettbutikken gir blaffen.
 • Ca. 2 uker

  Martin 19.02.2015

  Helt ubrukelig kundeservice. Bestiller aldri noe fra Netonnet igjen.
 • 3 dager

  Oskar 24.01.2015

  De leverte fort og da jeg fikk varene, sendte jeg tilbake skjermkort pga coil whine, tok 8 dager fra jeg sendte kortet til jeg fikk ett nytt ett :) veldig proff kunde service.
 • Ca. 2 uker

  Freddy 20.01.2015

  Elendig. Butikken forstår ikke produktene de selger. Ingen kundeservice. Etter retur av defekt produkt fikk jeg i retur krav om betaling av et helt annet produkt.
 • 4 dager

  vegard 08.01.2015

  Forferdelig lang ventetid på alt som har med kundeservice.
 • Ca. 2 uker

  Jimmy 07.01.2015

  Helt elendig at de skal holde tilbake varer fordi man har valgt gratis frakt.Greit nok at de kan prioritere de som velger å betale for frakten, men å holde tilbake varer i over en uke er rett og slett latterlig.

  Skal aldri bruke den butikken mer.
 • 4 dager

  Gustav 19.12.2014

  Gode priser, kjapp ordrebehandling, gratis frakt og rask leveranse (tatt i betraktning at oppgitt leveringstid var 6-10 dager, men jeg fikk pakken etter 4 dager).
 • Ca. 1 uke

  geir 14.11.2014

  Service etter kjøp elendig. Lang behandlingstid, måtte purre flere ganger for å få svar, måtte sende inn utstyr kjøpt for å få vurdert reklamasjon, og det ble krevt mer avgift for å få returnert utstyret enn det som ble oppgitt på forhånd.
 • 3 uker eller mer

  Anne Marie 31.10.2014

  Service etter kjøp dårleg. Lang reparasjonstid, lite tilbakemelding, stadig nye kundebehandlarar, ikkje svar på mail. Kjøpt tlf des 2013, fungert 4 månader hittil, resten av tida på gjentatte reparasjonar. Håpar fortsatt på å få heve kjøpet.
  Ingen fleire kjøp på Netonnet!
 • 3 uker eller mer

  Olav Borgen 19.09.2014

  Jeg har tidligere handlet hos NetOnNet uten grunn til å klage på pris, levering eller noe annet.
  Den tredje gangen gikk alt galt: Kjøpte en Huawei mob. tlf. som ble levert i postkassa 3. september i år. Samme dag kræsjet telefonen før jeg fikk brukt den. Derfra begynte en ufattelig lang korrespondanse med kundeservice hos NetOnNet. Før den startet gjorde jeg alt som tenkelig var for å ordne...
  Jeg har tidligere handlet hos NetOnNet uten grunn til å klage på pris, levering eller noe annet.
  Den tredje gangen gikk alt galt: Kjøpte en Huawei mob. tlf. som ble levert i postkassa 3. september i år. Samme dag kræsjet telefonen før jeg fikk brukt den. Derfra begynte en ufattelig lang korrespondanse med kundeservice hos NetOnNet. Før den startet gjorde jeg alt som tenkelig var for å ordne dette selv, - handlet nye simkort - til ingen nytte, - og ringte til slutt Leverandøren av Huawei. Som kort konstaterte at varen var kaputt og måtte returneres til fabrikken.
  Jeg pakket og sendte tlf. i retur 6. september - til den adressen som NetOnNet oppga.
  Derfra har hele handlingsforløpet vært et mareritt. DET VAR NEMLIG KOMPLETT UMULIG FOR KUNDESERCVICE Å FINNE PAKKEN! Som ble sendt på samme måte som mottatt, dvs. som brev, med tydelig adresse til mottager og avsender. Men borte var og ble denne pakken, - påsto menneskene - som i hovedsak er ansatt nettopp for å finne returvarer. Jeg har brukt mer tid enn noen av de ansvarlige i serviceavd. hos NetOnNet, og det oppleves som jeg stort sett har gjort jobben for dem.
  Gikk først til det lokale postkontoret der pakken ble levert. Som ikke kunne gjøre noe uten sporingsnr. Sa de. Og ettersom lete-mannskapet på nettbutikken stadig var i villrede om hvor denne mystiske pakken befant seg, - gikk jeg til slutt ned til Postens hovedkontor i Kristiansand. Der sendte de ut en detaljert etterlysning av pakken.
  OG DET HJALP. PLUTSELIG - ETTER TRE UKERS SURR - FANT LETEMANNSKAPET HOS NETONNET DEN MYSTISKE PAKKEN.
  Jeg fikk glad-meldingen i dag, men resten av beskjeden var lite å glede seg over:
  Det ville nemlig gå ytterlige tre uker, minst, med sjekk av telefonen av de faglærte på fabrikken, - men først etter den returnerte pakken var blitt kontrollert, - om den virkelig inneholdt det samme som da den ble sendt.
  For meg, som kjøper, virker det i beste fall som unødig byråkrati - etter all somlingen med å finne pakken. I verste fall en sjikanøs mangel på vilje til å gidde å spore opp en pakke som var korrekt pakket, og påført adresser til mottaker og avsender. Antagelig har den ankommet og ligget på et mottakslager i to uker. Dette ser jeg som et fravær av respekt overfor en kunde som venter på et såpass viktig produkt som en mob. tlf. (Jeg synes oppriktig synd på de vennlige menneskene som er ansatt til måtte FORMIDLE de dårlige nyhetene, som de selv antagelig aldri var ansvarlige for.
  Ellers er den lange korrespondansen med fravær av initiativ et glimrende eksempel på FRAVÆR av kundeservice, spesielt fordi mennesker i alle serviceavdelinger - som har kundebehandling som profesjon - kan tillate at en sak drøyer såpass lenge i tid. SKAMME SEG!
 • Ca. 1 uke

  Marius 01.09.2014

  Har gått 1 uke nå og varene er fortsatt ikke kommet frem. Da hjelper det lite med gratis frakt. Dukket også opp en faktura i posten med serviceavgift på 375kr noe jeg ikke har snøring på hva er da varene ble betalt med kort.

  Kommer ikke til å bruke netonnet igjen, selv om de er gode på pris.
 • 4 dager

  Andre Jansen 30.08.2014

  Ikke noe negativt bortsett fra at de ikke er så raske til å levere. De sender varene fra Sverige.
 • 5 dager

  Michael Avila 14.08.2014

  Handler her hele tiden, aldri opplevd noen forsinkelser eller problemer. Meget fornøyd!
 • 4 dager

  Daniel 13.08.2014

  Bestilte PS4 med 2-5 fraktdager (79,-) til en adresse sentralt i Trondheim. NetonNet/Posten brukte 4 ukedager på å komme frem. Veldig beskjedent ift tidligere erfaringer
 • Ca. 2 uker

  Adrian 05.08.2014

  Jeg bestillte en HTC One Mini fra NetonNet, det var det billigste.

  Dette har vært det merkeligste kjøpet jeg har vært med på. Den første sendingen kom etter 4 dager, helt ok. Litt dårlig innpakning.

  Da telefonen viste seg å være defekt, sendte jeg en mail til kundeservice som relativt fort sendte meg en ferding frankert fraktseddel. Da hadde jeg bestemt meg for å få pengene tilbake,...
  Jeg bestillte en HTC One Mini fra NetonNet, det var det billigste.

  Dette har vært det merkeligste kjøpet jeg har vært med på. Den første sendingen kom etter 4 dager, helt ok. Litt dårlig innpakning.

  Da telefonen viste seg å være defekt, sendte jeg en mail til kundeservice som relativt fort sendte meg en ferding frankert fraktseddel. Da hadde jeg bestemt meg for å få pengene tilbake, og kjøpe den et annet sted. I mailen hvor jeg fikk fraktseddelen gjorde jeg det klart at det var det jeg ønsket og kundeservice skrev faktisk "da noterer vi det" Jeg fylte også ut garantiskjemaet og angreskjemaet hvor jeg krysset av for det samme.

  Da jeg fikk bekreftelse på at pakken hadde blitt mottatt sendte de meg en ny telefon. Jeg ble litt forundret, for det var ikke det jeg hadde bedt om og ringte kundeservice. Der forklarte jeg saken, og de sa at de skulle avbestille sendingen og fortsette med returen.

  Det skjedde ikke.

  Da jeg fikk telefonen, over helgen gadd jeg ikke å rote mer. Den nye telefonen fungerte.

  Jeg bare syns det er skikkelig merkelig at alle serviceinstanser ignorerer hva jeg har sagt.
 • 2 dager

  David Øhre Andersen 22.07.2014

  Bestilte en Samsung Galaxy S3 mini til min mor herfra for en stund siden, og den raske leveringen gjorde at jeg valgte NetonNet igjen da jeg skulle ha en HTC One Mini selv. Rask levering, ingen problemer. Eneste var at den kunne vært mer forsvarlig pakket. Det var en pose med luft i esken, men den var dårlig plassert så esken med selve telefonen i lå løst. Det ser ut til å ha gått bra, men floaters...
  Bestilte en Samsung Galaxy S3 mini til min mor herfra for en stund siden, og den raske leveringen gjorde at jeg valgte NetonNet igjen da jeg skulle ha en HTC One Mini selv. Rask levering, ingen problemer. Eneste var at den kunne vært mer forsvarlig pakket. Det var en pose med luft i esken, men den var dårlig plassert så esken med selve telefonen i lå løst. Det ser ut til å ha gått bra, men floaters gjør meg alltid litt skeptisk. Håper det var en glipp. Jeg har ingen erfaringer med oppfølgingen hos NetonNet dersom det er snakk om retur- eller garantisaker, men har ingenting å utsette på pris og leveringstid. Jeg kommer til å handle her igjen hvis det faller seg slik.
 • Vidar Johansen 11.07.2014

  Butikken er grei nok den. Gode priser og rask levering.
  Men der stopper det !!!
  Kjøpte xperia p for 1,5 år siden, som har med 4 innsendinger værtpå "reise i over 3 mnd.
  Endelig (?) ser det ut til reklamasjon og tilbakebetaling, men hva skjer, - ingenting.
  Har ventet nå iallefall 14dgr. på tilbakebetaling, men intet skjer- bare tomme lovnader.
  HOLD DERE UNNA DENNE BUTIKKEN !!
  Pris er ikke allt !!!
 • 5 dager

  martin 07.07.2014

  Jeg er helt enig med MIA.
  Selv kjøpte jeg tlf fra firmaet.
  Den første ble det trøbbel med, og ble nok, med en god del diskusjon - byttet.
  Neste av samme merke fortsatte med trøbbel, og pr i dag har det ikke nyttet diskutere med firma NETONET om tilbakelevering. Dvs. i ca. 8 mnd.
  Det er rett og slett lite tiltalende. Martin
 • 5 dager

  Tor Bruheim 04.07.2014

  Veldig bra på levering, men ikke tro for et eneste sekund at du får særlig ekstra hjelp eller velvilje ved supportsaker. Da er de vrange og vanskelige, og de greier utmerket godt å vri seg unna.

  Jeg har også erfart at de har dårlige produkter inne som ikke virker.

  Hvis du ikke må handle her, så velg heller multicom, komplett, dustin eller proshop. Deal.no fungerer også. De er trege til å levere, men fantastisk bra på support.
 • Neste dag

  Ompa Kaiiizer 03.07.2014

  Ser at det er flere misfornøyde folk her, men jeg er ikke en av dem. Jeg kjøpte en iskremmaskin i juli 2012, digitalkamera og minnebrikke i både mars 2014 og nå i juli 2014. Veldig fornøyd med alle 3 kjøp. Iskremmaskinen fungerer fortsatt svært utmerket. Det siste kameraet ble meget raskt levert, og kan egentlig ikke huske at jeg ventet veldig lenge på de andre tingene.
 • Alex 03.07.2014

  Styr unna butikken.

  Jeg kjøpte en Nexus 7 (2013) 4G fra dem med sånn superforsikring som igrunn skal dekke alt fordi jeg elsker å tukle med elektronikk.

  Uansett, selve kjøpet var helt greit, billig og raskt.

  To, kanskje tre måneder senere, ble nettbrettet ødelagt på grunn av en app som kræsjet.

  Jeg ringte til service, og fortalte dem om situasjonen, og de sa de skulle sette meg over til...
  Styr unna butikken.

  Jeg kjøpte en Nexus 7 (2013) 4G fra dem med sånn superforsikring som igrunn skal dekke alt fordi jeg elsker å tukle med elektronikk.

  Uansett, selve kjøpet var helt greit, billig og raskt.

  To, kanskje tre måneder senere, ble nettbrettet ødelagt på grunn av en app som kræsjet.

  Jeg ringte til service, og fortalte dem om situasjonen, og de sa de skulle sette meg over til forsikringsselskapet.

  De gjorde dette, og jeg snakket med forsikringsselskapet. De sa etter mye fram og tilbake at de skulle sende melding til netonnet og be dem sende meg et nytt nettbrett.

  SÅ startet problemene.

  For det første, viste det seg at netonnet ikke hadde Nexus 7 inne lengre, og ikke hadde planer om å ta inn flere. Så de sa jeg kunne velge et "tilsvarende produkt i samme produktklasse for 2990,-".

  Det finnes ingenting som er i NÆRHETEN av Nexus 7 til 2990,- og det var jeg klar over da jeg kjøpte det først. Så jeg sjekket litt, og fant noe som kom ganske nærme når det gjaldt "verdi for pengene". Galaxy tabPro.

  Da jeg sjekket dette, var prisen på galaxyen 3500,- men de hadde den ikke inne. At den kostet 3500 betydde at en forsikring på den ville koste ca 700 kroner.

  Så totalt ville jeg måtte betale 1400 kroner (3500+700+200(egenandel på forsikring)-2990)

  Men slik gikk det altså ikke. To dager etter at jeg sendte dem en mail om at jeg i så fall ville ha en galaxy tabpro, hadde de skrudd opp prisen til 3990 på tabproen, og dermed gikk forsikringsbeløpet også opp til 900 kroner.

  Så det hele endte opp med følgende;
  Jeg får snart tilsendt et nettbrett som er VERRE enn det nettbrettet jeg hadde, og jeg kommer til å måtte betale 2000 kroner ekstra for det kontra 199 jeg hadde måttet betale om de ikke hadde sluttet å ta inn nettbrettet.

  Det som plager meg MEST dog, er det lille stuntet de gjorde ved å bytte prisen fra 3500 til 3990. 700 kroner er ikke mye (500 ekstra for brett og 200 ekstra for forsikring) men jeg føler meg snyltet og det er ikke en følelse man skal sitte igjen med etter en slik situasjon, synes jeg.
 • 5 dager

  Tom 19.06.2014

  Greie priser, men treg leveringstid.

 • 4 dager

  Mia 24.03.2014

  STYR UNNA!
  Mobilkjøpet som ble til et mareritt for en hel familie...
  Jeg og min søster ville kjøpe en smarttelefon til vår aldrende mor. Valget falt på en Samsung galaxy s3 mini fra netonnet. Mamma fikk telefonen og alt var tilsynelatende bra helt frem til desember 2013. Da var både jeg og min søster på besøk til jul. Min mor var da fortvilet fordi hun liker å høre på lydbøker og cd...
  STYR UNNA!
  Mobilkjøpet som ble til et mareritt for en hel familie...
  Jeg og min søster ville kjøpe en smarttelefon til vår aldrende mor. Valget falt på en Samsung galaxy s3 mini fra netonnet. Mamma fikk telefonen og alt var tilsynelatende bra helt frem til desember 2013. Da var både jeg og min søster på besøk til jul. Min mor var da fortvilet fordi hun liker å høre på lydbøker og cd spilleren hennes hadde tatt kvelden. Da anbefalte jeg mamma å ta i bruk telefonen til det formålet og hjalp henne å laste ned noen lydbøker. Vi fikk oss imidlertid en overraskelse da vi skulle koble i headsettet. Det var ikke noe hull der!? Mamma hadde aldri lagt merke til det fordi hun ikke har hatt bruk for det før. Ca 1-2 mm nedenfor ringen på telefonens utside var det tett. Mannen til mamma stakk ned i verkstedet sitt og fant frem lupe og lommelykt og vi så at hullet manglet. Jeg prøvde å pirke nedi der med en nål og fikk ut noen plastspon. Da skjønte vi at det måtte være en støpefeil i telefonen. Så vi kontaktet kundeservice og tok oss trøbbelet med å gå igjennom deres kompliserte og tidkrevende prosess med å reklamere. Tre uker senere fikk vi en automatisert e-mail fra deres service verksted på skarnes MCARE. Der sto det at; kunden har dyttet noe ned i jack inngangen.?
  Telefonen ble returnert til min mor mot et gebyr på 467 kr eller noe sånt. Mamma var klar til å gi seg med det, men hele greia opprørte henne. Jeg syntes ikke vi skulle la oss avspise med det. Det var jo tross alt en gave fra oss barna. Så jeg tok kontakt igjen og ble henvist til en svensk dame som het Zandra Ohlsson. Tok kontakt med henne og ble selvfølgelig henvist tilbake til kundeservice. Nå i dag etter tre måneder har MCARE omsider vedgått at vi hadde rett hele veien. Kundeservice på nettonnet har forholdt seg venlige og profesjonelle under hele saken, men det hjelper lite når alt rundt dem er pil råttent. Jeg har brukt de siste fire ukene av livet mitt på sikkert en 30-40 e-mailer og diverse telefoner og enden på visen er at vi blir nektet å heve kjøpet! Jeg river snart ut håret mitt i ren frustrasjon! Nettonnet er greie på service, pris og levering, men hvis du ikke vil risikere å måtte bruke måneder med tid og energi hvis du skulle være så uheldig å kjøpe et produkt som ikke holder mål, ja, da burde du holde deg langt unna!
 • 2 dager

  Jens Petter 11.03.2014

  Super levering. jeg fikk telefonen min raskt og billig. Veldig fornøyd med leverangsen :)
 • Henning 26.02.2014

  Veldig treige med å betale tilbake penger etter kansellerte ordre. Måtte purre. Treig kundeservice.
 • Ca. 1 uke

  Ann 20.02.2014

  Jeg bestilte en Acer pc en sen onsdag kveld,jeg regnet med lang leveringstid, da jeg bor i annen landsdel enn hvor nettbutikken holder til.
  Det ble imidlertid superrask levering, innen en uke fra bestilling var pc`n på plass og satt opp :) Produktet hadde god pris, rask og ordentlig forsendelse, slik at jeg er veldig godt fornøyd med servicen hos Nettonett. Jeg har tidligere kjøpt digitalt kamera fra Nettonett, også da var jeg meget godt fornøyd. Butikken anbefales!
Skriv omtale av NetOnNet
Totalvurdering:

Hva syns du om butikken?

Levering:

Tilbud akkurat nå Se alle tilbud »