(+47) 932 55 850

Om Bilpleiekongen.no

Bilpleiekongen er en uavhengig aktør innen vask og vedlikehold av bil.

Bilpleiekongen skal formidle kunnskap, forståelse og interesse for bilpleie. Målet for Bilpleiekongen er å treffe nye målgrupper og øke interesse for bilpleie som en rekreasjon, fremfor et nødvendig onde. Ved å vise riktige metoder og riktige produkter, vil vi bevise at dette er en mye lettere jobb, enn mange tror.

Dette skal Bilpleiekongen gjøre ved å ha en omfattende, stadig oppdatert video-database, hvor hovedfokus skal være å bygge opp forståelse, kunnskap og ikke minst lysten til å ta vare på egen bil.

Vi skal tilby produkter som har fokus på kvalitet i resultat og arbeid. Vi skal være en aktør som gir deg lyst til å ta bedre vare på bilen, og være tilgjengelig med de beste tips og råd. Det skal være enkelt å finne det du trenger, raskt.

Vi har hovedkontor i Larvik og leverer over hele landet!

Omtaler av Bilpleiekongen.no

Totalt 1 av 5

Basert på 1 erfaring, siste 12 måneder

Nyeste omtaler
  • 3 uker eller mer

    Jon Kåre 06.10.2016

    Bestilte ett produkt i August for å fjerne riper i lakk for litt over kr. 400,-. For det første var produktet ikke brukbart og for det andre fikk jeg etter å ha betalt produktet innkassovarsel fra Klarna på over kr. 500,-. Selv om jeg har kvittering på at produktet er levert, så nekter kongen for dette. Så jeg endte med å betale dobbel pris. Så du er herved advart.

Skriv omtale av Bilpleiekongen.no
Totalvurdering:

Hva syns du om butikken?

Levering: