Mine lister
(+46) 480 780 000
Skriv omtale
Varelager i utlandet

Alle varer blir sendt fra Sverige. Norske kunder kan bli nødt til å betale moms (MVA) på varer som koster mer enn 350,- NOK (inkl. frakt). Norske kunder betaler derimot ikke svensk moms.

Om 24h Shop

4hshop.no er et foretak som tilbyr deg tilbehør til hjemmeelektronikk til riktig pris. I vår webbutikk finner du tilbehør til mobiltelefoner, datamaskiner, TV-spill, surfeplater, laptops og minnekort, men også hjem & fritidsprodukter. Vi finnes foruten i Norge også i Sverige (24.se), Danmark (24hshop.dk) og Finland (24hshop.fi).

Foretaket 24hshop.no (Butik Inreda 24 AB) ble startet i Sverige den 1. august 1992. Innenfor konsernet finnes også sju skobutikker. Det var først 2004 som webbshopen startet, da som et hobbyprosjekt i et kjellerlokale med en ansatt.

Les mer om 24hshop »

Frakt

24hShop.no praktiserer lave fraktkostnader og raske leveranser...
Fraktkostnaden er 49kr.

leveransetid
I 99 % av tilfellene sendes din bestilling samme dag om du bestiller før kl. 14.00, men unntak kan oppstå ved stor belastning etter f.eks. helligdager.

Vi benytter oss av Posten, også som speditør. Pakken sendes direkte hjem til deg. Dersom du har valgt postforskudd eller dersom pakken er for stor, får du en lapp i posten og kan hente pakken din på næremste utleveringssted.

Erfaringer (1 erfaring, siste 12 måneder)

Informasjon før handel

Service etter kjøp

Totalt 3 av 10

Nyeste omtaler
 • Denne framstår som en norsk utgave av 24Shop.se/dk. Varene sendes fra Sverige og mva og tollbehandlig kommer i tillegg. På nettsiden siden refereres dette som en risiko som kan skje. Sikkert lovlig, men de fleste priser de oppgir har da liten verdi, hvis du ikke kjøper for mindre enn 350 kroner....
  Denne framstår som en norsk utgave av 24Shop.se/dk. Varene sendes fra Sverige og mva og tollbehandlig kommer i tillegg. På nettsiden siden refereres dette som en risiko som kan skje. Sikkert lovlig, men de fleste priser de oppgir har da liten verdi, hvis du ikke kjøper for mindre enn 350 kroner. Sjekk toll og mva, før du kjøper her, i mitt tilfelle ble det dyrt.

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

  Ca. 1 uke
 • Kjøpte ein del audio-kablar og var SVÆRT nøgd med pris og kvalitet. Det var godt opplyst om at det blei sendt frå Sverige (jf tidlegare erfaring her), med tanke på toll og moms.
  Eg bestilte torsdag kveld og hadde varene måndags morgon, det er like bra som ein norsk nettbutikk klarar! (pakken...
  Kjøpte ein del audio-kablar og var SVÆRT nøgd med pris og kvalitet. Det var godt opplyst om at det blei sendt frå Sverige (jf tidlegare erfaring her), med tanke på toll og moms.
  Eg bestilte torsdag kveld og hadde varene måndags morgon, det er like bra som ein norsk nettbutikk klarar! (pakken var av verdi under kr 200). Fekk også ein "premie" på kjøpet :) Eg kjem til å handle meir hos 24hshop framover...

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

  2 dager
 • Utrolig lav pris på blekkpatroner m frakt. I tillegg rask levering. Man må selvfølgelig være ops på 200 kroners grensen for moms, siden det er import, og det blir det også opplyst om.
  Blekk til den prisen er naturligvis ikke original merkevare, men det var ikke noe i veien med utskriftskvaliteten.

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

  3 dager
 • Kjøper og betaler for 6 stk "Dummykamera"
  Betaler på forhånd og får opplyst at dette koster 27kr i frakt.
  Frakten er betalt i ordrebekreftelsen.
  2 dager etterpå kommer det melding om at det koster 800 kr og sende dette for pakken ble for stor.
  Har lest litt på reklamesidene fra 24 shop, der...
  Kjøper og betaler for 6 stk "Dummykamera"
  Betaler på forhånd og får opplyst at dette koster 27kr i frakt.
  Frakten er betalt i ordrebekreftelsen.
  2 dager etterpå kommer det melding om at det koster 800 kr og sende dette for pakken ble for stor.
  Har lest litt på reklamesidene fra 24 shop, der de sier at de fleste varene de selger er billigere enn 50 kr i frakt.

  Hvordan kan de da gange beløpet med 29 i forhold til det de opplyser ved handelen?

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

 • Styr unna!! Ikke bruk denne butikken, kjøpte for litt over NOK 200 og fikk fortolling og mva i tillegg. Ingen opplysninger om dette i bestillingsrutinene, og jeg registrerte ikke i farten at dette er en Svensk butikk, siden den heter 24h Shop.no. Leveringen gikk i tillegg tregt ( 10 dager).

  Informasjon før handel

  Service etter kjøp

Skriv omtale

Lukk vindu

Du må være logget inn for dette.

Vennligst registrer deg her eller logg inn.