Varelager i utlandet

OBS: Bladebox.no har varelager i utlandet. MVA og tollavgift kan derfor forekomme dersom man handler for over 350 kr (inkl. frakt). Bladebox sier dog på sine nettsider; "Ingen norsk MVA vil tilkomme. Alle pakkene leveres i separate forsendelser med verdi under NOK 350"

Om Bladebox.no

Velkommen til BladeBox! Vi tilbyr førsteklasses kvalitetskontrollerte originalprodukter fra Dorco, Wilkinson Sword og Gillette til lave priser, med Prisgaranti på 150%. For å unngå å stå uten skarpe barberings-blader har du muligheten til å abonnere på barberings-blader. Dessuten får du 5% Rabatt på våre allerede tidligere lave priser.
Vårt brede sortiment omfatter klassiske modeller som Gillette Venus og Mach3, og de aller seneste premiumbladene Dorco Pace6 og Hydro5. Vi verdsetter deg høyt som kunde og ønsker å bli ditt førstevalg for barberings-produkter.

FORNØYD-KUNDE-GARANTI. Vår filosofi er enkel: Er du som kunde ikke fornøyd er heller ikke vi fornøyde. For at ditt kjøp skal være like enkelt som trygt, tilbyr vi følgende:
- Gratis returfrakt
- 100 dagers bytte
- 5% rabatt for abonnementer
- 150% prisgaranti i 100 dager
- Levering innen 24 timer (hverdager)
- Sikre krypterte betalinger

Se Bladebox.no sine kjøpsvilkår, eller les mer om nettbutikken.

Frakt

Ved kjøp av Barberblad kommer et tillegg på NOK 49.00 (Fraktklasse A)
Ved kjøp av viss Barberblad kommer et tillegg på NOK 69.00 (Fraktklasse B)
Ved kjøp av 1-2 Barberhøvler kommer et tillegg på NOK 59.00 (Fraktklasse C)
Ved kjøp av 3-10 Barberhøvler kommer et tillegg på NOK 69.00 (Fraktklasse D)

Omtaler av Bladebox.no

Totalt 1 av 5

Basert på 3 erfaringer, siste 12 måneder

Nyeste omtaler
 • 3 uker eller mer

  Chriss 25.01.2017

  Bestilte el.tannbørstehoder og ikke sett noe til de eller fått tilbakemld på sendte mail, så er i samme båt som de over meg her. Handler du her så kan du like gjerne dra pengene rett ned i dass og den påståtte kundeomtalen på prisjakt og pricerunner er bare tull og tøys! Svindel hele nettsiden! 

 • 3 uker eller mer

  Tom Thuv 30.12.2016

  Jeg bestilte varer den 28.november. Fikk mail at varen var sendt 3.desember. Intet hørt etter det. Jeg har sendt 2 mailer ila siste 3 ukene, men ikke fått svar.

 • 3 uker eller mer

  Joakim 16.07.2016

  Bestilte barberblad og høvel fra denne nettsiden. Prisen og lovnadene var veldig bra, men bladebox har IKKE levert produktene på tre uker og heller ikke svart på mine henvendelser. Meget useriøst og anbefales ikke i det hele tatt. 

Skriv omtale av Bladebox.no
Totalvurdering:

Hva syns du om butikken?

Levering: