Laster
2164 8880
billigvvs.no

Om Billigvvs.no

Fra dansk suksess til det norske marked

Billig VVS ble grunnlagt i Danmark i 2000, av Jesper Bunde Pedersen. Konseptet ble en stor hit, og selskapet er i dag markedsledende leverandør av VVS-produkter på nett i Danmark. Suksessen fortsatte i Sverige fra 2008 med VVSochBAD, og derfor åpnet vi på høsten 2013 også opp for det norske markedet. Samme gode priser, og samme uslåelige service.

Deler erfaring, dobler service

Våre norske medarbeidere holder til på hovedkontoret i Århus. Her er det totalt ca. 40 ansatte som alltid er på hugget for å gi deg topp service og assistanse. De deler erfaring og kunnskap, og sitter klare for å svare på det du lurer på når du handler, enten du ringer, sender e-post eller tar kontakt på chatten.

Frakt

Fri frakt. Administrasjonsavgift på 149 kroner

Omtaler av Billigvvs.no

Totalt 4.5 av 5

Basert på 16 erfaringer, siste 12 måneder

Nyeste omtaler
 • Ca. 2 uker

  Leif 16.09.2016

  Jeg bestilte på nett og ville også gjøre en endring/tillegg i ordre.  Fikk god hjelp av deres medarbeider på telefon.  Varene ble levert i posten og hele prosessen var utmerket.  Gode priser.  Takk for hjelpen

 • 2 dager

  Stig Kvendset 09.09.2016

  Delen jeg kjøpte passet perfekt👍 Rask levering😃

 • Ragnhild 05.09.2016

  God og sikker leveranse. God kvalitet på produktene. Hyggelige folk på telefonen.
 • Ragnhild 03.09.2016

  Fantastisk bedrift !!!

 • 5 dager

  Tove Njøs 02.09.2016

  Meget god service :)  Kjæmpefornøyd!!

 • 3 dager

  Tobias 29.07.2016

  Snabb leverans og bra priser!

 • 4 dager

  Willy Godtliebsen 28.07.2016

  Jeg er godt fornøyd med service, kjapt svar på henvendelse, og rask levering. Toppers!

 • Neste dag

  Lise 21.07.2016

  God hjelp og rask levering!

 • 4 dager

  Øyvind 18.07.2016

  God nettbutikk, rask forsendelse

 • Ca. 1 uke

  Mikkel 06.07.2016

  ELENDIG!

  ...

  ELENDIG!


  Første gangen jeg benyttet billigvvs ble et dusjsett levert med en defekt del. En ubrukelig kundebehandler klarte deretter å bestille opp feil del, ettersom vedkommende åpenbart ikke gadd å sette seg skikkelig inn i min beskrivelse, som inneholdt gode bilder av den manglende delen. Da feil del ankom valgte dere omsider å kaste problemballen over på Grohe, og anser dere tydeligvis som ferdig med problemet ettersom dere ikke følger opp. Til info; JEG HAR FORTSATT IKKE FÅTT DELEN. UNDERLEVERANDØRER ER DERES ANSVAR.


  Likevel var jeg naiv nok til å tro at dere til tross for tidligere blemmer kunne klare å sende en pakke med 4 små speilholdere fra Vola. 2-5 dager, påsto dere, og jeg gjorde en avtale med glassmester, med flere dagers margin slik at speilholderne skulle rekke å ankomme før speilet. Men deres inkompetente organisasjon sendte selvfølgelig pakken til feil adresse - en svipptur innom Kristiansand først, slik at den ankom dagen etter glassmester. For øvrig bor jeg i Oslo (!). Men nok om det, jeg er tross alt handy nok til at jeg klarer å montere opp det lille speilet selv. For noen minutter siden gikk jeg nemlig muntert til verks, men luktet fort ugler i mosen etter å ha åpnet brunpappesken - forseglingen på Vola-esken var brutt. Mine mistanker blir deretter raskt bekreftet; det mangler en del her også! Hvilken del? Jo, det som sannsynligvis er verdens minste skrue. Skal jeg liksom måtte vente på den lille drittskruen i fire uker nå, eller? Hvor mange mail må jeg eventuelt skrive for å få den i posten?


  Nei fy. Takk skal dere ha! Billigvvs? Aldri igjen! (Og jeg skal passe på å spre ordet så godt jeg kan. Som arkitekt har jeg til og med litt rekkevidde).


   

 • Billigvvs.no logo

  BilligVVS.no 07.07.2016

  Hei,

  Her får vi bare legge oss helt flate, og vi beklager på det sterkeste.
  Vi vil gjerne finne en løsning på begge dine bestillinger, men det får vi ikke gjort her inne.

  Jeg kan godt forstå at du ikke vil velge oss neste gang
  Men send... Les hele svaret »
  Hei,

  Her får vi bare legge oss helt flate, og vi beklager på det sterkeste.
  Vi vil gjerne finne en løsning på begge dine bestillinger, men det får vi ikke gjort her inne.

  Jeg kan godt forstå at du ikke vil velge oss neste gang
  Men send meg gjerne en epost, på jrr@billigvvs.no, så skal vi ihvertfall få løst de sakene du har på dine nåværende bestillinger.

  Beklager nok en gang.

  Mvh
  Jon
  BilligVVS.no


  Vis mindre »
 • Neste dag

  Markus 12.06.2016

  Dette var en bra kjøpsopplevelse og en veldig raskt levering for en så stor pakke! Jeg bestilte fra bussen på veien til jobb og meldingen om at pakken ble sendt ut kom alerede rett etter lunsj. Jeg fikk også umiddelbart svar på et spørsmål jeg hadde lagt ved bestillingen.  Dette er folk som vet hvordan man driver en god nettbutikk! 

 • 4 dager

  Øystein 06.06.2016

  Grei kjøpsprosess med god tilbakemelding på bestillingsstatus og forventet levering. Forholdsvis rask leveranse og godt pakket. Benytter Bring, slik at en unngår å måtte være tilgjengelig for levering.

 • Ca. 1 uke

  Jan 06.06.2016

  Meget bra :) enkelt hurtig og billig.

 • 5 dager

  Cecilie 27.05.2016

  Bra tilbakemelding om når varen ble forventet levert. Oppdatering underveis og endelig bekreftelse av levering. Opplever dette som en god og seriøs aktør i markedet!

 • 3 dager

  Øyvind Tørmoen 19.05.2016

  Kjapp levering og topp kvalitet samt gode priser.

 • 2 dager

  Poul Tranborg 07.05.2016

  Enkelt og greit.

Skriv omtale av Billigvvs.no
Totalvurdering:

Hva syns du om butikken?

Levering: