Filtrer tilbud
  • Data Data
  • Mobil og nettbrett Mobil og nettbrett
  • Foto og video Foto og video
  • Lyd og bilde Lyd og bilde
  • Hus og hjem Hus og hjem
  • Sport og fritid Sport og fritid

Pris ( kr )

Minimum avslag ( kr )

0

Minimum avslag ( % )

0
Få tips om tilbud og nyheter på vår Facebook-side!
Beste tilbud

Er du på jakt etter et godt tilbud? Her har vi samlet nettbutikkene sine beste tilbud på et sted. Vi finner stadig nye kupp, så følg med! Om tjenesten »

Dagens beste tilbud

Tilbud funnet i går

Tilbud funnet 26. februar 2015

Tilbud funnet 25. februar 2015

Tilbud funnet 24. februar 2015

Tilbud funnet 23. februar 2015

Tilbud funnet 21. februar 2015

Tilbud funnet 20. februar 2015

Tilbud funnet 19. februar 2015

Tilbud funnet 18. februar 2015

Tilbud funnet 17. februar 2015

Tilbud funnet 16. februar 2015

Tilbud funnet 14. februar 2015

Om tjenestene

Tilbud

Her har vi samlet alle nettbutikkenes tilbud på ett sted, slik at du kan finne de beste tilbudene og de laveste prisene. Vi finner tilbudene ved å følge prishistorikken fra dag til dag, samtidig som vi overvåker nettbutikkenes ukentlige tilbud og salg i helgene. På denne måten holder vi deg alltid oppdatert på de beste tilbudene til butikkene som er med i Prisguide. Tips: Man kan spare mange penger ved å følge med daglig.

Tilbudsjekken

Er nettbutikkenes tilbud så gode som de ser ut som? Det kan du finne ut med Tilbudssjekken. Vi henter nettbutikkenes faste ukentlige tilbudssider og helgetilbud, og regner ut om du sparer på å handle, sammenlignet med den billigste butikken i Prisguide.

Aktuell i kampanjeperioder og høytider

Tilbudstjenestene er veldig aktuell på store shopping-dager som Black Friday og Cyber Monday. De er stort sett fylt opp til randen av de rimeligste tilbudsprisene i Jul- og romjulstiden, påskeferien, og de fleste andre høytider. Få også med deg andre kampanjepriser fra for eksempel timesalg, crazy-weekend, prispressere, weekend-tilbud, osv. Aldri før har det vært så enkelt å finne de beste Julegavene. Se også Tek.no sine julegavetips »