Laster
22 22 76 50

Om Dataspesialisten

Vi driver med salg & service av blant annet datamaskiner og mobiltelefoner.

Omtaler av Dataspesialisten

Totalt 7.1 av 10

Basert på 25 erfaringer, siste 12 måneder

Nyeste omtaler
 • 2 dager

  Er meget fornøyd med butikken og deres service. 

 • 4 dager

  Veldig dårlig service! Anbefales ikke!

 • 3 uker eller mer

  jeg bestilte en telefon der grunnet god pris. nå har jeg ventet i en og en halv måned(!), når jeg ringer kundeservice på telefon, lar de det ringe i en halvtime for deretter å sende meg tilbake i køen. jeg ventet i en time på telefonen uten engang å få snakke med noen(!) de svarer heller...
  jeg bestilte en telefon der grunnet god pris. nå har jeg ventet i en og en halv måned(!), når jeg ringer kundeservice på telefon, lar de det ringe i en halvtime for deretter å sende meg tilbake i køen. jeg ventet i en time på telefonen uten engang å få snakke med noen(!) de svarer heller ikke på mail, jeg har ALDRI opplevd maken på dårlig kundesrvice, aldri! jeg anbefaler INGEN å handle her.
 • 3 dager

  Kjøpte en iPhone 4s til bra pris og
  Leveringstiden var bra. Men telefonen min klikker heeeleee tiden. Jeg kan for eksempel ikke være innpå tv2 nettsiden, da bare klikker mobilen. Jeg anbefaler ikke data"spesialisten"
 • 2 dager

  Veldig god pris og service! Anbefales.
 • 4 dager

  Meget god lnformasjon, forventet leveringstid og svært konkurransedyktige priser.
 • Neste dag

  Veldig god pris og service! Anbefales.
 • 3 uker eller mer

  Har ingen gode erfaringer med Dataspesialisten. Jeg er personlig svært overasket over hvor få som har kommentert overprising av produkter! Dataspesialisten selger videospill for opptil 1000,- mer enn de koster i andre nettbutikker! Det er simpelthen pinlig..
 • 5 dager

  Kjøpte en mobil til god pris meget høy frakt. Motok den på fredag, angra kjøpet, retunerte den på mandag. Inget angrerettskjema i pakka. Forbrukerrådet sa det gjorde ingen ting. Sendte dem en mail å la ved lapp i pakken. Dataspesialisten henta ikkje pakka å ble retunert til meg. Sendte dem ny...
  Kjøpte en mobil til god pris meget høy frakt. Motok den på fredag, angra kjøpet, retunerte den på mandag. Inget angrerettskjema i pakka. Forbrukerrådet sa det gjorde ingen ting. Sendte dem en mail å la ved lapp i pakken. Dataspesialisten henta ikkje pakka å ble retunert til meg. Sendte dem ny mail, men ingen svar. Har prøvd via telefon, inget svar. Ringer til du gir opp.

  Et godt råd, ligg unna. Null service hos denne butikken. Useriøs. Burde mista retten til å bruke kort en stund, så hadde den vært stengt.
 • 3 uker eller mer

  Som andre her bestilte jeg en telfon til god pris. De trakk pengene å sendte en helt annen mobil. De hadde endret kjøpet mitt på deres side.Jeg la merke til dette å fikk de til å ta den tilbake. Det gikk fra da 3 uker uten at noe som helt skjedde. Fikk ingen mail/telefon.

  Kundeservice har de...
  Som andre her bestilte jeg en telfon til god pris. De trakk pengene å sendte en helt annen mobil. De hadde endret kjøpet mitt på deres side.Jeg la merke til dette å fikk de til å ta den tilbake. Det gikk fra da 3 uker uten at noe som helt skjedde. Fikk ingen mail/telefon.

  Kundeservice har de ikke. Prøvde å ringe flere ganger uten om å få svar. Mail svarer de heller ikke på.

  Skit sjappa rett og slett.
 • 3 uker eller mer

  Jeg kjøpte for tre uker siden en telefon grunnet god pris. Pr i dag har jeg ikke fått noe tlf (de mener det var en feil) samtidig som de har tatt seg betalt og trukket visa kortet mitt.
  Får ikke svar på mail eller tlf, eller pengene mine i retur.
 • Ca. 1 uke

  Bestilte en Nokia 930 som var på tilbud i denne butikken. Fikk en annen Nokia enn den jeg bestilte, men pengene for 930 var trukket fra konto. Har både forsøkt å ringe daglig leder og kontaktet Dataspesialisten på epost uten å ha fått svar noen av stedene. Nå sitter jeg med en telefon jeg ikke...
  Bestilte en Nokia 930 som var på tilbud i denne butikken. Fikk en annen Nokia enn den jeg bestilte, men pengene for 930 var trukket fra konto. Har både forsøkt å ringe daglig leder og kontaktet Dataspesialisten på epost uten å ha fått svar noen av stedene. Nå sitter jeg med en telefon jeg ikke vil ha. Klage er sendt til Forbrukerrådet. Styr langt unna denne useriøse bedriften!
 • 3 uker eller mer

  Først og fremst må jeg få lov til å plukke disse gode omtalene fra hverandre - de er åpenbart fabrikert av selskapet selv, og har ingen røtter i virkeligheten. Det er rett og slett en vits at de gir seg selv topp karakter.

  For det andre finnes det ingen kundeservice. Denne telefonen blir svart...
  Først og fremst må jeg få lov til å plukke disse gode omtalene fra hverandre - de er åpenbart fabrikert av selskapet selv, og har ingen røtter i virkeligheten. Det er rett og slett en vits at de gir seg selv topp karakter.

  For det andre finnes det ingen kundeservice. Denne telefonen blir svart og satt tilbake i kø, og det er nok ikke så rart - alle som ringer vil vel bare klage, så hvorfor svare?

  For det tredje, produktet vi kjøpte var brukt, bar preg av slitasje og hadde en del skader. Når vi sendte varen i retur fikk vi til svar, and I quote, "telefonen vi har fått tilbake har et tydelig hakk på baksiden og varen kan ikke lenger selges som ny".

  Det er åpenbart at prisene de fører som er gode er det utelukkende fordi varene er mangelfulle/brukte. Og frekkheten de viser med å sende oss en skadet vare, for å så hevde at den ikke lenger er ny, har jeg ikke ord for.

  Så hold dere langt unna denne bedriften. 110% useriøs.

  Klage oversendt forbrukerrådet.
 • 2 dager

  Jeg har personlig kun gode erfaringer med denne bedriften. Jeg har handlet fra DS i flere år. Har alltid fått varene raskt levert. Kundeservicen er bra og de har et stort utvalg av varer. Ikke nok med det de har også svært bra priser på varene!!
 • Neste dag

  Jeg har handlet en god del fra Dataspesialisten , og har bare gode erfaringer. Lynrask levering og god kundeservice.
 • 2 dager

  Elsker DS, de har den beste kundeservicen. Hadde nylig et problem med Apple iphone 5 , og etter kontakt med kundeservice sendte de ny Apple Iphone . Hvor mange andre nettbutikker strekker seg så langt, når det er snakk om en garantisak?
 • 3 uker eller mer

  Vil advare mot å handle her. Kundeservicen er elendig, ikke svares det på email. På tlf blir man besvart at en butikk som ikke nødvendigvis har noe med netthandel å gjøre. De roter til ordrer, har nå gått flere uker uten at pengene er kommet tilbake. Vil anbefale andre seriøse steder.
 • Samme dag

  Fine nettsider men kundeservice er ikke eksisterende lenger. Jeg har handlet på Dataspesialisten.no for hundretusener både som privat og i fra bedrift, men etter at jeg fikk et defekt hovedkort som de mente jeg hadde ødelagt har jeg sluttet å handle der. Jeg tok bilder av hovedkortet, dokumenterte feilen som...
 • Samme dag

  Har handlet hos dataspesialisten i noen år nå, og har hittil ikke blitt skuffet en eneste gang.og er fornøyd med muligheten til å hente en vare samme dag som den ble bestilt!
  For øvrig kun Vært borti en defekt vare, sendte den inn og fikk rask og god behandling.
 • Ikke svar å få... Sendte noen mailer, lurte på noe før kjøp. Ikke et eneste svar.. Kjøper ikke her i alle fall!
 • 3 dager

  Er veldig fornøyd. Bestilte kvelden for 3 dager siden, og det er allerede oppladet og tatt i bruk
 • Dere bør holde unna denne butikken, maken useriøs. Det var ikke lenger siden jeg bestilte Nokia telefon hos denne buktikken, det tok flere uker uten at fikk noe svar fra dem. Jeg prøvde å ringe dem flere ganger, men ingen tok telefon, prøvde også sendte mail ingen svar. Jeg gitt opp til slutt,...
  Dere bør holde unna denne butikken, maken useriøs. Det var ikke lenger siden jeg bestilte Nokia telefon hos denne buktikken, det tok flere uker uten at fikk noe svar fra dem. Jeg prøvde å ringe dem flere ganger, men ingen tok telefon, prøvde også sendte mail ingen svar. Jeg gitt opp til slutt, heldigvis har ikke jeg betalte i forhånd da vil jeg mistet pengene. Aldri kjøper noe fra denne butikken igjen!!
 • 2 dager

  Eg bestilte en Pc, og tok bare 2 dager før den kom, helt i sjokk hvor fort det gjekk. og stoler mest på denne butikken

 • God info når du først får tak i dem over telefon/mail.
  Gjør det de kan på butikkene, forklarte tydelig hva som var hva og hvilken ansvarsområder de har.
 • 3 dager

  Helt topp butikk - Superrask levering. Men jeg liker ikke at jeg ikke kan velge å få varen levert med Posten, som jeg nesten er nabo med, men må traske avsted å stå i kø i en kolonialbutikk langt unna.
Skriv omtale av Dataspesialisten
Totalvurdering:

Hva syns du om butikken?

Levering: