Laster

Om FotoKnudsen PRO

FotoKnudsenPro.no er en del av Fotoknudsen AS. For å gjøre et markert skille mellom de to største satsningsområdene våre, bildeprodukter og fotoutstyr, ble FotoKnudsenPro.no opprettet i 2008. Hardware og fotoutstyr ble da flyttet fra FotoKnudsen.no til den nye nettbutikken som kun har fokus på fotoutstyr og tilbehør. Sortimentet strekker seg fra amatør til profesjonell.

Nyeste omtaler
 • Kjøpte ett 55-250 Canon objektiv i Stavanger,men ville bytte det dagen etter og pengene tilbake, ikke f.. om det gikk i følge deres rutiner.
  To dagers angrefrist burde de tåle.
  Dårlige greier,styr unna.
 • 5 dager

  God kundeservice. Grei svar tid, gode pakke tilbud og konkuransedyktige priser. Grei leverings tid og passe service eter kjøp.
 • Kjøpte Nikon SB 900 blits for 2475,- inkl frakt - altså 500,- under andre nettbutikker. Levering tok litt lenger tid enn jeg har erfart med andre nettbutikker, men besparelsen var verdt et par dager ventetid. Ikke hatt erfaring med FK Pro etter handel.
 • Fotoknudsen leverte dårlige utskrifter. Alle nettbutikker har lov til å være uheldige, men problemet er at Fotoknudsen verken svarer på e-post eller telefon. Nå har de i også sendt med et inkassovarsel.
  Med andre ord - styr langt unna denne butikken. Den ser seriøs ut ved første øyekast, men...
  Fotoknudsen leverte dårlige utskrifter. Alle nettbutikker har lov til å være uheldige, men problemet er at Fotoknudsen verken svarer på e-post eller telefon. Nå har de i også sendt med et inkassovarsel.
  Med andre ord - styr langt unna denne butikken. Den ser seriøs ut ved første øyekast, men det er tydelig at de har "spart penger" på kundeservice.
Skriv omtale av FotoKnudsen PRO
Totalvurdering:

Hva syns du om butikken?

Levering: