Mine lister
(+47) 22 23 94 08
Skriv omtale
Varelager i utlandet

Alle varer blir sendt fra Danmark. Norske kunder kan bli nødt til å betale moms (MVA) på varer som koster mer enn 350,- NOK (inkl. frakt). Norske kunder betaler derimot ikke dansk moms.

Om MyTrendyPhone

MyTrendyPhone.no selger kvalitetstilbehør til mobiltelefoner, iPod-er og andre MP3-spillere, kameraer og videotilbehør, tilbehør til bærbare og PC-er samt Bluetooth-utstyr. Med et produktutvalg på over 100.000 forskjellige varer har vi en sterk posisjon på mobiltelefonmarkedet. MyTrendyPhone selger for øyeblikket sine produkter i følgende land: Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Nederland, Spania, Italia, Frankrike, Storbritannia, Østerrike, Polen og USA, med sentralt lager i Danmark.

Vi kan imøtekomme ordrer i små eller store kvantiteter og vi vil vie deg personlig oppmerksomhet til alle tider.
Les mer om MyTrendyPhone »

Frakt

Fraktkostnad er 39 kr for bestillinger under 499 kr (brev).
For bestillinger over 499 kr (pakke med sporing) koster frakt 99 kr.

Leveringstid: 2-3 arbeidsdager.

Hvis du bestiller før kl. 16.00 på en arbeidsdag, blir din ordre sendt samme dag. Bestiller du mellom kl. 16.00 på fredag og kl. 9:00 på søndag, vil ordren bli sendt på søndag. Ved siden av hvert produkt på nettsiden vår kan du finne informasjon om lagerstatus og forventet leveringstid.

Erfaringer (18 erfaringer, siste 12 måneder)

Informasjon før handel

Service etter kjøp

Totalt 4.9 av 10

Nyeste omtaler
 • Veldig gode priser, og servicen var bra. Jeg er meget fornøyd med vesken, og alt var i orden.

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

  Neste dag
 • La inn min første bestilling her 4. mars 2015. Valgte å betale via PayPal, og alt så ok ut - beløpet trukket fra konto, ordrebekreftelse etc. Senere på kvelden, fikk jeg først mail fra PayPal om at handelen var avbrutt av MyTrendyPhone, senere fra sistnevnte, hvor de også sa at handelen var kansellert...
  La inn min første bestilling her 4. mars 2015. Valgte å betale via PayPal, og alt så ok ut - beløpet trukket fra konto, ordrebekreftelse etc. Senere på kvelden, fikk jeg først mail fra PayPal om at handelen var avbrutt av MyTrendyPhone, senere fra sistnevnte, hvor de også sa at handelen var kansellert. Ingen spesiell begrunnelse. Jeg kunne aktivere ordren igjen ved å overføre penger direkte til deres konto (uaktuelt).
  Pengene ble først refundert fra PayPal 9. mars. Bestilte på nytt varene, men valgte denne gangen å betale direkte med VISA kort. På nytt fikk jeg beskjed om at bestillingen var kansellert. Denne gangen fordi de ikke klarte å trekke beløpet fra min konto (ja, jeg hadde dekning). Små-irritert ringte jeg kundeservice og forlangte en forklaring. Den fikk jeg aldri, men jeg kunne nok en gang overføre pengene direkte til dem, så skulle alt ordne seg.
  I frustrasjonen forsøkte jeg en tredje gang å bestille disse sårt trengte reservedelene. Denne gang med Klarna faktura. Dette måtte jo være idiotsikkert. Men nok en gang ble bestillingen kansellert. Forbannet ringte jeg kundeservice igjen. Der ble jeg fortalt at min kredittsjekk hos Klarna ikke var gått gjennom. De kunne sende varene mine hvis jeg overførte beløpet til deres konto. Jeg har handlet gjennom Klarna gjentatte ganger uten problem og ringte derfor Klarna for å sjekke saken. Personen jeg snakket med der, kunne fortelle at det IKKE var kommet en henvendelse fra MyTrendyPhone om kredittsjekk. Det var heller intet negativt registrert på min person som skulle tilsi at jeg ikke kunne få faktura på kr 1.500,-.
  Jeg ble rett og slett løyet for av MyTrendyPhone. Igjen ringte jeg kundeservice for å avsløre løgnen. Damen jeg snakket med der, måtte ta saken opp med "bokholderiet", og om litt fikk jeg beskjed om at hun nå skulle ordne alt. Jeg fikk beskjed om å legge inn ordren på nytt, mens jeg snakket med henne. Hun fikk ordrenummeret av meg over telefon, slik at hun med en gang kunne godkjenne denne hos Klarna og hos dem selv. Nå ser det ut som om varene er underveis. Har i hvert fall fått sporingsnummer nå, så jeg krysser fingrene. Men maken til uprofesjonalitet og dårlig kundeservice har jeg aldri opplevd før. Jeg kunne knapt tro det, da min tredje bestilling ble kansellert.

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

  Ca. 2 uker
 • Ganske kort leveringstid - jeg har handlet hos MyTrendyPhone et par ganger, og har alltid vært fornøyd.

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

  2 dager
 • Følte at de ikke var interesserte i å hjelpe meg. Et enkelt spm. på livechatt tok opp i mot en time for svar. Føler også at det bruker unødvendig lang tid i tlf. samtalene kun for å få penger. Synest kundeservicen bør bli bedre, handler ikke her før det skjer.

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

  3 uker eller mer
 • De godtok ikke faktura fra klarna (selv om jeg er kredittverdig) og når jeg skulle betale med mitt kredittkort fikk jeg beskjed om at de ikke fikk belastet mitt kort, og ordren ble derfor annulert. De var derimot veldig ivrige på at jeg skulle overføre penger direkte til deres konto (noe jeg heldigvis...
  De godtok ikke faktura fra klarna (selv om jeg er kredittverdig) og når jeg skulle betale med mitt kredittkort fikk jeg beskjed om at de ikke fikk belastet mitt kort, og ordren ble derfor annulert. De var derimot veldig ivrige på at jeg skulle overføre penger direkte til deres konto (noe jeg heldigvis ikke gjorde) Enden på regla var at jeg kjøpte tlf. Via et annet selskap med mitt kredittkort. Hyggelige jenter på kundeservice, men amatørmessig drevet firma. NULL stjerner.

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

  3 uker eller mer
 • Var i butikken i Oslo med en vannskadet telefon (har ikke utstyret selv), fikk beskjed om at skjermen var ødelagt og en ny kostet 1600kr. Sa nei takk og dama i kassa ble forskrekket og nesten redd. Kom hjem og bestilte skjerm selv (700kr+frakt), ventet 3 dager for at den kom og demonterte mobilen. Nå...
  Var i butikken i Oslo med en vannskadet telefon (har ikke utstyret selv), fikk beskjed om at skjermen var ødelagt og en ny kostet 1600kr. Sa nei takk og dama i kassa ble forskrekket og nesten redd. Kom hjem og bestilte skjerm selv (700kr+frakt), ventet 3 dager for at den kom og demonterte mobilen. Nå så jeg at kabelen fra skjermen til mainboardet ikke var kobla til! Kan garantere at dette er gjort med vilje! Jeg kobla den på igjen og skjermen funker som bare det... Vet ikke nå hvem jeg skal klage til men dette er helt sinn sykt etter min mening!

  Litt seinere trengte jeg en annen liten del, bestilte på nettet fra my trendy for de var eneste selsakpet i norge (seff dyrere en ebay/amazon) som hadde delen og måtte ha den fort. Stod den var på lager men etter en uke får jeg epost om at de ikke har den... Avbestillingen gikk heldigvis bra men for en service.. aldri vært borti slikt tull i både i butikk og nettside!!

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

  3 uker eller mer
 • Bestilte en kontroll til Parton blåtann. Den skulle sendes samme dag. Tenkte den kom dagen etter. Skulle jo sendes fra Nydalen i Oslo tenkte jeg. Prisen var kr 300 og frakt kr 39 . Så fornøyd og den kontrollen kunne festes på flere måter. Flere bilder viste dette. Så begynner det: Etter 1 uke...
  Bestilte en kontroll til Parton blåtann. Den skulle sendes samme dag. Tenkte den kom dagen etter. Skulle jo sendes fra Nydalen i Oslo tenkte jeg. Prisen var kr 300 og frakt kr 39 . Så fornøyd og den kontrollen kunne festes på flere måter. Flere bilder viste dette. Så begynner det: Etter 1 uke var ikke noe kommet. Jeg kontaktet dem og fikk da beskjed om at det måtte gjennom tollen i Norge. Da sjekket jeg på siden med dobbel størrelse på bokstavene. Og der stod det godt hjem og med små bokstaver. Dette kostet kr 218 ekstra. Og da jeg fikk kontrollen var det ikke med feste som var illustrert. Tok kontakt med dem og de vil jeg skal returnere varen. Ikke snakk om jeg gjør det, forteller jeg dem. Nå har jeg skrevet Malangen mail fram og tilbake. Her tapet jeg. Ikke handle her.

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

  Ca. 1 uke
 • Bestilte 2 deksler, pluss 2 pakker ripeskjerm fordelt på 2 pakker på fredag, mottok de i posten idag. Utrolig raskt og presist. Tommel opp!

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

  2 dager
 • Bekymringsløst, kjapt og billigt. Produktet står til beskrivelsen + rask levering og hyggelige priser.

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

  2 dager
 • Dårlig service på tlf, uhøflig dame. Kunne vært bedre informasjon om at produktene sendes fra utlandet. Flere venner som misliker denne siden, da de har opplevd mye tull. "jalla", "amatører" osv. Dette er ord jeg har hørt om bedriften.

  Leveringstiden tok kaka. Helt syykt trege. Ok at det tar...
  Dårlig service på tlf, uhøflig dame. Kunne vært bedre informasjon om at produktene sendes fra utlandet. Flere venner som misliker denne siden, da de har opplevd mye tull. "jalla", "amatører" osv. Dette er ord jeg har hørt om bedriften.

  Leveringstiden tok kaka. Helt syykt trege. Ok at det tar tid gjennom fortolling, men at man får beskjed om at varen er sendt en uke etter bestilling er provoserende.

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

  Ca. 2 uker
 • Dårlig informasjon om leveringstid, fikk ikke sporingsnummer på varen. Det tok så lang tid at jeg måtte endre adressen til studiestedet, og fikk bekreftet at det var gjort. Varen ble alikevel sendt til den andre siden av landet, det fikk jeg ikke vite før jeg hadde spurt to ganger om å få sporingsnummer.

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

  3 uker eller mer
 • Bestilte 1 stk. Magnetisk Dokkingstasjon DK32 for Sony Experia til kr. 202,-. + frakt kr. 39,-. totalt kr. 241,-.
  Så kom moms og tolltoll i tillegg kr. 195,-.
  Så hele dritten kom totalt på kr. 436,-.

  Dette er et meget tvilsomt, og etter min mening et uærlig foretak. de viste godt om tollen...
  Bestilte 1 stk. Magnetisk Dokkingstasjon DK32 for Sony Experia til kr. 202,-. + frakt kr. 39,-. totalt kr. 241,-.
  Så kom moms og tolltoll i tillegg kr. 195,-.
  Så hele dritten kom totalt på kr. 436,-.

  Dette er et meget tvilsomt, og etter min mening et uærlig foretak. de viste godt om tollen og momsen og kunne satt ned prisen med tre (3) så hadde jeg sluppet i alle fall tollen.
  Jeg tok opp saken pr. telefon men de var overhode ikke interessert å gjøre noe. det juridiske var trass alt på deres side,
  og det har de jo rett i, men de spekulerer i at folk er lik meg og ikke leser all informasjonen.
  Så styr unna denne bedriften

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

  Ca. 1 uke
 • forferderlig elendig. mottok en telefon som byggesett hvor delene
  ikke passet sammen, og tross norsk adresse fantes intet firma
  der. hva med service på den motatte telefonen må nok kaste den og avskrive det hele som iternettsvindel

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

  3 uker eller mer
 • Prisene er så som så, det kan komme endel overraskelser som moms og toll, men det verste er leveringstiden, den er særdeles treg.

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

  Ca. 1 uke
 • Noe jeg syns var latterlig, var hvor lenge mobilen som jeg kjøpte hos mytrendyphone brukte på å komme, og tollen på 800kr (vær obs på dette, var selvsagt det, men tenkte ikke det ville koste like mye som mobilen). Etter denne opplevelsen ville jeg ikke bestille lengere der, men selvfølgelig gjorde...
  Noe jeg syns var latterlig, var hvor lenge mobilen som jeg kjøpte hos mytrendyphone brukte på å komme, og tollen på 800kr (vær obs på dette, var selvsagt det, men tenkte ikke det ville koste like mye som mobilen). Etter denne opplevelsen ville jeg ikke bestille lengere der, men selvfølgelig gjorde jeg det, hehe. Da var jeg ganske fornøyd, elsker det. Så lenge du kjøper ting som koster under 499, er dette supert! Husk å se på leverings tiden på siden. Har bestilt flere ting herfra, masse forskjellig også, brukt denne kjøpesiden siden 2010! Sist bestilte jeg et deksel, og det kom etter to dager, leveringstiden er utrulig bra! Kundeservice er sånn topp, er ikke så fornøyd med det, men ja, det får gå. Varene er fine!

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

  2 dager
 • Kjempebra! Fikk varene som avtalt. Hyggelig kundeservice.

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

  3 dager
 • Vel, jeg har bestill en deksel til min mobil, men varen kom ikke. Da jeg ringte etter 3 uker, så fikk jeg beskjed av en svensk ekspeditør, at varen ble sendt, men posten sikkert ikke levert den. Siden de ikke sender varen forsikret og jeg har ikke mottatt den, så sender de det på nytt. Uken etter...
  Vel, jeg har bestill en deksel til min mobil, men varen kom ikke. Da jeg ringte etter 3 uker, så fikk jeg beskjed av en svensk ekspeditør, at varen ble sendt, men posten sikkert ikke levert den. Siden de ikke sender varen forsikret og jeg har ikke mottatt den, så sender de det på nytt. Uken etter denne første samtalen ringte jeg på nytt og da fikk jeg vite av en annen at varen har kommet til dem i retur. De sjekket min postadresse (bruker over 30 år og har aldri mistet noe i posten)og lovte å sende denne til meg ikke samme dagen jeg ringte, men søndag ettermiddag. Jeg lurer på om dette er en seriøs firma, fordi de påstandene kommet med i telefonen kan ikke stemme. Dem kan ikke fortelle når varen ble sendt til meg og i tillegg beskylder de posten for rot. Selv mener de at når varen kommet i retur, da har dem tid å sende det på nytt på en SØNDAG. Dette er noe så absurd at jeg er nødt til å be dem betale penger for denne dekselen tilbake, så jeg kan kjøpe meg det et annet sted. Frusrert og irritert over denne behandlingen jeg har fått.

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

 • Godt utvalg samt god service.
  Kort ventetid på telefon + hyggelig service er et kjempepluss! :-)

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

  3 dager
 • Varer kommer innen fornuftig tid, og i god stand.
  (NB, ikke la deg lure av de grønne tegnene ved varene. De betyr ikke att varen er på lager, det betyr oftest att varen er bestillt til nettbutikkens lager, og kan fortsatt ha uker igjen til den faktisk er på lager, og blir sendt din vei)

  Priser er...
  Varer kommer innen fornuftig tid, og i god stand.
  (NB, ikke la deg lure av de grønne tegnene ved varene. De betyr ikke att varen er på lager, det betyr oftest att varen er bestillt til nettbutikkens lager, og kan fortsatt ha uker igjen til den faktisk er på lager, og blir sendt din vei)

  Priser er vel det punktet de ofte er best på.

  Trenger du derimot å kontakte kundestøtte før, eller etter kjøp, er ting også både trege og vanskelige.

  Jeg har hatt behov for å kontakte de rett etter kjøp to ganger, og hver gang har det vært nærmest umulig bare å komme frem til kundestøtte hos de.

  Dette gjelder spesiellt om du ikke har mulighet til å ringe, og dermed må bruke e-post eller "live chat"

  For eksempel har jeg tidligere mailet med support, og jeg ventet omtrent en uke for å få svar, som var både krast og kort.

  Tilsvarende, når jeg ringte de med ett spørsmål om en ordre som manglet, fikk jeg ett hissig svar på svensk, om att den ordren jeg ba om, ikke fantes. Og om jeg forklarte att det var nettop det som var problemet, og spurte hva som hadde skjedd, så repeterte han bare samme beskjed om att ordren ikke fantes. Språkbarriere eller ei, var det lite hjelpsomt å få same svar om igjen, og i ett hissig, heller en hjelpsomt/forståelsesfullt toneleie

  Som ett siste eksempel nevner jeg den nyesye en seansen med deres support, (som jeg også sendte klage over til butikken), hvor jeg ventet i kø, flere runder på support vi chat. Jeg opplevde stadig å få beskjed om att jeg var "Nummer 1 i køen" med "ca 1 minutter igjen", for så ufrivillig, og uten valg, forklaring, eller advarsel, ble sparket ut av køsystemet, og bedt om å prøve på nytt.

  Mangelen på beskjed oppleves både provoserende og frustrerende. Det føltes også veldig lite seriøst, når en ender opp med å ha brukt timesvis på en komunikasjonskanal til support som kanskje ikke var åpen i utgangspunktet (enda teksten på hjemmesiden deres reklamerte med att chatten var åpen).

  Uansett årsak, er dette både dårlig komunikasjon fra myTrendyPhone's side, og helt blottet for noe som kan kalles kundeservice på noe plan.

  Så personlig, om denne trenden fortsetter, kommer jeg neppe til å handle hos myTrendyPhone igjen...

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

  5 dager
 • Jeg har nå bestilt to forsendelser herfra i løpet av 2013. Varene ankommer presist og i perfekt stand. Jeg vet ikke hvordan det er med andre kunder, men jeg har ihvertfall ingen ting og klage på!

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

 • My trendyphone har alt jeg trenger! Jeg har handlet enormt mange ganger hos mytrendyphone. Og anbefaler det på det sterkeste! Jeg handler ikke mobil utstyr noen andre plasser. Begrunnelse er at prisen er langt under andre. Og alikevel leverer de samme eller bedre kvalitet.

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

 • Bare positiv erfaring med mytrendyphone.no. Fikk raskt tilsendt vare. Anbefaler andre gjerne å benytte my trendy phone.

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

 • Bestillte en ting. Ukene gikk og de fikk ikke varen på lager(ikke butikkens sin skyld forøverig).
  Sende epost og spurte om det var mulig og avbestille og få pengene overført til kontoen min istedenfor å cancelere orderen da det var bestilt med visa giftard.
  Neste dag var orderen cancelert og nærmere...
  Bestillte en ting. Ukene gikk og de fikk ikke varen på lager(ikke butikkens sin skyld forøverig).
  Sende epost og spurte om det var mulig og avbestille og få pengene overført til kontoen min istedenfor å cancelere orderen da det var bestilt med visa giftard.
  Neste dag var orderen cancelert og nærmere 1000kr er borte for alltid takket være butikken som nekta å ordne opp etter at de gjorde noe jeg ba dem ikke gjøre. En god nettbutikk hadde sagt at det ikke var mulig og heller bedt meg vente eller tilby en tilsvarene vare...

  Never again.

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

  3 uker eller mer
 • Pålitelig og seriøst, rask levering og ingenting tull.

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

 • Jeg liker denne siden utrolig godt, her finner jeg alltid det jeg leter etter. Jeg er en fornøyd kunde.

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

Skriv omtale

Lukk vindu

Du må være logget inn for dette.

Vennligst registrer deg her eller logg inn.