Laster

Om Minnekort.no

Vi fant dessverre ingen butikkdetaljer for Minnekort.no.

Tips oss gjerne dersom du har opplysninger om butikken

Nyeste omtaler
  • Neste dag

    Jeg kjøpte 2 SanDisk CompactFlash 32Gb kort fra Minnekort.no nå i mai. Bestilte kl 2 om natten, fikk ordrebekreftelse samme morgen og hentet varen på postkontoret dagen etter. Strålende fornøyd med pris og levering. Nettbutikken er enkel og oversiktelig.
  • 2 dager

    Jeg bestilte en billig kortleser (HAMA) med USB-3 som kunne lese SDHC. Når jeg fikk den, viste det seg at den ikke taklet SDHC. Ved henvendelse på epost fikk jeg raskt svar. Først skulle de prøve en lik kortleser for å se om det var samme feil på den. Jeg fikk vite dagen etter at de ikke hadde...
    Jeg bestilte en billig kortleser (HAMA) med USB-3 som kunne lese SDHC. Når jeg fikk den, viste det seg at den ikke taklet SDHC. Ved henvendelse på epost fikk jeg raskt svar. Først skulle de prøve en lik kortleser for å se om det var samme feil på den. Jeg fikk vite dagen etter at de ikke hadde fått testet dette. Jeg ble derfor tilbudt en dyrere kortleser av et annet merke (SANDISK) uten ekstra kostnader. Jeg fikk den nye tilsendt - og den virket fint. Den andre kunne jeg sende tilbake på tilsendt returlapp, kostnadsfritt. Råttent produkt med andre ord, men utmerket service. Kjapp levering også. Jeg har ingen problemer med å anbefale minnekort.no for en trygg handel.
Skriv omtale av Minnekort.no
Totalvurdering:

Hva syns du om butikken?

Levering: