Hva ser du etter?
Mine lister
21 31 75 00
Skriv omtale

Om Teknikmagasinet

Vi fant dessverre ingen butikkdetaljer for Teknikmagasinet.

Tips oss gjerne dersom du har opplysninger om butikken

Erfaringer (2 erfaringer, siste 12 måneder)

Informasjon før handel

Service etter kjøp

Totalt 4.3 av 10

Nyeste omtaler
 • Elendig nettbutikk, leveranse og service.

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

  Ca. 2 uker
 • Passet meg perfekt. Mye av høy interese med andre ord.

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

  Neste dag
 • Jeg tror jeg vil gå aå langt som å si at dette faktiksk kan være en av de bedre butikkene i hele Trondheim...!!.
  Mv.h Marius Kristiansen

  DrKeyKnob@gmail.com

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

  Samme dag
 • Bra pris, lang levering. Bestilte på en søndag, selv om de hadde varen på lager så klarte de ikke å få varen sendt før neste onsdag. Når den først var sendt tok det 5 dager å få den, når det til vanlig tar 2 dager å sende noe til min addresse.

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

 • Kjøpte for en stund siden Koss PortaPro fra Teknikmagasinet i Karl Johan, kan derfor ikke si noe om info og levering, men det jeg kan si noe om er service etter kjøp. På Elkjøp kan du gå og hente ny Koss hvis det er problemer med den gamle, på Teknikmagasinet derimot sender de headsetet til Sverige...
  Kjøpte for en stund siden Koss PortaPro fra Teknikmagasinet i Karl Johan, kan derfor ikke si noe om info og levering, men det jeg kan si noe om er service etter kjøp. På Elkjøp kan du gå og hente ny Koss hvis det er problemer med den gamle, på Teknikmagasinet derimot sender de headsetet til Sverige for reparasjon. Dette tar rundt to uker, og det er bare >flaks< hvis du får lånegjenstand. I tillegg hadde svenskene tydeligvis bare sendt tilbake headsetet uten å reparere det sist gang jeg leverte det inn til reparasjon, for feilen var der i like stor grad som før. Altså: Ser du noe fint på Teknikmagasinet? -kjøp det på Elkjøp, sjansen er stor for at de har samme vare der.

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

 • Min erfaring med teknikmagasinet
  Dårlig Kundeservice. mobilen min ble sendt til feil adresse. den havnet i trondheim og jeg bor i haugesund. jeg ringte og sa at dette var feil. dem ba meg ringe tollpost og fikse det. jeg gjore det. dem kunne ikke fikse så jeg måtte ringe tilbake. så...
  Min erfaring med teknikmagasinet
  Dårlig Kundeservice. mobilen min ble sendt til feil adresse. den havnet i trondheim og jeg bor i haugesund. jeg ringte og sa at dette var feil. dem ba meg ringe tollpost og fikse det. jeg gjore det. dem kunne ikke fikse så jeg måtte ringe tilbake. så da måtte han jeg snakka med snakke med en annen i sverige for og få han til og fikse det. han ringte meg opp og sa at det var ordnet. jeg ringte tollpost dagen etter bare for og sjekke. dem hadde ikke hørt noe fra dem og at dei måtte ringe og bestille ny sending. jeg ringte så opp igjen og sa dette.. og han insisterte på at det var ordnet. jeg sendte så en mail og skrev til dem at det var dårlig service og at ting må skje. har ventet i en uke nå og ikke hørt noe om den.

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

Skriv omtale

Lukk vindu

Du må være logget inn for dette.

Vennligst registrer deg her eller logg inn.