21 99 22 10
hpx.no
Nyeste omtaler
 • 3 uker eller mer

  øystein 23.09.2012

  Jeg har opplevd utrolig dårlig service fra HPX.no, og vil på det sterkeste fraråde kjøp derfra. Jeg bestilte to SSD disker som var på tilbud, og fikk etter å ha fylt inn kortopplysninger etc en ordrebekreftelse fra HPX.no. Denne ordren ble etter en stund bare slettet, uten noen beskjed til meg. Etter purring, og gjentatte henvendelser, fikk jeg beskjed om at de ikke greide få tak i disse produktene...
  Jeg har opplevd utrolig dårlig service fra HPX.no, og vil på det sterkeste fraråde kjøp derfra. Jeg bestilte to SSD disker som var på tilbud, og fikk etter å ha fylt inn kortopplysninger etc en ordrebekreftelse fra HPX.no. Denne ordren ble etter en stund bare slettet, uten noen beskjed til meg. Etter purring, og gjentatte henvendelser, fikk jeg beskjed om at de ikke greide få tak i disse produktene likevel, og at de derfor hadde tatt seg den frihet å slette ordren. Dette på tross av at det på bestillingstidspunktet stod at varen var på fjernlager. På forespørsel om de kunne sende meg et annet tilsvarende produkt opplevde jeg at det ikke ble gitt noe svar. Både kundeservice og leveringsevne er svært dårlig hos HPX.no.
 • 5 dager

  Rune 22.02.2012

  De har solgt meg et brukt produkt med utgått garanti som Nytt uten å opplyse om det.

  De er heller ikke å få tak i telefonisk hverken direkte eller via morselskap
 • -alias- 06.01.2010

  Kjøpte et 9800GX2 brukt fra en kunde av HPX. Etter noen måneder ble det feil med kortet og jeg kontaktet HPX og fortalte hvordan det var. Ikke noe problem, jeg fikk returnummer og sendte inn kortet. Kortet ble testet og min beskrivelse av feilen ble konstatert. Fikk så spørsmål om jeg ønsket et tilsvarende kort eller pengene tilbake. Jeg valgte kort og fikk et betydelig bedre og dyrere kort tilbake...
  Kjøpte et 9800GX2 brukt fra en kunde av HPX. Etter noen måneder ble det feil med kortet og jeg kontaktet HPX og fortalte hvordan det var. Ikke noe problem, jeg fikk returnummer og sendte inn kortet. Kortet ble testet og min beskrivelse av feilen ble konstatert. Fikk så spørsmål om jeg ønsket et tilsvarende kort eller pengene tilbake. Jeg valgte kort og fikk et betydelig bedre og dyrere kort tilbake. Må legge til at av en eller annen grunn så stemte ikke serienummeret på kortet med faktura, men selv dette ordnet HPX opp i ved å avklare dette med importøren slik at jeg fikk nytt kort. Veldig fornøyd med HPX.
 • Johan Gustavsen 14.12.2009


  HPX har den beste servicen etter mitt skjønn. De har også det beste vareutvalget, og beskrivelsene er fyldige. De har ofte ting andre ikke har og er ikke fremmed for å skaffe til veie akkurat det du er ute etter. De hører på tips og råd fra deg som kjøper og er imøtekommende som fy. De leverer raskt og synes å ha god orden på det meste. Anbefales absolutt.

  Prisene på Beyerdynamic er også de beste i landet.
 • Andreas Seierstad 14.12.2009

  Perfekt!
  Rett og slett den beste nettshoppen jeg har vært borti. Billig og tok under ett døgn fra ordre ble lagt inn til varen var i hus. Genialt! Anbefales For alle som er lei av å gå å glede seg noe forjævlig i 3 dagers venteperiode.
 • Nina D Eriksen 14.12.2009


  Jeg har handlet en del hos Compo-Data og er meget fornøyd med så vel service jeg fikk før handelen og hjelpen jeg fikk etterpå
  Mange takk
 • Ivar Nikolaisen 14.12.2009

  God kundestøtte og rask levering
  Bestilte et sett hodetelefoner med forsterker fra HPX. Før bestilling sendte jeg mail og spurte om utstyret ville passe sammen osv. Fikk svar etter noen timer, bestilte og varen ble sendt neste morgen. Har bestilt flere andre varer og det har alltid vært meget rask levering.
 • Trond Bergli 14.12.2009

  Elendig!
  Bestillte Beyer DT660 som kom kjapt. Benyttet meg av angreretten og da begynte problemene. Pakka lå 1 1/2 uke på postkontoret før den ble hentet. Pengene har jeg ikke fått inn på konto enda snart 4 uker etter at pakka ankom Økern. Dette er for dårlig når man reklamerer med "Vi i HPX.no satser på å være en serviceinnstilt bedrift."


  Min erfaring er at de er kjappe til å levere, men håpløse hvis du angrer på kjøpet.
 • Fredrik Christiansen 14.12.2009


  Bra webshop. God og rask service. God produktkunnskap. Rask levering. Lave priser, til tross for å være en butikk som i stor grad har spesialisert seg på produkter rettet mot det profesjonelle markedet.
 • Joakim Sandberg Røvik 14.12.2009

  Rask Levering
  Bestilte meg et nytt headset fra HPX om morgenen 20/12, regna med at jeg var for seint ute til å få den før jul så ovverraskelsen var stor da jeg fikk leveringsbekreftelsen med sporingsnummer samtidig som ordrebekreftelsen! Og siden HPX holder til i Oslo hadde jeg da pakken 24t etter bestilling, siden jeg ikke har prøvd servicen deres får de en 5er av meg for rask ekspedering :)
 • Odd Unneland 14.12.2009

  Prossesorproblem ?
  Bestilte Prossesor AMD 2500+ fra HPX.no , var avertert under sokkel A. Men De hadde bare Sokkel 754. Dagen etter fikk jeg beskjed om at varen var utgått og ordren slettet.
 • Stein-Martin Fagerland 14.12.2009

  Kjapp på levering og retur.
  Kjøpte 2 Shure e2c hodetelefoner hos dem for ca. ett år siden. Leveringen var veldig kjapp.
  Nylig begynte det ene å fuske, og jeg retunerte det til dem. Det tok 1 uke fra jeg hadde sendt hodetelfonen tilbake til dem, til jeg sto med ett helt nytt sett i hånda. Bra sevice!
 • Lasse Vanebo 14.12.2009

  God Service
  Har flere ganger nå, over flere år bestilt audio utstyr til meg selv og bekjente fra HPX. Samtlige ganger har de levert raskt og alt har gått problemfritt.
  Etter Jul i år gikk bøylen på mine over 4 år gamle Beyerdynamix DTX 900 i stykker og etterhvert røk og ledningen. Jeg ringte HPX opp og fikk raskt svar av en hyggelig kundemedarbeider...
  God Service
  Har flere ganger nå, over flere år bestilt audio utstyr til meg selv og bekjente fra HPX. Samtlige ganger har de levert raskt og alt har gått problemfritt.
  Etter Jul i år gikk bøylen på mine over 4 år gamle Beyerdynamix DTX 900 i stykker og etterhvert røk og ledningen. Jeg ringte HPX opp og fikk raskt svar av en hyggelig kundemedarbeider som lovte nye hodetelefoner på garantien, jeg måtte bare betale for frakt til dem. Etter å ha sendt dem inn gikk behandlingen raskt og jeg fikk et sett nye DTX 900 tilsendt i posten uten noen kostnadd.
  Min erfaring med butikken er kun positiv og jeg gir stort pluss for hyggelige kundebehandlere som svarer raskt på telefon.
 • Egil Solberg 14.12.2009

  Hurtig ekspedering
  Kan ikke klage på handelen. Handlet en mousetrapper pga mushånd. Prisen sto seg godt imot andre webshopper på dette proffproduktet.
  Bra at hpx har dette i sortimentet, pluss for det.
  I tillegg hurtig ordrebekreftelse og hurtig avsendelse.
 • Thomas Willig 14.12.2009

  Rask support, rask service god pris
  Raskt oppsummert så skulle eg kjøpa eit nytt headsett, sennheiser. Og hpx.no var den billigaste i landet på det headsettet eg søkte.

  Eg bestilte, ein prosedyre som tok under 2 min sjølv om ein ikkje var registrert frå før av. Litt skuffa blei eg dagen etterpå då det sto ubekrefta på varen, sidan...
  Rask support, rask service god pris
  Raskt oppsummert så skulle eg kjøpa eit nytt headsett, sennheiser. Og hpx.no var den billigaste i landet på det headsettet eg søkte.

  Eg bestilte, ein prosedyre som tok under 2 min sjølv om ein ikkje var registrert frå før av. Litt skuffa blei eg dagen etterpå då det sto ubekrefta på varen, sidan det var 2 igjen i det øyeblikket eg bestilte. Sendte ein mail om eg hadde fått eller ikkje, fikk svar seinare på dagen om at det hadde gått mange headsett av den typen den dagen. Men at dei snart venta inn nye parti. Det var sagt så fikk dei inn ein nytt parti dagen etterpå, og kl 1600 var pakken i posten.

  Som sagt rask service, billig pris og rask levering. Kva anna kan ein kreva? (drops ;) )
 • Håkon Leithe 14.12.2009

  Raskt og Enkel
  Bestilte et patchepanel der på en fredag og fikk det på tirsdag. Trekker litt på grunn av at man ikke kan betale med kredittkort
 • Trond Lønberg 14.12.2009

  Super service
  Her kan man handle, handler alt av pc utstyr her sevicen er 100 % hele tiden. Raske leveringstider på det meste, noe tar litt tid, men det har mere med hva jeg bestiller å gjøre. Handler alt til min jobb der og alt privat. Kjekt å kunne hente der også..
 • Cato A. Guldberg 14.12.2009


  Jeg har noe ymse erfaringer med bestillinger hos Compo.no, men har særdeles gode erfaringer med kundeservice! Veldig all right folk, som virkelig gjør sitt beste! Etter mine erfaringer kan du stole på Compo.no, det er en seriøs butikk.
 • Anders Paulsen 14.12.2009

  God returbehandlig
  Fikk feil på mitt Beyerdynamic headset, og sendte mail om det til HPX. Fikk svar med returbekreftelse rimelig kjapt, og sendte inn headsettet. Etter en stund ble jeg oppringt av HPX, fordi de hadde problemer med å reprodusere feilen, veldig bra! Andre webshopper jeg har vært borti har ikke brydd seg med sånt. Nå sitter jeg med nytt headset :)
 • Jesper Nielsen 14.12.2009

  Kjempe rask service, gode priser.
  Jeg kjøpte et stykk ørepropper fra sennheiser, og fikk dem innen få dager i posten. Det beste ved HPX, var da jeg fant ut at den høyre ørepropp ikke fungerte lengre. De ba meg sende øreproppene inn, og ganske så raskt fikk jeg nye i posten. Kjempe service, anbefales på det sterkeste!
 • Simon Szemes 14.12.2009

  Glimrende kundeservice
  Jeg hadde bestilt Akg k271 s hodetelefoner. Det viste seg at mine ører var for store for hodetelefonene. Ikke noe problem å få byttet dem til noen andre. Jeg fikk tilogmed byttet til hodetelefoner som koster mer uten og betale ekstra. Rask og ypperlig service.
 • Johnny Mongstad 14.12.2009

  Lynkjapp levering
  Bestilte Beyer Dynamic DT 770 Pro hodetelefoner herfra en mandag natt.


  Pakken ankom mitt lokale postkontor på onsdag :D
 • Patrick Scantlebury 14.12.2009

  Meget kjappe!
  Bestilte sennheiser HD212 Pro fra for meg ukjente HPX.Ble hyggelig overrasket over hvor kjappe de var.Kun 2 dager senere lå det hentelapp i postkassa!
 • Øyvind Vassbotn 14.12.2009

  Veldig imponert over hastighet
  Vel har aldri vært bort i en bedre behandlingstid på en nettbestillig noen gang før. Å jeg har bestilt alt av mine personlige kjøp over noen få hundre lapper til cd'er og hele pc'er. La inn bestillingen på natta å fikk bekreftelse på mitt kjøp rett før 9. Når klokka ble temmelig nøyaktig...
  Veldig imponert over hastighet
  Vel har aldri vært bort i en bedre behandlingstid på en nettbestillig noen gang før. Å jeg har bestilt alt av mine personlige kjøp over noen få hundre lapper til cd'er og hele pc'er. La inn bestillingen på natta å fikk bekreftelse på mitt kjøp rett før 9. Når klokka ble temmelig nøyaktig 10:30så hadde de til og med sendt pakken avgårde, å gitt meg pakke referanse med alt i mail.

  Fortgangen i denne bestillingen er over all forventning å det er kun netshop som er i nærheten av å levere så kjapt. Det at denne netshopen var billigst på den varen jeg skulle ha nå gjorde for det første utslaget, å var litt usikker på å bestille fra en ny netshop igjen. Men nå har jeg enda en butikk som står veldig høyt oppe på lista mi over erfaringer kombinert med gode priser.

  6/6
 • Ronni Reitan 14.12.2009


  Pris leges til mye ekstra
 • Geir Kato Gustavsen 14.12.2009

  Kundeservice av ypperste klasse
  Jeg la inn en bestilling på erstatningskabel til mine Sennheiser HD 600 hodetelefoner, hos denne webshopen. Jeg hadde tidligere aldri benyttet HPX.no. Denne erstatningskabelen kostet ca 350 kroner. Dette viste seg at dette produktet var vanskelig å oppdrive hos leverandøren. Det som imponerer meg ved HPX' sin behandling av saken, var deres evne...
  Kundeservice av ypperste klasse
  Jeg la inn en bestilling på erstatningskabel til mine Sennheiser HD 600 hodetelefoner, hos denne webshopen. Jeg hadde tidligere aldri benyttet HPX.no. Denne erstatningskabelen kostet ca 350 kroner. Dette viste seg at dette produktet var vanskelig å oppdrive hos leverandøren. Det som imponerer meg ved HPX' sin behandling av saken, var deres evne til å holde meg løpende orientert om hvordan bestillingen lå an. Dette ble også gjort på meget hyggelig måte. Jeg er imponert over at de tok seg slik tid til å holde meg oppdatert, til tross for at varen jeg bestilte ikke var "verdens dyreste". Jeg har sjelden eller aldri blitt møtt med slik god kundeservice, og jeg kommer ikke til å nøle med å benytte HPX igjen, dersom de senere skulle ha et produkt jeg trenger. Mine beste anbefalinger.
Skriv omtale av HPX.no
Totalvurdering:

Hva syns du om butikken?

Levering: