Laster
23 50 03 87
Skriv omtale
Varelager i utlandet

Alle varer sendes fra utlandet, men pixmania har inkludert moms og toll i prisene sine så kunder slipper å forholde seg til det.

Om Pixmania

PIXmanias lager er lokalisert i Frankrike.

PIXmania.com ble etablert i 2000, og er den største Europeiske forhandleren av elektroniske varer på Internet. Pixmania har 25 millioner kunder fordelt på 14 land i Europa. Med mer enn 500,000 produkter og 1,300 ansatte, bygger PIXmania.com sin suksess på det høye nivået av produktenes tilgjengelighet, lave priser, rask levering, samt mange andre tjenester. Pixmania er en del av DSG internasjonal plc, en av Europas ledende innen elektronisk handel. Det gjør Pixmania til en del av en multi-channel bedrift innen elektronisk detaljhandel med mer enn 1,300 utsalgssteder og online butikker i 27 land og 40,000 ansatte.

Frakt

Produktene som du kjøper på nettsiden leveres kun til Norge.

For mer informasjon om PIXmania sine fraktløsninger, se PIXmanias leveringsmåter.

Erfaringer (1 erfaring, siste 12 måneder)

Informasjon før handel

Service etter kjøp

Totalt 3 av 10

Nyeste omtaler
 • Levering var som forventet.

  Reklamasjon derimot er fryktelig tungvindt og tidkrevende. Sender inn kamera så tar det nesten 2 måneder før jeg fikk tilbakemelding om at kameraet var reparert og på vei tilbake til meg.
  Deretter må jeg etterlyse kameraet en måned senere, og det tar ytterligere...
  Levering var som forventet.

  Reklamasjon derimot er fryktelig tungvindt og tidkrevende. Sender inn kamera så tar det nesten 2 måneder før jeg fikk tilbakemelding om at kameraet var reparert og på vei tilbake til meg.
  Deretter må jeg etterlyse kameraet en måned senere, og det tar ytterligere 4 telefoner og 3 eposter å få vite at "kameraet ikke dekkes av garanti da det er mer enn 2 år gammelt, og ikke kan repareres."

  At det er 5 års reklamasjonsfrist synes tydeligvis ikke å bety noe. Vanntette kamera (10m) skal tydeligvis ikke tåle en tur i barnebassenget..

  Svært dårlig erfaring, både med elendige og manglende tilbakemeldinger. At de i tillegg ikke tar ansvar viser bare at dette er en butikk man ikke bør handle i.

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

  Ca. 1 uke
 • Jeg har brukt pixmania.no to ganger til store innkjøp og begge to har vært meget positivt.

  Sparte flere tusen på kitchen aid og noe på Nikon kamera, og ingenting å klage på når det kommer leveringstid og pris. KitchenAid pakken ankom i god tid selv i julerushet ;)
  OBS.. De sender alle pakkene...
  Jeg har brukt pixmania.no to ganger til store innkjøp og begge to har vært meget positivt.

  Sparte flere tusen på kitchen aid og noe på Nikon kamera, og ingenting å klage på når det kommer leveringstid og pris. KitchenAid pakken ankom i god tid selv i julerushet ;)
  OBS.. De sender alle pakkene fra utlandet, så det tar lengre tid enn de som har norske lager.

  De har derimot en tendens til å prakke på kundene sine unødvendige forsikringer som ikke trengs i Norge, men disse er valgfrie men er litt støy ved handelen bare.

  Har en erfaring med kundesupport som var relatert til pris og info om forsendelse, og de var høflige og behjelpelig.

  Jeg sjekker alltid pixmania.no om priser før jeg bestiller fra noen andre nettsteder :)

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

  Ca. 2 uker
 • Pixmania logo
  06 nov. 2014 13:49
  Hei... Les hele svaret »
  Hei Egil,

  Takk for positiv tilbakemelding!

  Du har rett i at vi tilbyr noen ekstra forsikringer som strengt tatt ikke er nødvendig for nordmenn, men dette er rett og slett fordi vi selger varer i 14 ulike land og det er ikke alle land som har de samme gode garantier og forsikringer som nordmenn. Det burde uansett vært en funksjon som gjør at dette valget ikke kommer opp på Pixmania.no.

  Ha en fortsatt fin dag.

  Med vennlig hilsen,
  Stig Vis mindre »
 • Bestillte en router men fikk ting i tillegg som jeg ikke var klar over. Ringte straks til kundeservice og prøvde å kansellere ordren, skulle få pengene tilbake om 30 dager.
  Pengene kom aldri frivillig. Banken min tok affære etter 6 mnd.
  Styr unna!

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

  3 uker eller mer
 • Pixmania logo
  31 okt. 2014 14:13
  Hei... Les hele svaret »
  Hei Dag,

  Jeg beklager de problemene du opplevde ved bestilling hos Pixmania. Kan du sende meg ditt bestillingsnummer som starter på CCL, så vil jeg gjerne gå inn å kikke på saken din og finne ut av hva som har gått galt? Min e-post er: Stig@pixmania.com

  Med vennlig hilsen,
  Stig Vis mindre »
 • Elendig leveringstid. 24timer fra Frankrike til Oslo. 100timer fra Oslo til Bodø =124timer.Sent som express til 199.kr Pakken veide 0.5kg.

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

  Ca. 1 uke
 • Pixmania logo
  27 okt. 2014 13:41
  Hei... Les hele svaret »
  Hei Gunnar,

  Vi beklager de problemer du opplevde ved bestilling hos Pixmania. Kan du vennligst sende meg en e-post på Stig@pixmania.com med ditt bestillingsnummer som begynner på CCL, så skal jeg kikke på saken din og prøve å finne ut av hva som har skjedd?

  Med vennlig hilsen,
  Stig Vis mindre »
 • Jeg har en lang og dårlig erfaring med Pixmania. Dette foregikk for en liten stund tilbake i tid.

  Jeg hadde kjøpt en ps3 hos de fordi den var billig. Etter litt over 3 års bruk fikk den YLD, en veldig vanlig feil som kjennetegnes ved et gult lys når man starter maskinen. En enkelt sak skulle...
  Jeg har en lang og dårlig erfaring med Pixmania. Dette foregikk for en liten stund tilbake i tid.

  Jeg hadde kjøpt en ps3 hos de fordi den var billig. Etter litt over 3 års bruk fikk den YLD, en veldig vanlig feil som kjennetegnes ved et gult lys når man starter maskinen. En enkelt sak skulle jeg tror. Første mailen jeg sendte dem fikk jeg beskjed om at den var utenfor garantien, og at de ikke hadde mulighet til å reparere den. Jeg måtte så sende en ny mail for å forklare at den fremdeles var innenfor reklamasjonsretten, som jo er på 5 år, og jeg har rett til å få den reparert.

  Jeg fikk da beskjed om at jeg måtte sende den til et godkjent Sony verksted i Norge, for å avdekke at det faktisk var en feil som jeg kunne reklamere på. Noe som var rart, da jeg beskrev feilen og det var jo tydelig hva det var. De lovet å dekke alle kostnadene for dette, og deretter kunne jeg sende den helt til Frankrike for å få den reparert. Veldig unødvendig og tungvindt synes jeg, og dyr måte å gjøre det på, men greit nok, jeg ville jo ikke kaste den heller.

  Jeg prøvde å finne et godkjent Sony verksted i Norge for å avdekke feilen, og sendte ut et par mail til disse uten svar. Jeg kontaktet Pixmania igjen, men fikk ingen svar da jeg spurte hvor jeg kunne sende dem, noe de absolutt burde hatt oversikt over.

  De brukte alltid lang tid på å svare, og jeg måtte ofte forklare på nytt hva problemet var da de byttet personer til å svare. På dette tidspunktet ga jeg nesten opp, men valgte allikevel å sende brev til forbrukerrådet for å høre om de kunne hjelpe meg. Jeg fikk her beskjed om at Nordisk Film tar hånd om reparasjonene, og at jeg kunne prøve å høre om Elkjøp ville ta den inn. Dro på elkjøp med kvittering fra Pixmania, de sendte den til reparasjon uten betaling, genialt!

  Jeg leste etterpå en sak i dinside hvor en hadde opplevd lignende med en forsterker hvor han sendte den til et Norsk verksted for å avdekke feil, men de nektet deretter å betale for å reparere den i Frankrike, og de dermed brøt Norsk forbruker lov. Mulig de har bedret seg etter dette, men allikevel burde slikt aldri skjedd.

  Helt elendig erfaring og jeg vil aldri handle der igjen, anbefaler ingen å gjøre det samme, uansett hvor billig det måtte være.

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

  Ca. 1 uke
 • Pixmania logo
  19 mai 2014 10:10
  Hei... Les hele svaret »
  Hei Kunde

  Jeg har nettopp lest anmeldelsen din angående Pixmania på Prisguide.no

  Jeg beklager over din dårlige opplevelse i forbindelse med ordren din.

  Kundeservicen bestreber seg på å besvare alle e-poster som er sendt via kontaktformular vårt innenfor 24 timer i hverdagene. Dersom du ikke har fått svar innen 24 timer i hverdagene, har du naturligvis alltid mulighet til å kontakte kundeservicen vår pr. telefon på 23 50 03 87 mandag til fredag fra klokken 10-18.

  Du er alltid velkommen til å sende ris eller ros via min e-mail-adresse som er: nina@pixmania.com

  Med vennlig hilsen
  Nina
  Pixmania Mediator
  Vis mindre »
 • Aldri mer!!! På én enkel handel - som forøvrig ikke fungerte - måtte jeg tilskrive "Kundeservice" ikke mindre enn 5 - fem - ganger. Ikke vet de hva som skjer, ikke vet de hva som virker - eller ikke virker, ikke vet de hvorfor det ikke virker, ikke leser de henvendelsene, og ikke oppdager de vedlegg...
  Aldri mer!!! På én enkel handel - som forøvrig ikke fungerte - måtte jeg tilskrive "Kundeservice" ikke mindre enn 5 - fem - ganger. Ikke vet de hva som skjer, ikke vet de hva som virker - eller ikke virker, ikke vet de hvorfor det ikke virker, ikke leser de henvendelsene, og ikke oppdager de vedlegg - før du har sendt de for andre gang. Og på toppen av det hele TRUER de med ikke å hjelpe når du som kunde til slutt blir irritert den totale mangelen på service og skikkelige svar.

  Styr unna denne plommebutikken, og lev gode dager.

  Til Pixmania? Aldri mer!!!!

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

 • Pixmania logo
  27 mars 2014 15:35
  Hei... Les hele svaret »
  Hei Martin

  Jeg har nettopp lest anmeldelsen din angående Pixmania på Prisguide

  Jeg beklager over din dårlige opplevelse i forbindelse med ordren din.

  For å kunne følge opp, vil jeg meget gjerne at du sender meg bestillingsnummeret ditt.

  Du er meget velkommen til å kontakte meg via min direkte epost, som er: nina@pixmania.com

  Med vennlig hilsen
  Nina
  Pixmania Mediator Vis mindre »
 • Nå har jeg forsøkt å bestille 2 forskjellige varer hos Pixmania på ulike tidspunkter.

  Etter 2 uker står det fortsatt "Venter på godkjenning" når jeg går inn på ordren, selv om varen tilsynelatende er på lager. Har du riktig god tid er dette stedet for deg - ellers styr unna!

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

  3 uker eller mer
 • Pixmania logo
  03 des. 2013 15:53
  Hei... Les hele svaret »
  Hei Bjørn

  Jeg har nettopp lest anmeldelsen din angående Pixmania på Prissøk.

  Jeg beklager over din dårlige opplevelse i forbindelse med ordren din.

  For å kunne følge opp problemet med vårt varehus, vil jeg meget gjerne at du sender meg bestillingsnummeret ditt.

  Du er meget velkommen til å kontakte meg via min direkte epost, som er: nina@pixmania.com

  Med vennlig hilsen
  Nina
  Pixmania Mediator
  Vis mindre »
 • Irriterende at butikken presenteres som norsk på prisguide. Kjøpte produkt til samme ca samme pris som konkurrentene. Tenkte ikke over at noen av disse nettsidene har varene sine i utlandet. Ble ekstrabetaling på 239 på produkt til 450kr.

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

  Ca. 1 uke
 • Pixmania logo
  21 nov. 2013 10:55
  Hei... Les hele svaret »
  Hei Aleksander

  Jeg har nettopp lest anmeldelsen din angående Pixmania på www.pixmania.com

  Pixmania er et europeisk selskap som har lager og kontor i Frankrike.
  Alle priser på våre produkter er oppgitt i norske kroner og inklusiv moms. Før du bekrefter din bestilling vil totalpris inkludert fraktutgifter.

  Du er velkommen til å kontakte oss via : nina@pixmania.com

  Med vennlig hilsen
  Nina
  Pixmania Mediator
  Vis mindre »
 • Leveringen var meget rask og og kom rett på døra. Takk, takk!

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

  2 dager
 • Pixmania logo
  09 sep. 2013 14:17
  Kjære... Les hele svaret »
  Kjære Tore Svein

  Jeg har nettopp lest anmeldelsen.

  Det er hyggelig å høre at du er fornøyd med leveringstidene. Alle ordrene pakkes og sendes fra våre lagre i Frankrike.

  Jeg håper du blir fornøyd for produktet ditt.

  Du er alltid velkommen til å sende ris eller ros via min e-mail-adresse som er: nina@pixmania.com

  Med vennlig hilsen
  Nina
  Pixmania Mediator
  Vis mindre »
 • Helt ok. Leverandøren sto virkelig på for å levere. Leverte kun i arb.tida og da ble det omadressering t arb.giver. Litt imponert over det, faktisk.

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

  4 dager
 • Pixmania logo
  05 sep. 2013 11:50
  Kjære... Les hele svaret »
  Kjære Torstein

  Takk for din interesse for Pixmania via www.prisguide.no

  Det er hyggelig å høre at du er fornøyd med leveringen din.

  Jeg håper du blir fornøyd for produktet ditt.

  Du er alltid velkommen til å sende ris eller ros via min e-mail-adresse som er: nina@pixmania.com

  Med vennlig hilsen
  Nina
  Pixmania Mediator

  Vis mindre »
 • Har vært fornøyd med butikk tidligere, men denne gangen var levering av UPS ELENDIG !!! Over 2 uker for å levere pakken som har stått i over 1 uke i Oslo !! Latterliggjort. I tillegg strekning mellom Oslo og Bergen ble gjort av Bring !
  Produktet kom i en pakke som var åpent uten annen beskyttelse...
  Har vært fornøyd med butikk tidligere, men denne gangen var levering av UPS ELENDIG !!! Over 2 uker for å levere pakken som har stått i over 1 uke i Oslo !! Latterliggjort. I tillegg strekning mellom Oslo og Bergen ble gjort av Bring !
  Produktet kom i en pakke som var åpent uten annen beskyttelse enn LUFT (!!!) mellom produktets emballasjen og "hoved emballasje". Heldigvis var ekstern hard disk ikke skadet.

  Oppsumering : Butikk OK men leverandør (UPS) ELENDIG

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

  Ca. 2 uker
 • Pixmania logo
  03 sep. 2013 14:30
  Hei... Les hele svaret »
  Hei Svein

  Jeg har nettopp lest anmeldelsen din angående Pixmania på Prisguide.no

  Jeg beklager over din dårlige opplevelse i forbindelse med ordren din.

  For å kunne følge opp problemet med vårt varehus, vil jeg meget gjerne at du sender meg bestillingsnummeret ditt.

  Du er meget velkommen til å kontakte meg via min direkte epost, som er: nina@pixmania.com

  Med vennlig hilsen
  Nina
  Pixmania Mediator
  Vis mindre »
 • Jeg er veldig fornøyd med butikken og meget godt fornøyd med rask levering av varene jeg bestilte.

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

  Ca. 1 uke
 • Pixmania logo
  03 sep. 2013 14:15
  Kjære... Les hele svaret »
  Kjære Oddvar

  Jeg har nettopp lest anmeldelsen.

  Det er hyggelig å høre at du er fornøyd med leveringstidene og priser våre.

  Pixmania vi forsøker å tilby våre kunder de beste prisene, men ikke bare det også med en god service.

  Du er alltid velkommen til å sende ris eller ros via min e-mail-adresse som er: nina@pixmania.com

  Med vennlig hilsen
  Nina
  Pixmania Mediator

  Vis mindre »
 • Jeg prøvde å bestille herifra for et par uker siden. De sender alt med UPS fra sitt lager i Frankrike, så selv om de har varen på lager kan det ta oppimot en uke å motta den. Når det var gått to uker prøvde jeg å spore pakken. Sporingen fungerte dårlig, da den opplyste at pakken var a) forsøkt...
  Jeg prøvde å bestille herifra for et par uker siden. De sender alt med UPS fra sitt lager i Frankrike, så selv om de har varen på lager kan det ta oppimot en uke å motta den. Når det var gått to uker prøvde jeg å spore pakken. Sporingen fungerte dårlig, da den opplyste at pakken var a) forsøkt utlevert til meg i Trondheim b) at de hadde problemer med å finne adressen min c) at den var ankommet pakkestasjonen i Oslo og d) at den var innlevert til tolling (dette var fra eldste beskjed til nyeste).

  Jeg kontaktet kundeservice og de informerte meg om at de hadde problemer med å finne adressen min, og at jeg derfor burde ha kontatet UPS for å få fikset på dette.

  Da ga jeg opp, og kanslerte min bestilling. Dette var kundeservice flinke og hjalp meg med.

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

  Ca. 2 uker
 • Pixmania logo
  02 sep. 2013 09:54
  Kjære... Les hele svaret »
  Kjære Arnfinn

  Jeg har nettopp lest anmeldelsen din angående Pixmania på Prisguide.

  Jeg beklager over din dårlige opplevelse i forbindelse med ordren din.

  For å kunne følge opp problemet med transport avdelingen vår, vil jeg meget gjerne at du sender meg bestillingsnummeret ditt.

  Du er meget velkommen til å kontakte meg via min direkte epost, som er: nina@pixmania.com

  Med vennlig hilsen
  Nina
  Pixmania Mediator
  Vis mindre »
 • Veldig gunstige priser!

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

  Ca. 1 uke
 • Pixmania logo
  02 sep. 2013 09:50
  Kjære... Les hele svaret »
  Kjære Hilde Katrine

  Jeg har nettopp lest anmeldelsen.

  Pixmania vi forsøker å tilby våre kunder de beste prisene - men ikke bare det - også med en god service.

  Kundeservicen bestreber seg på å besvare alle e-poster som er sendt via kontaktformular vårt innenfor 24 timer i hverdagene. Dersom du ikke har fått svar innen 24 timer i hverdagene, har du naturligvis alltid mulighet til å kontakte kundeservicen vår pr. telefon på 23 50 03 87 mandag til fredag fra klokken 10-18.


  Du er alltid velkommen til å sende ris eller ros via min e-mail-adresse som er: nina@pixmania.com

  Med vennlig hilsen
  Nina
  Pixmania Mediator
  Vis mindre »
 • Store is great, highly recommend it.

  Delivery take long time, no contact from UPS to try to "door delivery", so you pay high price delivery for nothing.It can be better.

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

  Ca. 2 uker
 • Pixmania logo
  02 sep. 2013 10:37
  Hello... Les hele svaret »
  Hello Marco,

  I'm really sorry that the item you ordered was not delivered on time.

  Please could you provide your order number, I would like to make sure this is resolved in full.

  Here is my email address : nina@pixmania.com

  Best regards,

  Nina - Mediator Pixmania
  Vis mindre »
 • Fikk produket på døren i går. Ble veldig skuffet over
  innpakningen, eller skal vi si manglende innpakning.
  Varen ble sendt i orginal pakningen og den var ikke fin for å si det sånn. Ikke så morsomt å gi bort i bryllupsgave! Har ikke fått sjekket om alt innholdet er der og om varen har fått...
  Fikk produket på døren i går. Ble veldig skuffet over
  innpakningen, eller skal vi si manglende innpakning.
  Varen ble sendt i orginal pakningen og den var ikke fin for å si det sånn. Ikke så morsomt å gi bort i bryllupsgave! Har ikke fått sjekket om alt innholdet er der og om varen har fått en skade. Esken var jo åpen, så man kunne jo bare ha forsynt seg.
  Ellers tok leveringen litt over en uke og det er jo ikke så ille. Prisen var det heller ikke noe å si på.

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

  Ca. 1 uke
 • Pixmania logo
  02 sep. 2013 09:30
  Kjære... Les hele svaret »
  Kjære Aud-Elisabeth

  Jeg har netopp lest anmeldelsen din og beklager på det sterkeste at produktet ditt ikke var pakket inn forsvarlig.

  For å kunne følge saken og sjekke med varehuset, trenger jeg bilder av produktet og emballasjen som du mottok produktet. Vil gjerne at du sender bestillingsnummeret ditt (som begynner med CCL bokstaver etterfulgt av 9 sifre.)

  Du er velkommen til å kontakte meg direkte via. : nina@pixmania.com

  Med vennlig hilsen
  Nina
  Pixmania Mediator
  Vis mindre »
 • Produktet kom i tidet og til en billig pris!

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

  2 dager
 • Pixmania logo
  02 sep. 2013 10:40
  Kjære... Les hele svaret »
  Kjære Alexander

  Jeg har nettopp lest anmeldelsen.

  Det er hyggelig å høre at du er fornøyd med leveringstidene og priser våre. Alle ordrene pakkes og sendes fra våre lagre i Frankrike.

  Jeg håper du blir fornøyd for produktet ditt.

  Du er alltid velkommen til å sende ris eller ros via min e-mail-adresse som er: nina@pixmania.com

  Med vennlig hilsen
  Nina
  Pixmania Mediator
  Vis mindre »
 • Etter å ha blitt sørgelig skuffet sist, da varene ikke kom frem i tide til jul, tross lovnader, gikk det denne gangen helt smertefritt. God pris og kjapp levering!

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

  2 dager
 • Pixmania logo
  02 sep. 2013 10:43
  Kjære... Les hele svaret »
  Kjære Tor

  Jeg har nettopp lest anmeldelsen.

  Det er hyggelig å høre at du er fornøyd med leveringstidene og priser våre.

  Jeg håper du blir fornøyd for produktet ditt.

  Du er alltid velkommen til å sende ris eller ros via min e-mail-adresse som er: nina@pixmania.com

  Med vennlig hilsen
  Nina
  Pixmania Mediator Vis mindre »
 • Butikken er grei og konkuranse dyktig, men forsendelsen burde ha vørt bedre polstret. Utsyr lå i en stor eske uten fyll i. Dette burde skjerpes inn ovenfor fransk mennene,

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

  Ca. 1 uke
 • Pixmania logo
  16 aug. 2013 08:57
  Hei... Les hele svaret »
  Hei Håkon

  Jeg har nettopp lest anmeldelsen din angående Pixmania på Prisguide.no

  Jeg beklager over din dårlige opplevelse i forbindelse med ordren din.

  For å kunne følge opp problemet med vårt varehus, vil jeg meget gjerne at du sender meg bestillingsnummeret ditt.

  Du er meget velkommen til å kontakte meg via min direkte epost, som er: nina@pixmania.com

  Med vennlig hilsen
  Nina
  Pixmania Mediator
  Vis mindre »
 • Enkel og grei handel, men varen kom med fransk og tysk bruksanvisning, og ikke engelsk eller annet mere praktisk.
  Virket da unødvendig å dele leveransen i 2 sendinger på henholdsvis 0,5 og 0,6 kg. Den ene kom fram fredag, den andre mandag...

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

  Ca. 1 uke
 • Pixmania logo
  16 aug. 2013 08:52
  Hei... Les hele svaret »
  Hei Jon

  Jeg har nettopp lest anmeldelsen din angående Pixmania på Prisguide.no.

  Pixmania er et europeisk selskap som har lager og kontor i Frankrike. Alle våre produkter er av europeisk standard og ikke alle produktene har en nordisk meny/ bruksanvisning. Dette opplyser vi under de tekniske beskrivelsene for hvert produkt.

  En nordisk versjon av bruksansvisningen vil som oftest kunne lastes ned via din PIX&Meg-konto. Skulle du foretrekke en trykt versjon av bruksanvisningen vil vi selvfølgelig kunne skrive denne ut og sende den til deg.

  For å se nærmere på din sak, vil jeg gjerne at du sender bestillingsnummeret ditt (som begynner med CCL bokstaver etterfulgt av 9-10 sifre.) til følgende e-post: nina@pixmania.com.

  Med vennlig hilsen

  Nina
  Pixmania Mediator  Vis mindre »
 • Veldig fornøyd med at pakken ble levert på døra. Den ble levert en dag etter lovnaden fordi jeg bor "på landet", og der kjører ikke UPS!!! Sporingen stoppet opp i Oslo, og jeg måtte ringe for å få greie på når og hvordan den skulle leveres. Sporingen MÅ forbedres! Samme med SMS sporings oppdateringene...
  Veldig fornøyd med at pakken ble levert på døra. Den ble levert en dag etter lovnaden fordi jeg bor "på landet", og der kjører ikke UPS!!! Sporingen stoppet opp i Oslo, og jeg måtte ringe for å få greie på når og hvordan den skulle leveres. Sporingen MÅ forbedres! Samme med SMS sporings oppdateringene - den fungerte ikke i det hele tatt. Fikk flere SMS der jeg fikk beskjed om å svare JA, men det skjedde ikke noe mer. Mailen kom 5 timer etter at pakka var levert. Men jeg er fornøyd!

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

  Ca. 1 uke
 • Pixmania logo
  16 aug. 2013 08:38
  Hei... Les hele svaret »
  Hei Per Erik

  Jeg har nettopp blitt informert om din henvendelse og beklager så mye at pakken ble forsinket.
  For å kunne hjelpe deg med å løse et eventuelt utestående problem, trenger jeg da bestillingsnummeret ditt.

  Så snart jeg har dette, vil jeg se nærmere på din sak og vende meg tilbake til deg med en løsning.
  Du er velkommen til å kontakte meg via : nina@pixmania.com

  Med vennlig hilsen

  Nina
  Pixmania Mediator

  Vis mindre »
 • Den mest uoversiktlige returordningen jeg har kommet over til dags dato. Har handlet hos en mengde norske aktører, men denne opplever som særs trenerende. De vil til å med at jeg som kunde skal fraskrive dem ansvaret for produktet om det fins det minste antydning til slitasje. I dette tilfellet en mobiltelefon. Uholdbart.

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

 • Pixmania logo
  14 aug. 2013 11:01
  Hei... Les hele svaret »
  Hei David

  Jeg har nettopp lest anmeldelsen din angående Pixmania på www.prisguide.no og beklager meget for uleiligheten i forbindelse med din ordre.

  Pixmania er et europeisk selskap som har lager og kontor i Frankrike. Returneringene av produktene foregår derfor til vår etterservice i Frankrike.

  Når du mottar en ordre, ligger det en returkupong i pakken. For produkter som er returnert innen angreretsfristen eller reklamasjonsretten, vil Pixmania arrangere en returnering med UPS, uten omkostninger for kunden. Idet produktet skal returneres til Frankrike, er det viktig å vedlegge en proforma faktura. Du vil automatisk motta en proforma faktura når du utfyller returkupongen online. Vår kundeservice har naturligvis også muligheten til å sende deg en proforma faktura.

  Du er meget velkommen til å kontakte meg via min direkte epost, som er: nina@pixmania.com


  Med vennlig hilsen
  Nina
  Pixmania Mediator Vis mindre »
 • Rask og god levering på døren, billigere med frakt enn lokale butikker.

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

  Ca. 1 uke
 • Pixmania logo
  12 aug. 2013 09:37
  Kjære... Les hele svaret »
  Kjære Jan

  Jeg har nettopp lest anmeldelsen.

  Det er hyggelig å høre at du er fornøyd med leveringstidene og priser våre. Alle ordrene pakkes og sendes fra våre lagre i Frankrike.

  Jeg håper du blir fornøyd for produktet ditt.

  Du er alltid velkommen til å sende ris eller ros via min e-mail-adresse som er: nina@pixmania.com

  Med vennlig hilsen
  Nina
  Pixmania Mediator

  Vis mindre »
 • Grei pris på varen, men med fraktpåslaget ble varen for dyr. Varen leveres fra lager i Frankrike. Dette gir for kostbar frakt og for lang leveringstid med UPS. I Oslo måtte postverket overta videre levering, og da var det umulig å få korrekt informasjon via sporingsreferansen. Summen av erfaringene...
  Grei pris på varen, men med fraktpåslaget ble varen for dyr. Varen leveres fra lager i Frankrike. Dette gir for kostbar frakt og for lang leveringstid med UPS. I Oslo måtte postverket overta videre levering, og da var det umulig å få korrekt informasjon via sporingsreferansen. Summen av erfaringene gjør at jeg heretter vil bestille fra norske nettbutikker.

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

  Ca. 1 uke
 • Pixmania logo
  12 aug. 2013 09:22
  Kjære... Les hele svaret »
  Kjære Bjarte

  Jeg har nettopp lest anmeldelsen din angående Pixmania.

  Vi beklager på det sterkeste at din bestilling har blitt forsinket.

  Pixmania vi forsøker å tilby våre kunder de beste prisene - men ikke bare det - også med en god service.

  Du er alltid velkommen til å sende ris eller ros via min e-mail-adresse som er: nina@pixmania.com

  Med vennlig hilsen
  Nina
  Pixmania Mediator

  Vis mindre »
 • "Svær" emballasje til en bitteliten minnebrikke. MEN alt kom til tida og levering som planlagt.

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

  3 dager
 • Pixmania logo
  09 aug. 2013 10:44
  Hei... Les hele svaret »
  Hei Tom

  Jeg har nettopp lest anmeldelsen din angående Pixmania på prisguide.no

  Det er hyggelig å høre at du er fornøyd med leveringstidene våre.

  For å kunne følge opp problemet med vårt varehus, vil jeg meget gjerne at du sender meg bestillingsnummeret ditt.

  Du er meget velkommen til å kontakte meg via min direkte epost, som er: nina@pixmania.com

  Med vennlig hilsen
  Nina
  Pixmania Mediator
  Vis mindre »
Skriv omtale