Laster
(+47) 800 17 091
Skriv omtale

Om shopping4net.com

Shopping4net er en voksende e-handelsportal som tilbyr mange spennende produkter til svært gode priser. Vi vender oss til kvinner og menn i alle aldre, og sikter hele tiden på å gi alle kunder en billig, trygg og enkel måte å handle på. Shopping4net utvikles hurtig, og nye og spennende avdelinger er stadig under utvikling.

Shopping4net kontaktskjema »

Pris og sortiment
Shopping4net er i dag lansert i 12 europeiske land, og via flere forskjellige avdelinger tilbyr vi produkter innenfor skjønnhet, helsekost, kosttilskudd, kontaktlinser samt skrivertilbehør. Shopping4net er som et stort varehus der man som kunde plukker med seg varer i en felles handlevogn, og deretter betaler i en og samme kasse.

Vi satser kun på kvalitet, og strever etter å tilby et bredt og komplett sortiment innenfor alle våre ulike avdelinger. Vi søker stadig de beste prisene, og jobber hele tiden med å forkorte leveringstidene fra våre leverandører.

Gjennom smarte logistikkløsninger, personlig engasjement og nytenkning gir vi deg en billig, trygg og enkel måte å handle på. Hos oss handler du billigere samtidig som du sparer tid og unngår trengsel og lange køer.

Les mer om nettbutikken på Shopping4net.com »

Frakt

Du får fri frakt når du handler for mer enn 499 kr. Ellers er fraktkostnaden 49 kr eller 99 kr, avhengig av pakkens størrelse.

Nyeste omtaler

shopping4net.com har ingen omtaler ennå.

Bli den første til å skrive en omtale av shopping4net.com