arbeidslys.no

Om Arbeidslys.no

Bare 13 år gammel fikk Preben Want, Arbeidslys Norge’s direktør, øynene opp for verdien av gode kvalitetslys og mangelen på det i det norske markedet. Han ønsket å presentere markedet for lys av høy kvalitet, til en rettferdig pris og på en sikker og trygg måte. I 2004 så arbeidslys.no dagens lys, siden den gang har firmaet vokst i vareutvalg, ansatte og marked. Idag er vi stolte distributører av de beste lysene i dagens marked! vi har et tett samarbeid med store navn som Vision X Norway, Rigid Industries Norway, IPF Norway, Apollo of Norway, NorMaster og Ledtech. Vår vision er å levere kvalitetsprodukter av kvalitetsmerker til våre kunder, på en sikker og trygg måte. Sikkerhet er vår høyeste prioritet.I 2016 går ferden vår et hakk videre i jakten på nye markeder, vi skal ta hele Skandinavia med storm og lyse opp både i Sverige og Dannmark på en tydeligere måte en idag. Dette skal vi gjøre gjennom å selge kvalitetsprodukter, være best på kundeservice, vårt samarbeid med våre leverandører og vår lidenskap for lys!

Hvorfor handle hos Arbeidslys.no?

-Sort utvalg lysprodukter innen ekstralys, arbeidslys, marinelys og varsellys
-Rask frakt igjennom vår samarbeidspartner Postnord og Posten<
-God kundeservice med rask respons<
-Konkurransedyktige priser

Omtaler av Arbeidslys.no

Totalt 3 av 5

Basert på 2 erfaringer, siste 12 måneder

Nyeste omtaler
 • Neste dag

  Albert 02.03.2017

  topp service på rigid arbeidslys

 • Ca. 2 uker

  Jonny Eriksen 12.12.2016

  Jeg har desverre ikke god erfaring med arbeidlys.no når det gjelder hvor lang tid det tar å sende pakker.


  Det sendes e-post med sporingsnummer etter noen dager, men når man undersøker med PostNord har de bare mottatt melding om sending og det går mange dager før Arbeislys faktisk sender pakken.


  Dette har jeg opplevd to ganger, nå venter eg på ei lyspære som ble bestilt i en telefonsamtale for 10 dager siden og den er fortsatt ikke sendt.

 • Ca. 1 uke

  Lin Sandli 25.12.2015

  første gag jeg prøver dere, men instillingen er god så langt! Satser på perfection g gode tilbud på tastatur og mus m lys ::: :)
 • 3 dager

  Jan Olav 21.11.2015

  Bra.
Skriv omtale av Arbeidslys.no
Totalvurdering:

Hva syns du om butikken?

Levering: