Laster
22 22 76 50

Om Dataspesialisten

Vi driver med salg & service av blant annet datamaskiner og mobiltelefoner.

Omtaler av Dataspesialisten

Totalt 2.5 av 5

Basert på 3 erfaringer, siste 12 måneder

Nyeste omtaler
 • 3 uker eller mer

  Kjøpte telefon fra denne butikken. De sendte feil telefon. De svarer ikke på epost eller telefon. Ser ikke ut til at de ikke tilbyr noen form for kundeservice, noe som er uakseptabelt for en nettbutikk.

 • 2 dager

  Er meget fornøyd med butikken og deres service. 

 • 4 dager

  Veldig dårlig service! Anbefales ikke!

 • 3 uker eller mer

  jeg bestilte en telefon der grunnet god pris. nå har jeg ventet i en og en halv måned(!), når jeg ringer kundeservice på telefon, lar de det ringe i en halvtime for deretter å sende meg tilbake i køen. jeg ventet i en time på telefonen uten engang å få snakke med noen(!) de svarer heller ikke på mail, jeg har ALDRI opplevd maken på dårlig kundesrvice, aldri! jeg anbefaler INGEN å handle her.
 • 3 dager

  Kjøpte en iPhone 4s til bra pris og
  Leveringstiden var bra. Men telefonen min klikker heeeleee tiden. Jeg kan for eksempel ikke være innpå tv2 nettsiden, da bare klikker mobilen. Jeg anbefaler ikke data"spesialisten"
 • 2 dager

  Veldig god pris og service! Anbefales.
 • 4 dager

  Meget god lnformasjon, forventet leveringstid og svært konkurransedyktige priser.
 • Neste dag

  Veldig god pris og service! Anbefales.
 • 3 uker eller mer

  Har ingen gode erfaringer med Dataspesialisten. Jeg er personlig svært overasket over hvor få som har kommentert overprising av produkter! Dataspesialisten selger videospill for opptil 1000,- mer enn de koster i andre nettbutikker! Det er simpelthen pinlig..
 • 5 dager

  Kjøpte en mobil til god pris meget høy frakt. Motok den på fredag, angra kjøpet, retunerte den på mandag. Inget angrerettskjema i pakka. Forbrukerrådet sa det gjorde ingen ting. Sendte dem en mail å la ved lapp i pakken. Dataspesialisten henta ikkje pakka å ble retunert til meg. Sendte dem ny mail, men ingen svar. Har prøvd via telefon, inget svar. Ringer til du gir opp.

  Et godt råd, ligg unna. Null service hos denne butikken. Useriøs. Burde mista retten til å bruke kort en stund, så hadde den vært stengt.
 • 3 uker eller mer

  Som andre her bestilte jeg en telfon til god pris. De trakk pengene å sendte en helt annen mobil. De hadde endret kjøpet mitt på deres side.Jeg la merke til dette å fikk de til å ta den tilbake. Det gikk fra da 3 uker uten at noe som helt skjedde. Fikk ingen mail/telefon.

  Kundeservice har de ikke. Prøvde å ringe flere ganger uten om å få svar. Mail svarer de heller ikke på.

  Skit sjappa rett og slett.
 • 3 uker eller mer

  Jeg kjøpte for tre uker siden en telefon grunnet god pris. Pr i dag har jeg ikke fått noe tlf (de mener det var en feil) samtidig som de har tatt seg betalt og trukket visa kortet mitt.
  Får ikke svar på mail eller tlf, eller pengene mine i retur.
 • Ca. 1 uke

  Bestilte en Nokia 930 som var på tilbud i denne butikken. Fikk en annen Nokia enn den jeg bestilte, men pengene for 930 var trukket fra konto. Har både forsøkt å ringe daglig leder og kontaktet Dataspesialisten på epost uten å ha fått svar noen av stedene. Nå sitter jeg med en telefon jeg ikke vil ha. Klage er sendt til Forbrukerrådet. Styr langt unna denne useriøse bedriften!
 • 3 uker eller mer

  Først og fremst må jeg få lov til å plukke disse gode omtalene fra hverandre - de er åpenbart fabrikert av selskapet selv, og har ingen røtter i virkeligheten. Det er rett og slett en vits at de gir seg selv topp karakter.

  For det andre finnes det ingen kundeservice. Denne telefonen blir svart og satt tilbake i kø, og det er nok ikke så rart - alle som ringer vil vel bare klage, så hvorfor...
  Først og fremst må jeg få lov til å plukke disse gode omtalene fra hverandre - de er åpenbart fabrikert av selskapet selv, og har ingen røtter i virkeligheten. Det er rett og slett en vits at de gir seg selv topp karakter.

  For det andre finnes det ingen kundeservice. Denne telefonen blir svart og satt tilbake i kø, og det er nok ikke så rart - alle som ringer vil vel bare klage, så hvorfor svare?

  For det tredje, produktet vi kjøpte var brukt, bar preg av slitasje og hadde en del skader. Når vi sendte varen i retur fikk vi til svar, and I quote, "telefonen vi har fått tilbake har et tydelig hakk på baksiden og varen kan ikke lenger selges som ny".

  Det er åpenbart at prisene de fører som er gode er det utelukkende fordi varene er mangelfulle/brukte. Og frekkheten de viser med å sende oss en skadet vare, for å så hevde at den ikke lenger er ny, har jeg ikke ord for.

  Så hold dere langt unna denne bedriften. 110% useriøs.

  Klage oversendt forbrukerrådet.
 • 2 dager

  Jeg har personlig kun gode erfaringer med denne bedriften. Jeg har handlet fra DS i flere år. Har alltid fått varene raskt levert. Kundeservicen er bra og de har et stort utvalg av varer. Ikke nok med det de har også svært bra priser på varene!!
 • Neste dag

  Jeg har handlet en god del fra Dataspesialisten , og har bare gode erfaringer. Lynrask levering og god kundeservice.
 • 2 dager

  Elsker DS, de har den beste kundeservicen. Hadde nylig et problem med Apple iphone 5 , og etter kontakt med kundeservice sendte de ny Apple Iphone . Hvor mange andre nettbutikker strekker seg så langt, når det er snakk om en garantisak?
 • 3 uker eller mer

  Vil advare mot å handle her. Kundeservicen er elendig, ikke svares det på email. På tlf blir man besvart at en butikk som ikke nødvendigvis har noe med netthandel å gjøre. De roter til ordrer, har nå gått flere uker uten at pengene er kommet tilbake. Vil anbefale andre seriøse steder.
 • Samme dag

  Fine nettsider men kundeservice er ikke eksisterende lenger. Jeg har handlet på Dataspesialisten.no for hundretusener både som privat og i fra bedrift, men etter at jeg fikk et defekt hovedkort som de mente jeg hadde ødelagt har jeg sluttet å handle der. Jeg tok bilder av hovedkortet, dokumenterte feilen som...
 • Samme dag

  Har handlet hos dataspesialisten i noen år nå, og har hittil ikke blitt skuffet en eneste gang.og er fornøyd med muligheten til å hente en vare samme dag som den ble bestilt!
  For øvrig kun Vært borti en defekt vare, sendte den inn og fikk rask og god behandling.
 • Ikke svar å få... Sendte noen mailer, lurte på noe før kjøp. Ikke et eneste svar.. Kjøper ikke her i alle fall!
 • 3 dager

  Er veldig fornøyd. Bestilte kvelden for 3 dager siden, og det er allerede oppladet og tatt i bruk
 • Dere bør holde unna denne butikken, maken useriøs. Det var ikke lenger siden jeg bestilte Nokia telefon hos denne buktikken, det tok flere uker uten at fikk noe svar fra dem. Jeg prøvde å ringe dem flere ganger, men ingen tok telefon, prøvde også sendte mail ingen svar. Jeg gitt opp til slutt, heldigvis har ikke jeg betalte i forhånd da vil jeg mistet pengene. Aldri kjøper noe fra denne butikken igjen!!
 • 2 dager

  Eg bestilte en Pc, og tok bare 2 dager før den kom, helt i sjokk hvor fort det gjekk. og stoler mest på denne butikken

 • God info når du først får tak i dem over telefon/mail.
  Gjør det de kan på butikkene, forklarte tydelig hva som var hva og hvilken ansvarsområder de har.
 • 3 dager

  Helt topp butikk - Superrask levering. Men jeg liker ikke at jeg ikke kan velge å få varen levert med Posten, som jeg nesten er nabo med, men må traske avsted å stå i kø i en kolonialbutikk langt unna.
 • 3 uker eller mer

  Dårlig!

  Dama kjøpte telefon av dataspesialisten. Sendte mail om telefonen kunne brukes med kontantkort og fikk kjapt svaret ja. Vi bestilte telefonen og betalte. Ingen telefon kom! Sendte flere mailer etter dette uten å få svar. Har fortsatt dialog med forbrukerrådet for å få tilbake telefonen for en vare vi aldri fikk.
 • 3 uker eller mer

  Jeg bestilte en mobiltelefon fra dataspesialisten. 2 uker gikk og ingen mobil så bestemte jeg meg for å ringe dem og da viste det seg at telefonen var låst til telenor og jeg ville få den om en uke, jeg fikk den 3 uker etter det igjen. et år etter ble telefonen ødelagt og jeg sendte den til reperasjon. Etter mye krangling med en idiot som verken kan loven eller norsk, så ga jeg opp med å få telefonen tilbake. skal ALDRI kjøpe fra dem igjen.
 • 3 uker eller mer

  Har handlet herifra en gang.
  kjøpte en Sonim xp3(DRITT mobil) får 1. år sidan. å kvar gang eg har sendt den inn har det tatt 1-3 månedar før den er tilbake fra service, sjølv om returlappen seier dei fekk tilbake telefonen iløpet av ei veke...
 • Har ên erfaring med denne butikken her, den erfaringen er at eg måtte bruke 3 måneder i samarbeid med Forbrukerrådet for å få pengene igjen etter angrerett av en telefon.

  Lær dere lovene før dere skal leke butikk!
  Handler alldri her mer..
 • utroooolig dyr frakt!!!
 • 232 kroner i frakt for en mobil er intet mindre enn latterlig når postens dyreste alternativ med vanlig post (Norgespakke) opp til 10 kg med forsikring opp til 10.000 kroner koster 159 kroner. Med firma avtale vil det koste godt under 100 kroner å sende denne. Handler et annet sted!
 • Har skrevet enmeldelse tidlegere i denne listen, holder fremdeles min mening med at Dataspesialisten ikke kan sine regler angående angrerett for kunden. Og ved returnert vare så har dem fremdeles ikke utbetalt kjøpesummen, 14 dager på overtid. Har ikke hørt noe fra dem i det siste, så rekner med at dette ender i Forbrukerrådet. IKKE KJØP NOE HER!
 • Bestilte på lørdags formiddag. Mottok varen på mandags ettermiddag, levert på døren. Varen var forsåvidt ett Wilfa aircondition som var satt ned 25%, altså 1000kr mindre enn neste billigste nettbutikk. Veldig bra tilbud, veldig kjapt levert, altså veldig bra :)
 • Verre lekebutikk har eg alldri vert borti, pass på! Denne butikken kan ikke sine regler angående "Angrerettloven" så butikken bør man holde seg langt unna for å få returnert noe.
  Saken er fremdeles ongoing, men Forbrukerrådet er nå inn i dette bildet for at løsningen skal komme riktig fram.
  En mobil kan faktisk testes av brukeren uten å bryte angrerett, men dette har vist ikke Dataspesialisten.no forstått.
 • Dataspesialistens pris var ca. 20% laverer enn konkurrentene når gebyrer og frakt var lagt til. Bestilt etter kl. 18.00 torsdag, mottok trackinginfo lørdag og telefonen kunne hentes tirsdag på lokalt postkontor. Har ikke hatt behov for service etter kjøpet.
 • Jeg har benyttet Dataspesialisten med god erfaring. Prosen på produkt +omkostninger/frakt lå ca. 20% under beste konkurrent. Kjøpt torsdag kveld og kunne hentes på postkontor tirsdag. Bekreftelse kom raskt, tracking info ble sendt ut før postlegging. Et helt normalt nettkjøp med gunstig pris. Da prosessen / produktet var OK har jeg ikke forsøkt service etter kjøpet.
 • Siden jeg bor i utlandet, har jeg rett på å få tilbakebetalt mva dersom jeg tar med meg varen ut av landet. For å kunne gjøre dette, må selgeren fylle ut et skjema for tollvesenet. Før handelen bekreftet Dataspesialisten at de gikk med på dette, men da jeg fikk varen, hadde den verken ordreseddel eller skjema. Jeg sendte så epost og bad om å få et skjema snarest, men jeg fikk aldri noe svar...
  Siden jeg bor i utlandet, har jeg rett på å få tilbakebetalt mva dersom jeg tar med meg varen ut av landet. For å kunne gjøre dette, må selgeren fylle ut et skjema for tollvesenet. Før handelen bekreftet Dataspesialisten at de gikk med på dette, men da jeg fikk varen, hadde den verken ordreseddel eller skjema. Jeg sendte så epost og bad om å få et skjema snarest, men jeg fikk aldri noe svar. Siden jeg måtte reise bare noen dager senere og trengte varen, kunne jeg ikke gjøre noe med det. Men Dataspesialisten etterlot et inntrykk av noen som ikke bryr seg etter varen er solgt -- på tross av rask levering.
 • Har bestilet masse varer fra diverse firma på nettet men noe mer useriøs nettbutikk har eg ikke vært borti. Bestilte for 2 uker siden en mobil til mitt firma. Fikk epost dagen etterpå at den var sendt og neste dag kom faktura'en i posten. Etter en uke etterlyste eg tlf. Fikk da til svar at den ikke var sendt men var prioritert og skulle sendes dagen etterpå. Nå har det gått en liten uke og ingen tlf. har dukket opp. Så dette er ikke en seriøs nettbutikk, så styr langt unna dataspesialisten. Glad eg ikke har forhandbetalt noe.
 • Gode på pris og leveringstid, elendige på kundebehandling og returer.
  Bestilte to mobiltelefoner med ekstrautstyr. Måtte returnere ekstrautstyret som de hadde lagt ved da det ikke var kompatibelt med telefonene, og den ene telefonen som ikke virket. De bekreftet at de skulle ordne det, men har ikke hørt et pip siden varene ble returnert for 2 måneder siden. Dataspesialisten ble rett og slett...
  Gode på pris og leveringstid, elendige på kundebehandling og returer.
  Bestilte to mobiltelefoner med ekstrautstyr. Måtte returnere ekstrautstyret som de hadde lagt ved da det ikke var kompatibelt med telefonene, og den ene telefonen som ikke virket. De bekreftet at de skulle ordne det, men har ikke hørt et pip siden varene ble returnert for 2 måneder siden. Dataspesialisten ble rett og slett umulige å få tak i. Skulle undersøkt omtaler på nett før jeg handlet, for det er en god del liknende kundeopplevelser.
  Møkkabutikk! Kommer aldri til å handle der igjen. Anbefaler andre å tenke seg om før handel og ikke se seg blind på bare gode priser. I forbrukerøyemed holder butikken rett og slett ikke mål.
 • Bestilte en Nokia 5610 til min bror hos denne butikken.
  Leste meg opp på denne butikken og de positive tilbakmeldingene, men fikk en helt annen oppfatning etter å ha handlet her.
  Det tok svært lang tid å få produktet etter det var bestilt, og når det kom viste det seg at telefonen var tidligere brukt og full av feil, rett og slett ubrukelig. Når vi fikk mobilen fulgte det ikke batteri med telefonen,...
  Bestilte en Nokia 5610 til min bror hos denne butikken.
  Leste meg opp på denne butikken og de positive tilbakmeldingene, men fikk en helt annen oppfatning etter å ha handlet her.
  Det tok svært lang tid å få produktet etter det var bestilt, og når det kom viste det seg at telefonen var tidligere brukt og full av feil, rett og slett ubrukelig. Når vi fikk mobilen fulgte det ikke batteri med telefonen, handsfree settet passet ikke til denne telefonen, det var ikke lys på skjermen fordi bakdekslet var full av løse skruer. I tillegg var telefonen full av fingermerker som tydelig viste at denne var det "jobbet" med.
  Vi prøvde da å ta kontakt med eier og eneste ansatte i bedriften, og for å få en avklaring på saken. Her stoppet all kommunikasjon med bedriften, og etter utallige eposter er det ingen svar å få. Det er tydelig vis svært enkelt for noen å starte en bedrift, men det her forsøket er rett og slett latterlig. En merker ved bedrifter som sliter, at produktene blir dårligere og dårligere samtidig som kunderelasjonene blir satt i absoultt bakerste rekke. Anbefaler virkelig ikke denne butikken til noen!
 • Rask levering godt innpakket Kjøpte en hd og en papst vifte. Kjappere levering en lovet fra hjemmesiden. Veldig godt pakket !! Absolutt billigst i kjøpsøyeblikket Anbefales m.m
 • Superrask leveringstid Bestilte min nye Nokia n86 på tirdag og på torsdag kunne jeg hente den på nærbutikken. Har ingen erfaring med service ellers, men leveringen var i hvertfall veldig bra.
 • Rask Levering!! Vil bare si at min erfaring med dataspesialisten er veldig god, har handlet endel her hos de, og de gir en meget god service, og er raske med leveringen, og det er viktigt når du handler, at varen kommer fort frem.
 • Bestilte en S&E w995 uten abonnement. Fikk en mobil som var låst til Telenor d-juice i et år. Ingen returlapp eller adressekort i esken. Kostet meg 150kr i porto for norgespakke. For absolutt ingenting.
 • Helt topp. Jeg bestilte en Sonim XP3 mobiltelefon og en Plantronics Exporer 370 handsfree. Sto på nettsiden at varene skulle kunne sendes innen 48 timer. Og 18 timer etter at jeg bestilte kom mail om at pakken var sendt, med sporingsnummer og alt. Så jeg kunne ikke vært mer fornøyd med verken leveringstid eller informasjon og service. Tommelen opp!
 • Jeg kjøpte en meget prisgunstig Logitech Transporter rett etter jul, og hadde i den forbindelse meget god kontakt med innehaver da jeg feilbestilte i første omgang.
  Jeg fikk mobilnummeret gjennom en av butikkene - og hvis han ikke tok telefonen når jeg ringte, så ringte han alltid tilbake innen kort tid.
  Apparatet kom etter få dager, men det viste seg at det var en feil på strømforsyningen...
  Jeg kjøpte en meget prisgunstig Logitech Transporter rett etter jul, og hadde i den forbindelse meget god kontakt med innehaver da jeg feilbestilte i første omgang.
  Jeg fikk mobilnummeret gjennom en av butikkene - og hvis han ikke tok telefonen når jeg ringte, så ringte han alltid tilbake innen kort tid.
  Apparatet kom etter få dager, men det viste seg at det var en feil på strømforsyningen.
  Jeg kontaktet innehaver som ordnet med returkode til Itegra, slik at jeg kunne få reparert apparatet eller få tilbake tilsvarende.
  I mellomtiden hadde prisen steget med 7000 kroner, og etter alt for lang tid kunne det virke som Itegra heller ville refundere pengene mine enn å gi meg et nytt apparat.
  Men til slutt fikk Dataspesialisten ordnet opp med Itegra slik at jeg fikk et nytt apparat – som jeg jo hadde krav på.
  Etter denne episoden kan jeg oppleve netthandel av slike varer som potensielt mer problematisk enn å handle i butikk, men Dataspesialisten har uansett gitt et seriøst inntrykk som netthandelaktør med god kommunikasjon og vilje til å løse det problemet som oppsto – et problem som i dette tilfellet må tilskrives Itegra.
 • Meget fornøyd med Dataspesialisten. Har rundt 4 ordre hos dem , og alt har fungert smertefritt, også returer. Pluss for brukervennlig ønskeliste-funksjon på nettsida.
 • Bestile to eksterne harddisker, og den ene av de fungerte ikke. Etter litt feilsøking fant jeg ut at det var pga. at en av de medfølgende usb-kablene var defekte. Fikk tilsendt en ny usb-kabel helt gratis, så er kjempefornøyd med servicen.
 • de har bra service .
Skriv omtale av Dataspesialisten
Totalvurdering:

Hva syns du om butikken?

Levering: