21 93 97 97
addnature.no

Om Addnature.no

Velkommen til vår nyeste satsning, Addnature.no! Vi gleder oss til vårt norske eventyr. Addnature har rukket å bli en av Sveriges ledende nettbutikker på friluftsutstyr. Sammen med tyske internetstores dekker vi hele Sentral-Europa og Norden. I vårt omfattende sortiment finner du alt du trenger til både telting og fotturer, som til avansert brevandring. Vi jobber daglig med å kartlegge nye trender og oppdatere vårt sortiment. Hos oss får du alltid kvalitetsprodukter til de beste prisene!

Omtaler av Addnature.no

Totalt 3 av 5

Basert på 2 erfaringer, siste 12 måneder

Nyeste omtaler
 • 3 uker eller mer

  Tove 10.03.2017

  Jeg har opplevd litt forskjellig kundebehandling, men det jeg har opplevd fra Addnature har vært skikkelig dårlig. Jeg bor på Svalbard og de har nektet meg momsrefusjon til tross for at norsk politi har bekreftet innførsel. Videre nekter de å sende meg en reparert jakke hjem til meg fordi jeg bor på Svalbard. Jeg kommer aldri til å handle der igjen!!!

 • Addnature.no logo

  Team Addnature 10.04.2017

  Hei,
  Vi sender dessverre ikke varer til Svalbard/ Jan Mayen. Dersom du bestiller en vare til en fastlandsadressen i Norge, så står du selv ansvarlig i forbindelse med toll/moms reglene, dersom du frakter en vare videre til Svalbard etter å ha... Les hele svaret »
  Hei,
  Vi sender dessverre ikke varer til Svalbard/ Jan Mayen. Dersom du bestiller en vare til en fastlandsadressen i Norge, så står du selv ansvarlig i forbindelse med toll/moms reglene, dersom du frakter en vare videre til Svalbard etter å ha mottatt den. Vi håper vi kan finne en bedre løsning i fremtiden slik at vi kan sende varer til Svalbard. Ta gjerne kontakt med kundeservice dersom du har noen spørsmål.
  Med vennlig hilsen
  Team Addnature.

  Vis mindre »
 • 2 dager

  Andreas 16.12.2016

  De beste prisene

Skriv omtale av Addnature.no
Totalvurdering:

Hva syns du om butikken?

Levering:

Tilbud akkurat nå Se alle tilbud »

Joggesko og løpesko

La Sportiva Helios 2.0 (Herre)

La Sportiva Helios 2.0 (Herre)

-47%