kjell.com

Om Kjell & Company

Kjell & Company selger tilbehør til forbrukerelektronikk via butikker og Internett. Selskapet har 13 butikker i Norge, 93 butikker i Sverige.

Vi har en lidenskap for teknologi, og ønsker å dele vår kompetanse. Derfor gir vi ut boken «Hvordan virker det?» som behandler dagens teknologiske løsninger og muligheter fra et realistisk perspektiv. Den er hittil solgt i mer enn 350 000 eksemplarer, og dekker det meste du trenger å vite om teknologiske løsninger i hjemmet. Du finner den enten digitalt på kjell.com eller i bokform. Prissettingen er unik. Du betaler for papir og trykk, mens informasjonen og kunnskapen er gratis. Skaff deg et eksemplar og les deg opp på hverdagsteknologi - det kommer alltid til nytte. Skaff deg to eller flere eksemplarer, og gi boken til noen du virkelig bryr deg om.

Stort utvalg, rimelige produkter

Nordens største utvalg av tilbehør til hjemmeelektronikk, hva mener vi med det?
Akkurat nå er det over 8 000 artikler i vareutvalget. Alt fra et segment bestående av praktiske småvarer som iPhone-deksler, mobilladere, klokker, eksterne harddisker, Raspberry Pi, fjernkontroller og USB-minnepinner, til mer avansert tilbehør som spesialkontakter, kabler på rull, motstandssett, sikringer, transistorer, PIC-kretser, tilbehør for antenneinstallasjon og mye, mye mer. Det er dette vi mener med at vi har Nordens største utvalg av tilbehør til hjemmeelektronikk.

Knutepunkt for distribusjon og logistikk består av et logistikksenter i Malmö som er 7 000 kvadratmeter stort. Våre store innkjøp fra de rette leverandørene, gjør at vi kan tilby produkter, tilbehør og komponenter til svært gode priser.

Nyeste omtaler

Kjell & Company har ingen omtaler ennå.

Bli den første til å skrive en omtale av Kjell & Company

Skriv omtale av Kjell & Company
Totalvurdering:

Hva syns du om butikken?

Levering: