Om G-Sport

G-SPORT er Norges største og ledende sportskjede med en stolt historie på over 100 år. G-SPORT er en av Norges sterkeste merkevarer med en unikt høy kjennskap i befolkningen. Kjeden er tilgjengelig over hele landet gjennom sine 150 G-SPORT butikker og 16 G-MAX varehus. G-SPORT og G-MAX er kjent for sitt brede utvalg av sportsutstyr til markedets beste priser. Med unike garantiordninger, som Prismatch og 100% Fornøyd Garanti, har vi som mål å tilby bransjens beste kundefordeler. Gjennom motiverte medarbeiderne og lønnsomme butikker, er kjedens fokus rettet mot høy kundetilfredshet. Kjedens mål er å bidra til lystbetonte sportsaktiviteter og økt mestringsglede for alle uansett nivå og ferdighet. G-SPORT er også en av de største bidragsyterne til breddeidretten i Norge og har tegnet hundrevis av samarbeidsavtaler med lokale idrettslag og bedrifter. Vi legger vår stolthet i å tilby kundene riktig sportsutstyr til rett pris og lever og leverer etter slagordet; MEST SPORT FOR PENGENE!

Frakt

Frakt blir beregnet ut i fra varen/varenes vekt/volumvekt. Alle våre varer sendes snarest fra vårt lager i Askim, normalt 2 til 5 dager etter at vi har mottatt din bestilling. Vi leverer kun til Fastlands-Norge. Nå tilbyr vi fri frakt på alle kjøp over 1000,- som veier under 35 kg. MyPack må velges som fraktalternativ.

I nettbutikken kan du velge mellom følgende leveringsalternativer:
- MyPack (Hent i butikk)
- Hjemlevering
- Levert på jobben
- Tollpost tyngre gods

Omtaler av G-Sport

Totalt 5 av 5

Basert på 1 erfaring, siste 12 måneder

Nyeste omtaler
  • Ca. 1 uke

    Alexander Rex Evensen 04.10.2016

    Kjøpte sykkel for 11.999 kr. Den kom i posten som avtalt og alt var perfekt. Et par uker senere ble sykkelen satt ned til 7.799 kr. Jeg kontaktet de ang. dette og fikk veldig raskt svar (e-post sendt etter 17:00 og fikk svar like etterpå). Der gjalt det de kaller PrisMatch, og jeg fikk igjen prisforskjellen rabattkode for 20% ved neste kjøp. Utrolig bra service! Sterkt anbefalt.

Skriv omtale av G-Sport
Totalvurdering:

Hva syns du om butikken?

Levering:

Tilbud akkurat nå Se alle tilbud »

Joggesko og løpesko

Asics GT-2000 4 (Dame)

Asics GT-2000 4 (Dame)

-37%