Laster
21 07 50 65
Varelager i utlandet

Alle varer blir sendt fra Danmark. Norske kunder kan bli nødt til å betale moms (MVA) på varer som koster mer enn 350,- NOK (inkl. frakt). Norske kunder betaler derimot ikke dansk moms.

Om MyTrendyPhone

MyTrendyPhone.no selger kvalitetstilbehør til mobiltelefoner, iPod-er og andre MP3-spillere, kameraer og videotilbehør, tilbehør til bærbare og PC-er samt Bluetooth-utstyr. Med et produktutvalg på over 100.000 forskjellige varer har vi en sterk posisjon på mobiltelefonmarkedet. MyTrendyPhone selger for øyeblikket sine produkter i følgende land: Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Nederland, Spania, Italia, Frankrike, Storbritannia, Østerrike, Polen og USA, med sentralt lager i Danmark.

Vi kan imøtekomme ordrer i små eller store kvantiteter og vi vil vie deg personlig oppmerksomhet til alle tider.
Les mer om MyTrendyPhone »

Frakt

Fraktkostnad er 39 kr for bestillinger under 499 kr (brev).
For bestillinger over 499 kr (pakke med sporing) koster frakt 99 kr.

Leveringstid: 2-3 arbeidsdager.

Hvis du bestiller før kl. 16.00 på en arbeidsdag, blir din ordre sendt samme dag. Bestiller du mellom kl. 16.00 på fredag og kl. 9:00 på søndag, vil ordren bli sendt på søndag. Ved siden av hvert produkt på nettsiden vår kan du finne informasjon om lagerstatus og forventet leveringstid.

Omtaler av MyTrendyPhone

Totalt 5.5 av 10

Basert på 25 erfaringer, siste 12 måneder

Nyeste omtaler
 • Kjøpte varer for 351,48 kr. Da fikk jeg en regning sendere fra UPS på kroner 246 for toll og moms. Varene ble da å koste kroner 615.48. Advarsel om toll og moms på varer over 350 kroner er skrevet med små skrift. Totalt useriøst firma. Styr langt unna.

 • Ca. 1 uke

  Styr unna - på varer over kr 350 må du betale noen hundrelapper ekstra for fortolling og MVA fordi varene sendes fra Danmark. I motsetning til seriøse nettbutikker som ordner dette selv, dytter MYTrendyPhone dette over på forbrukerne. Kjøp heller billige varer fra utenlandske nettbutikker.

  ...

  Styr unna - på varer over kr 350 må du betale noen hundrelapper ekstra for fortolling og MVA fordi varene sendes fra Danmark. I motsetning til seriøse nettbutikker som ordner dette selv, dytter MYTrendyPhone dette over på forbrukerne. Kjøp heller billige varer fra utenlandske nettbutikker.


  Det nærmer seg svindel når en nettbutikk med no.-domene og norsk adresse og telefonnummer egentlig bare er en viderekobling til en dansk butikk.

 • 3 dager

  Bare gode erfaringer- har hatt mange kjøp. 2-3 dager leveringstid til sentralt Østlandet.
 • 3 uker eller mer

  Alt for lang ventetid på varen,over 3 uker for å få mobil tilbehør ! ! Har handlet fra my trendy Phone før og da har varene kommet fort,men dette er for dårlig !
 • Ca. 2 uker

  OBS OBS
  toll og avgifter kommer i tillegg - prisen blir fort den dobbelte!!
 • 2 dager

  Trygt, seriøst, god informasjon. Fra bestilling til levering. Kjempeflott produkt og god service.
 • 3 uker eller mer

  Kjempe dårlig!
  Fikk aldri noe klarhet i hvor telefonen var og all info jeg fikk var forskjellig fra gang til gang. Endelig etter 3 uker fikk jeg telefonen og måtte i tillegg betale 375 kr. i toll! Fordi de hadde sendt telefonen til Danmark for reperasjon. Kommer aldri til å bruke dette firmaet igjen! Anbefaler alle til å holde seg unna.
 • 3 dager

  Har kjøpt mobiler og mobiltilbehør der, og de kommer raskt frem uten noe tull med varen! Er utrolig fornøyd med denne nettsiden!
 • 3 dager

  Alt prima, rask levering, ikke noe tull! Veldig fornøyd med laderen jeg kjøpte der.
 • 2 dager

  Jeg brukte "Design ditt deksel"-funksjonen til å lage dekselet til min kjæreste, som ble veldig overrasket med gaven :) Dekselet passer dessuten perfekt, og det ble leveret i tide. God sevice og fantastisk pris!
 • Ca. 2 uker

  Litt dårlig info om at selv om de har verksted for reparasjon i Oslo, så sender de alle reparasjoner mottatt i post til Oslo til Danmark for service.
  Dette medfører ekstra lang leveringstid, og moms på reparasjonspris+frakt, i tillegg til et tollbehandlingsgebyr.
 • 3 uker eller mer

  Styr unna. lang leverings tid. Til total prisen kommer toll i tillegg. kunne kjøpe ny telefon med full garanti.
 • 3 uker eller mer

  Jeg leverte inn min ipad for å bytte skjermen som var knust. under reparasjonen ble av-og-på knappen ødelagt. etter diskusjon med reparatør be vi enige om at de skulle bestille ny del for å fikse dette og at det skulle repareres det kostnadsfritt. Butikken skulle ta kontakt med meg når denne delen...
  Jeg leverte inn min ipad for å bytte skjermen som var knust. under reparasjonen ble av-og-på knappen ødelagt. etter diskusjon med reparatør be vi enige om at de skulle bestille ny del for å fikse dette og at det skulle repareres det kostnadsfritt. Butikken skulle ta kontakt med meg når denne delen ankom butikken, antatt leveringstid var en uke.

  Seks uker senere, etter at jeg hadde purret på bestilling av delen tre ganger skulle jeg levere ipad inn for reparasjon, da hadde jeg med bestillingsseddel men ikke kvittering. Butikken ville dermed ikke ta imot ipaden. jeg ble lovet rask reparasjon (maks 1 timen ventetid) om jeg kom innom dagen etter med kvittering.

  Dagen etter dro jeg tilbake - med kvittering, jeg fikk da beskjed om at det ville fikses i løpet av et døgn.

  Jeg har opplevd svært dårlig service, lite imøtekommende butikkansatte og ulik informasjon hva gjelder reparasjon etc.

  Jeg er mildt sagt ikke fornøyd med levering av tjenestene fra My trendy phone, og vil dermed ikke anbefale andre å benytte deres produkter/tjenester.

 • 2 dager

  Helt toppers - jeg bestilte en beskyttelsesfilm og to deksler (ett til min Note 3 og ett i gave), pakken kom raskt fram og prisen var det ingenting å si på!
 • 2 dager

  iPhone 5S-dekselet kom fram to dager etter bestilling.
 • Neste dag

  Veldig gode priser, og servicen var bra. Jeg er meget fornøyd med vesken, og alt var i orden.
 • Ca. 2 uker

  La inn min første bestilling her 4. mars 2015. Valgte å betale via PayPal, og alt så ok ut - beløpet trukket fra konto, ordrebekreftelse etc. Senere på kvelden, fikk jeg først mail fra PayPal om at handelen var avbrutt av MyTrendyPhone, senere fra sistnevnte, hvor de også sa at handelen var kansellert...
  La inn min første bestilling her 4. mars 2015. Valgte å betale via PayPal, og alt så ok ut - beløpet trukket fra konto, ordrebekreftelse etc. Senere på kvelden, fikk jeg først mail fra PayPal om at handelen var avbrutt av MyTrendyPhone, senere fra sistnevnte, hvor de også sa at handelen var kansellert. Ingen spesiell begrunnelse. Jeg kunne aktivere ordren igjen ved å overføre penger direkte til deres konto (uaktuelt).
  Pengene ble først refundert fra PayPal 9. mars. Bestilte på nytt varene, men valgte denne gangen å betale direkte med VISA kort. På nytt fikk jeg beskjed om at bestillingen var kansellert. Denne gangen fordi de ikke klarte å trekke beløpet fra min konto (ja, jeg hadde dekning). Små-irritert ringte jeg kundeservice og forlangte en forklaring. Den fikk jeg aldri, men jeg kunne nok en gang overføre pengene direkte til dem, så skulle alt ordne seg.
  I frustrasjonen forsøkte jeg en tredje gang å bestille disse sårt trengte reservedelene. Denne gang med Klarna faktura. Dette måtte jo være idiotsikkert. Men nok en gang ble bestillingen kansellert. Forbannet ringte jeg kundeservice igjen. Der ble jeg fortalt at min kredittsjekk hos Klarna ikke var gått gjennom. De kunne sende varene mine hvis jeg overførte beløpet til deres konto. Jeg har handlet gjennom Klarna gjentatte ganger uten problem og ringte derfor Klarna for å sjekke saken. Personen jeg snakket med der, kunne fortelle at det IKKE var kommet en henvendelse fra MyTrendyPhone om kredittsjekk. Det var heller intet negativt registrert på min person som skulle tilsi at jeg ikke kunne få faktura på kr 1.500,-.
  Jeg ble rett og slett løyet for av MyTrendyPhone. Igjen ringte jeg kundeservice for å avsløre løgnen. Damen jeg snakket med der, måtte ta saken opp med "bokholderiet", og om litt fikk jeg beskjed om at hun nå skulle ordne alt. Jeg fikk beskjed om å legge inn ordren på nytt, mens jeg snakket med henne. Hun fikk ordrenummeret av meg over telefon, slik at hun med en gang kunne godkjenne denne hos Klarna og hos dem selv. Nå ser det ut som om varene er underveis. Har i hvert fall fått sporingsnummer nå, så jeg krysser fingrene. Men maken til uprofesjonalitet og dårlig kundeservice har jeg aldri opplevd før. Jeg kunne knapt tro det, da min tredje bestilling ble kansellert.
 • 2 dager

  Ganske kort leveringstid - jeg har handlet hos MyTrendyPhone et par ganger, og har alltid vært fornøyd.
 • 3 uker eller mer

  Følte at de ikke var interesserte i å hjelpe meg. Et enkelt spm. på livechatt tok opp i mot en time for svar. Føler også at det bruker unødvendig lang tid i tlf. samtalene kun for å få penger. Synest kundeservicen bør bli bedre, handler ikke her før det skjer.
 • 3 uker eller mer

  De godtok ikke faktura fra klarna (selv om jeg er kredittverdig) og når jeg skulle betale med mitt kredittkort fikk jeg beskjed om at de ikke fikk belastet mitt kort, og ordren ble derfor annulert. De var derimot veldig ivrige på at jeg skulle overføre penger direkte til deres konto (noe jeg heldigvis...
  De godtok ikke faktura fra klarna (selv om jeg er kredittverdig) og når jeg skulle betale med mitt kredittkort fikk jeg beskjed om at de ikke fikk belastet mitt kort, og ordren ble derfor annulert. De var derimot veldig ivrige på at jeg skulle overføre penger direkte til deres konto (noe jeg heldigvis ikke gjorde) Enden på regla var at jeg kjøpte tlf. Via et annet selskap med mitt kredittkort. Hyggelige jenter på kundeservice, men amatørmessig drevet firma. NULL stjerner.
 • 3 uker eller mer

  Var i butikken i Oslo med en vannskadet telefon (har ikke utstyret selv), fikk beskjed om at skjermen var ødelagt og en ny kostet 1600kr. Sa nei takk og dama i kassa ble forskrekket og nesten redd. Kom hjem og bestilte skjerm selv (700kr+frakt), ventet 3 dager for at den kom og demonterte mobilen. Nå...
  Var i butikken i Oslo med en vannskadet telefon (har ikke utstyret selv), fikk beskjed om at skjermen var ødelagt og en ny kostet 1600kr. Sa nei takk og dama i kassa ble forskrekket og nesten redd. Kom hjem og bestilte skjerm selv (700kr+frakt), ventet 3 dager for at den kom og demonterte mobilen. Nå så jeg at kabelen fra skjermen til mainboardet ikke var kobla til! Kan garantere at dette er gjort med vilje! Jeg kobla den på igjen og skjermen funker som bare det... Vet ikke nå hvem jeg skal klage til men dette er helt sinn sykt etter min mening!

  Litt seinere trengte jeg en annen liten del, bestilte på nettet fra my trendy for de var eneste selsakpet i norge (seff dyrere en ebay/amazon) som hadde delen og måtte ha den fort. Stod den var på lager men etter en uke får jeg epost om at de ikke har den... Avbestillingen gikk heldigvis bra men for en service.. aldri vært borti slikt tull i både i butikk og nettside!!
 • Ca. 1 uke

  Bestilte en kontroll til Parton blåtann. Den skulle sendes samme dag. Tenkte den kom dagen etter. Skulle jo sendes fra Nydalen i Oslo tenkte jeg. Prisen var kr 300 og frakt kr 39 . Så fornøyd og den kontrollen kunne festes på flere måter. Flere bilder viste dette. Så begynner det: Etter 1 uke...
  Bestilte en kontroll til Parton blåtann. Den skulle sendes samme dag. Tenkte den kom dagen etter. Skulle jo sendes fra Nydalen i Oslo tenkte jeg. Prisen var kr 300 og frakt kr 39 . Så fornøyd og den kontrollen kunne festes på flere måter. Flere bilder viste dette. Så begynner det: Etter 1 uke var ikke noe kommet. Jeg kontaktet dem og fikk da beskjed om at det måtte gjennom tollen i Norge. Da sjekket jeg på siden med dobbel størrelse på bokstavene. Og der stod det godt hjem og med små bokstaver. Dette kostet kr 218 ekstra. Og da jeg fikk kontrollen var det ikke med feste som var illustrert. Tok kontakt med dem og de vil jeg skal returnere varen. Ikke snakk om jeg gjør det, forteller jeg dem. Nå har jeg skrevet Malangen mail fram og tilbake. Her tapet jeg. Ikke handle her.
 • 2 dager

  Bestilte 2 deksler, pluss 2 pakker ripeskjerm fordelt på 2 pakker på fredag, mottok de i posten idag. Utrolig raskt og presist. Tommel opp!
 • 2 dager

  Bekymringsløst, kjapt og billigt. Produktet står til beskrivelsen + rask levering og hyggelige priser.
 • Ca. 2 uker

  Dårlig service på tlf, uhøflig dame. Kunne vært bedre informasjon om at produktene sendes fra utlandet. Flere venner som misliker denne siden, da de har opplevd mye tull. "jalla", "amatører" osv. Dette er ord jeg har hørt om bedriften.

  Leveringstiden tok kaka. Helt syykt trege. Ok at det tar...
  Dårlig service på tlf, uhøflig dame. Kunne vært bedre informasjon om at produktene sendes fra utlandet. Flere venner som misliker denne siden, da de har opplevd mye tull. "jalla", "amatører" osv. Dette er ord jeg har hørt om bedriften.

  Leveringstiden tok kaka. Helt syykt trege. Ok at det tar tid gjennom fortolling, men at man får beskjed om at varen er sendt en uke etter bestilling er provoserende.
Skriv omtale av MyTrendyPhone
Totalvurdering:

Hva syns du om butikken?

Levering: