Laster
(+46) 480 780 000
Varelager i utlandet

Alle varer blir sendt fra Sverige. Norske kunder kan bli nødt til å betale moms (MVA) på varer som koster mer enn 350,- NOK (inkl. frakt). Norske kunder betaler derimot ikke svensk moms.

Om 24h Shop

4hshop.no er et foretak som tilbyr deg tilbehør til hjemmeelektronikk til riktig pris. I vår webbutikk finner du tilbehør til mobiltelefoner, datamaskiner, TV-spill, surfeplater, laptops og minnekort, men også hjem & fritidsprodukter. Vi finnes foruten i Norge også i Sverige (24.se), Danmark (24hshop.dk) og Finland (24hshop.fi).

Foretaket 24hshop.no (Butik Inreda 24 AB) ble startet i Sverige den 1. august 1992. Innenfor konsernet finnes også sju skobutikker. Det var først 2004 som webbshopen startet, da som et hobbyprosjekt i et kjellerlokale med en ansatt.

Les mer om 24hshop »

Frakt

24hShop.no praktiserer lave fraktkostnader og raske leveranser...
Fraktkostnaden er 49kr.

leveransetid
I 99 % av tilfellene sendes din bestilling samme dag om du bestiller før kl. 14.00, men unntak kan oppstå ved stor belastning etter f.eks. helligdager.

Vi benytter oss av Posten, også som speditør. Pakken sendes direkte hjem til deg. Dersom du har valgt postforskudd eller dersom pakken er for stor, får du en lapp i posten og kan hente pakken din på næremste utleveringssted.

Omtaler av 24h Shop

Totalt 2.5 av 5

Basert på 16 erfaringer, siste 12 måneder

Nyeste omtaler
 • 3 dager

  Bra og billig butikk. Bestilte mandag og fikk det onsdag. Riktig levert og:) 


  Bestilte 4 iphone ledninger for 196,- BILLIG. 3 meter lange. Anbefales. 


  Ser det er skrevet mye dårlig rundt på nett om disse men jeg kan iallefall anbefale 24h shop. 

 • Jeg kommer ikke til å handle der mer!  Kunne ikke se att jeg fikk tollavgift når jeg bestilte varene!

 • 3 dager

  Jeg handlet for en verdi på under 350 kroner inkludert frakt og forsikring (grensen for toll- og avgiftsfrie sendinger fra utlandet). Min erfaring er at nettbutikken har rask levering og gode priser!

 • Ca. 2 uker

  Kjøpte headset fra 24h for noen dager siden, fikk den nesten 3 uker senere og måtte betale 550 extra kr i frakt.... Skal aldri handle der igjen. Hold dere unna, ikke la dere bli lurt!!!

 • Ca. 1 uke

  Svindel! Later som det er en norsk butikk, men den er svensk! Stort tollgebyr! Styr unna

 • 5 dager

  Dårlig kundeservice. Rask levering.

 • 5 dager

  Skulle gjerne gitt 0 stjerner her. Akkurat som om man leser det med liten skrift... 


  Handler aldre mer her, kunne like godt handlet i den lokale Teknik magasinet som å handle her. 

 • 4 dager

  Kom fort, og var selfølgelig klar over at man skal handle for under 350,-

 • 3 uker eller mer

  Kun ett ord: ren svindel

 • Ca. 2 uker

  Svindel!  Du blir avkrevd norsk mva + digert adm.gebyr i tillegg! Styr unna!

 • 3 dager

  Superrask levering! Jeg var underforstått med deres leveringspolicy og evt. tollgebyrer da dette står på nettsiden. Som i alle andre nettbutikker sjekker man dette før man bestiller varer. 

 • Ca. 2 uker

  Ikke kjøp noe i fra denne butikken!!!! Det ser ut som en norsk nettbutikk, men det er det ikke. Pakken kommer med toll på kroner 350,- laaaang leveringstid. Dette er på grensen til svindel. Kommer aldri til å kjøpe noe herfra igjen, og den nye skjermen jeg kjøpte til IPhone 5c blir tydeligvis verdens dyreste!!!!
 • 5 dager

  Vær snill å ikke bruk denne butikken da det utgir seg for å være en norsk butikk og vips så har du moms og tollgebyr å betale. De skriver denne informasjonen på et strategisk plassert sted som jeg tror det er mange som ikke leser.
 • 3 uker eller mer

  Grenser til svindel, da de fremstår som en norsk netbutikk. Man får ikke opplyst at man vil få mva og toll på toppen av oppgitt pris.
  En annen viktig detalj er at varene aldri dukket opp. Styr unna!
 • 2 dager

  Bestilte onsdag fikk varen i fra sverige i postkassa i oslo fredag. Kjempe fornøyd
 • 4 dager

  Jeg mener dette grenser til svindel. Hele forretningsideen er at du skal tro at dette er en norsk nettbutikk (sender med posten, billigst i Norge, osv). Når du henter på postkontoret må du betale moms og toll, og det blir langt dyrere enn kjøp i norsk nettbutikk. Denne informasjonen finnes under vilkår, men jeg og mange med meg leser sjelden dette. Styr unna!
 • Ca. 1 uke

  Dårligste nettbutikk jeg har brukt.

  Bryter markedsføringsloven og opplyser for dårlig om alle tilleggsavgifter som kommer i tillegg til prisen de oppgir.

  De produktene jeg mottok var også dårlig kvalitet.
 • 3 uker eller mer

  Tilnærmet et svindelforetak. Negativ omtala også hos 24hshop.dk.
  Prisen som oppgis er ikke inkludert moms. Prisen de frembyr er derfor ikke reell.
  Godt råd er - ligg unna 24hshop
 • Ca. 2 uker

  Denne nettbutikken burde ikke være en del av prisguide.no. Dette er i praksis en utenlandsk nettbutikk siden alle varer sendes fra Sverige og dermed må alle kjøp over 350,- momses inn. Dermed er prisene ex mva ikke inkel mva. I tillegg tar Tollen en avgift for fortolling på 140,- for småkjøp ... Min anbefaling er at prisguide fjerner denne fra sine lister!
 • Ca. 1 uke

  Denne framstår som en norsk utgave av 24Shop.se/dk. Varene sendes fra Sverige og mva og tollbehandlig kommer i tillegg. På nettsiden siden refereres dette som en risiko som kan skje. Sikkert lovlig, men de fleste priser de oppgir har da liten verdi, hvis du ikke kjøper for mindre enn 350 kroner. Sjekk toll og mva, før du kjøper her, i mitt tilfelle ble det dyrt.
 • 2 dager

  Kjøpte ein del audio-kablar og var SVÆRT nøgd med pris og kvalitet. Det var godt opplyst om at det blei sendt frå Sverige (jf tidlegare erfaring her), med tanke på toll og moms.
  Eg bestilte torsdag kveld og hadde varene måndags morgon, det er like bra som ein norsk nettbutikk klarar! (pakken var av verdi under kr 200). Fekk også ein "premie" på kjøpet :) Eg kjem til å handle meir hos 24hshop framover...
 • 3 dager

  Utrolig lav pris på blekkpatroner m frakt. I tillegg rask levering. Man må selvfølgelig være ops på 200 kroners grensen for moms, siden det er import, og det blir det også opplyst om.
  Blekk til den prisen er naturligvis ikke original merkevare, men det var ikke noe i veien med utskriftskvaliteten.
 • Kjøper og betaler for 6 stk "Dummykamera"
  Betaler på forhånd og får opplyst at dette koster 27kr i frakt.
  Frakten er betalt i ordrebekreftelsen.
  2 dager etterpå kommer det melding om at det koster 800 kr og sende dette for pakken ble for stor.
  Har lest litt på reklamesidene fra 24 shop, der de sier at de fleste varene de selger er billigere enn 50 kr i frakt.

  Hvordan kan de da gange beløpet med 29 i forhold til det de opplyser ved handelen?
 • Styr unna!! Ikke bruk denne butikken, kjøpte for litt over NOK 200 og fikk fortolling og mva i tillegg. Ingen opplysninger om dette i bestillingsrutinene, og jeg registrerte ikke i farten at dette er en Svensk butikk, siden den heter 24h Shop.no. Leveringen gikk i tillegg tregt ( 10 dager).
Skriv omtale av 24h Shop
Totalvurdering:

Hva syns du om butikken?

Levering: